PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

trouble 10.11.2015. 23:32

TZV igre bez granica...

syss 11.11.2015. 00:14

najjače... sa svih bunceka skinuta kožica i veli staroj - odnesi to mačkama :D

o da, mačke su dobile 10ak% tako malo feleričnijih komada, ostalo sve u vreće i smrznut za grah i eventualno zelje ubuduće :D

nemojte mi sada samo reć da ne jedete kožice u grahu!? :D

JuiceBox 11.11.2015. 00:26

Hladetina i tripice, vjerojatno bi pristao prije da mi igle pod nokte guraju nego te splacine pojeo. Jebote ak nemogu jest meso ko svaki normalan covjek, necu ni te "otpatke u gibalici" jest. Tu zelatinu kad vidim, 'bes mi sve kao ja nakon 3 dana gripe, samo je boja drukcija :D Ne postoji ruzniji oblik hrane od te hladetine, jednostavno eto, tripice su tik iza tog. Kozice u grahu ne jedem ali su sasma bitan sastojak graha. Mozak s jajima je specijalitet , kao i kuhane iznutrica za krvavice i kranjsku , inace krvavice se samo tako zovu, krv se u to ne stavlja od stoljeca 7og, barem je kod mene tako :)

syss 11.11.2015. 00:28

e ti si sada na pola puta u oba tabora :D

JuiceBox 11.11.2015. 00:37

Ma neznam stvarno sto je ukusno u tome, em najlosiji dijelovi mesa em izgleda kao bik nakon saobracajke :D Neki dan sam nabavio mjesavinu zacina za kranjske kobasice iz srbije i tip nece rec sto ide u nju, iskljucivo prodaje al su kranjske bozanstvene. Kuha se cisto meso i srca plus ti zacini i onda kad se napune se stave u pusnicu i na jakoj vatri se samo zapeku, ma cudo kako budu dobre, a posto su kuhane/pece odmah se mogu jest.

trouble 11.11.2015. 00:57

Opozicija raste :kafa:

syss 11.11.2015. 00:58

sramota za sve propisne izraditelje švargle i hladetine! :D

Hamm 11.11.2015. 06:13

Citiraj:

Autor xulos (Post 2851606)
inace krvavice se samo tako zovu, krv se u to ne stavlja od stoljeca 7og, barem je kod mene tako :)

Kod mene u zigorju se uredno stavlja krv. :) Kakva je to KRVavica bez krvi? :p

1v@n 11.11.2015. 09:01

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2851626)
Kod mene u zigorju se uredno stavlja krv. :) Kakva je to KRVavica bez krvi? :p

Vidio sam nažalost i takve, budu nekakve anemične, blijede i to zovu krvavicama... To je valjda u trendu za gadljivu gradsku djecu :)

Moje stižu od rodbine iz zagorja tak črne kok je mrak :)

Mileni 11.11.2015. 09:07

Krvavica bez krvi? Lol? WTF ?:lol2:

Thoroughbred B 11.11.2015. 09:08

Citiraj:

Autor xulos (Post 2851606)
Hladetina i tripice, vjerojatno bi pristao prije da mi igle pod nokte guraju nego te splacine pojeo. Jebote ak nemogu jest meso ko svaki normalan covjek, necu ni te "otpatke u gibalici" jest. Tu zelatinu kad vidim, 'bes mi sve kao ja nakon 3 dana gripe, samo je boja drukcija :D Ne postoji ruzniji oblik hrane od te hladetine, jednostavno eto, tripice su tik iza tog. Kozice u grahu ne jedem ali su sasma bitan sastojak graha. Mozak s jajima je specijalitet , kao i kuhane iznutrica za krvavice i kranjsku , inace krvavice se samo tako zovu, krv se u to ne stavlja od stoljeca 7og, barem je kod mene tako :)

Potpisujem ovo za hladetinu a pogotovo za tripice...neznam šta mi je gore,smrad tripica ili izgled hladetine :D

Što se krvavica tiče,kad god sam ih jeo,bile su crne...dakle vjerovatno pune krvi :) Sama pomisao na to je ljigava,al je fino...

Mario92 11.11.2015. 09:38

Ja pak gledam kak svi kolektivno krivo pišete prezbušt kad skužim da drugi vele prezvušt. :D

Guls 11.11.2015. 10:29

Ma hebeš kako krvavice zgledaju kad ih jedeš... trebaš vidjeti kako to zgleda kad ih delaš, krv do lakta i mešaj sestro

osobno mi nema gorega od čerupanja pofurenog piceka nakon klanja, ljepše miriše kad se pokenjam u wc

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2851649)
Krvavica bez krvi? Lol? WTF ?:lol2:

U Slavoniji postoji nešto slično, zove se mesna kobasa i radi se praktički isto kao i krvavica, ali bez krvi, no s dodatkom nečega... ubij me sad ako se sjećam

Brko 11.11.2015. 10:33

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 2851650)
Potpisujem ovo za hladetinu a pogotovo za tripice...neznam šta mi je gore,smrad tripica ili izgled hladetine :D

Što se krvavica tiče,kad god sam ih jeo,bile su crne...dakle vjerovatno pune krvi :) Sama pomisao na to je ljigava,al je fino...

Opozicija raste iz sata u sat :)

Krvavice,da. Koliko vidim svake godine, prvo se sastojci kuhaju, pa se melju, pa se u to smljeveno dodaje sol, papar, začini razni i kad se pogodi omjer - dodaje se krv. Kad se sve pomješa i izmješa, pune se crevca i ide u kotal na još malo kuhanja.
Tak to mi radimo, ne znam za ovo xulosovo da nejde krv unutra.
Citiraj:

Autor Mario92 (Post 2851663)
Ja pak gledam kak svi kolektivno krivo pišete prezbušt kad skužim da drugi vele prezvušt. :D

Prezvušt je germanizam koji bi značio "prez" - pritisnuti i "vušt" kobasica.
U mom kraju se uvijek tako to zvalo.

Tlačenica nije iz našeg jezika već srbskog.

Mileni 11.11.2015. 10:49

Citiraj:

Autor Guls (Post 2851676)
U Slavoniji postoji nešto slično, zove se mesna kobasa i radi se praktički isto kao i krvavica, ali bez krvi, no s dodatkom nečega... ubij me sad ako se sjećam

Mast? Brasno?
Roditelji rade krvavicu, i valjda iz navike njihova mi je najbolja. Barem sam to mislio. Kod prijatelja u zagorju istu ne mogu jesti. Nikako. Jako malo krvi koriste, a poprilicnu kolicinu brasna. Odvratno.

Prave krvavice su pune krvi, kakve i trebaju biti :)

trouble 11.11.2015. 11:38

Krvavice u Zagorju zovu Ćurke ako me pamčenje dobro služi....ne znam dal se rade s krvi il ne. Al...kakva je to krvavica bez krvi? :D to je ko rakija bez alkohola... :D

Bubba 11.11.2015. 11:41

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2851680)
Opozicija raste iz sata u sat :)

Vi kojima smrde fileki i švargle vjerojatno brijete svoje pazuhe kao i svoju vaginu, njezno i pedantno. :p

trouble 11.11.2015. 11:43

Štoviše...idemo kozmetičaru za to...na brazilku :kafa:

Bodisson 11.11.2015. 11:54

Citiraj:

Autor trouble (Post 2851518)
Lagano tatarski biftek....da se odmorimo od ušiju papaka i obrva u kojekakvim želeima.... :)

Kill Grill? Ili još netko koristi takve podloške...

trouble 11.11.2015. 12:07

Doma :D dobro da si me podsjetzio....treba ga dokrajčiti...

Brko 11.11.2015. 12:24

Citiraj:

Autor Bubba (Post 2851707)
Vi kojima smrde fileki i švargle vjerojatno brijete svoje pazuhe kao i svoju vaginu, njezno i pedantno. :p

Bolje i to nego da kao vi na svojoj vagini obrasloj uzgajate lišće za mirodije i u njoj žele za hladetinu :p

buljo 11.11.2015. 12:46

Citiraj:

Autor trouble (Post 2851518)
Lagano tatarski biftek....da se odmorimo od ušiju papaka i obrva u kojekakvim želeima.... :)

Smradeeeeee :D

Di si to jeo? Jel dobar? Sam ga miksaš ili dobiješ izmiksano?:zdero2:

syss 11.11.2015. 14:30

današnje jelo akvajrd :D

DSC 0495

Bubba 11.11.2015. 14:53

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2851726)
Bolje i to nego da kao vi na svojoj vagini obrasloj uzgajate lišće za mirodije i u njoj žele za hladetinu :p

Ajde ajde, pusti pricu, tamo si mi se preko PM-a prijetio nekim karlovackim cevapima, vidim ja da ce to biti lagana soja, kakvu ti i tebi slicni cijenite. Sram i stid da vas bude!

Kada se okuplja skupstina PcEksperta da odluci o smjeni nepocudnih, krivovjernih i AMD korisnika? Iz pouzdanih izvora znam da je glavni urednik u Zagrebu a meni se dioptrija povecala otkad nisam vidio da platja pitje, hitno nam je potreban most... da povratimo anarhiju na pred-IBM PC staze!

1v@n 11.11.2015. 15:12

Ajde, ak je preporučio GP, onda mu možeš oprostiti, dobri su ćevapi :)

Dizel 12.11.2015. 15:52

Ajmo purgeri trebam preporuku pizzerije blizu Britanca u ZG. Hitno. Auto mi je tu pa mi se ne da vozat okolo...

trouble 12.11.2015. 15:56

Imaš na Cvjetnom trgu Bastu novootvorenu.....Zero Zero ti je 200m od trga prema Langovom. Ovako oko britanca mi niš ne pada napamet.

Google kaže na samom britancu:

Citiraj:

Šetajući centrom Zagreba već otprilike znamo neka mjesta koja su godinama poznata po nečemu. No pizzeria Bas, na Britanskom Trgu u Pantovcak 2 ulici
Nikad čuo...

Dizel 12.11.2015. 16:05

Da, vidio da ima taj Bas...al ne znam dal je neki amelj il nest ok.

trouble 12.11.2015. 16:06

Sumnjam da je neš dobro,generički više. Odšeći do Cvijetnog u Bastu....kao Napoli style pizza...imaš na threadu s pizzama bio Amdija...

Ima i Karijola na Vlaškoj ali to je mlinac i cijene ju ko suvo zlato. Dvojka je nekad bila dobra ako si otišao tamo,al nisam dugo bio pa da me ne pošalješ u rodno mjesto :D

Sve ostalo u centru nije vrijedno spomena.....Nocturni i Kapucineri....bježž...

Hvale taj Paulaner na črnkasu al to ti je par stanica s bilokojim tramvajem prema zapadu.

Dizel 12.11.2015. 16:10

Znaci Basta. Kolko kostaju pizze tam?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:41.