![]() |
Meni su dobrima pokazali IKEA kabeli... nikakvih problema sa njima.
Ali koliko znam su isključivo USB-A - Lightning konektor |
@garro
Tooo, mačko! :) Bateriju isključivo u uvlašteni da ne bi zezao sa notifikacijom baterije nekompatibilnosti. Čudno, meni Ankerovi kablovi (kupljeno sa Amazona prije geoblokinga) su još izdržljivi, stoje u autu po suncu/zimi i dalje ponašaju normalno. Čak ni boju nisu ni izbijelile. @rimitikituki Ikeini su također dobri. Neki dan sam uhvatio raspoloživi USB-C to Lightning ,ali kraći. Отправлено через SM-G975F |
zaista bih preporucio svima koji opravdavaju ukidanje punjaca, itd, da pogledaju video od pocetka do kraja.
vrhunski video. https://www.youtube.com/watch?v=WVPM6D-3aZo |
Najbolji kablovi su vam, onak iz glave - ESR, originalni Apple 2m (koji je u testovima bolji od oriđiđi 1m kabla 😂), Amazon Basics, Powerline 2 i Choetec.
Ja imam prva dva - ESR spojen direkt, oriđiđi na wireless, i dosta su dobri... Sent from my iPhone using Tapatalk |
kul, nisam znao da IKEA sada ima i USB-c kabel za iphone :)
|
Vjerojatno cu prijeci uskoro na iphone 12 ili 12 pro.
Sad me zanima posto ne dolazi punjac jel mogu koristit zenin sa samsung a70 on je cini mi se 22w i ima na sebi tj spaja se na usb - c? |
Citiraj:
ako taj punjac na sebi ima USB C izlaz, onda mozes, jer novi iphonei dolaze sa USB-C kablom, tako da ti punjac od lanjskog modela ne pase :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Ako trošite kabele ko blesavi, uzimao sam u Kik-u po dvadesetak kuna USB-A na Lightning, a i ostale. Imaju ih i u dužinama od dva metra.
Također su pleteni, iako ne toliko debelo kao IKEA. Imam ih u svakom ruksaku i jakni, jer uvijek negdje zatrebaju. Po doma koristim IKEA kabele za sve uređaje i mogu ih također preporučiti. Neuništivi su (zasad). Punjači... imam Belkinove Power Surge produžne letve s USB-ima pa sve što trebam puniti uštekam ili tamo ili u powered front USB od kompa, ali najčešće su spojeni na Lencent pass-through utikač (3xUSB-A i 1x USB-C) https://lencentmall.com/collections/...-typ-c-port-3a Imam ih 4 komada na raznim mjestima u stanu i mogu ih samo preporučiti. |
Citiraj:
|
Samsung 25w ima PD i kosta dosta manje pa mozes i taj uzeti u obzir
|
markeš poludio i izbacio 48 minutnu recenziju 12 pro, pa kog zanima eto mu :D
|
Ma dosadan, ugasio nakon 10 minuta. Klasično puno priče ništa rečeno.
|
Dobra recenzija, i ponešto kritika na račun zaslona zbog osjetljvosti na grebanje i frek. osvježavanja.
Отправлено через iPhone |
Citiraj:
To sa ekranom doduše nije nist novog, već očekivano. Čim su na najavi rekli da imaju “novo famozno staklo koje se manje razbija” si mogao zaključiti da će se lakše grebat... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ma jasno je. :)
Svejedno dobar komad hardvera i spoj softvera. iPhone11 ide u ladici, sad će odraditi XS 256Gb kao stalni ljetni beater. :D |
Ovo ja zovem prava recenzija 12(pro,max) telefona..lik je doslovno rekao sve kako je..
Naoružajte se kako on kaže kokicama a može i ostalim grickalicama i pogledajte video.. Ono što je rekao je ustvari doslovce sve istina.. https://www.youtube.com/watch?v=nc_AYBTw1zg |
Dobio sam jedan iphone11 koji mi je backup telefon i služi klincima za igranje. Ono što mi je čudno da zvuk kod određenih tonova (recimo zvuk dolaska maila u outlook aplikaciji) je užas, zvuči kao telefon iz 91. Kod puštanja određenih pjesama zvuk je također užasan, krči cijeli zvučnik. Imao sam prije toga i11 pro i nije bilo takvih problema.
Ništa od savjeta sa neta ne pomaže (čišenje, reset, mijanjenje postavki), očito mi ne preostaje servis.. Neki savjet? |
Prdnuo zvucnik vjerojatno. Koristim 11 i nema greske u zvuku tak da bi ja zamijenio zvucnik.
|
Citiraj:
Danas sam usporedu i11 i i11 PRO i mogu reći da zvuk nije pretjerano drukčiiji. Izgleda da je mene 12 razmazila, ali za svaki slučaj ide telefon u servis da utvrde što je. Meni je ipak neprihvatljivo da telefon koji je godinu dana star ima u određenim trenutcima zvuk kao Nokia 3310. |
Provjeri da nije zvučnik zaštopan. Znalo je desiti i promjeniti ton zvuka.
Отправлено через SM-G975F |
Pitanje
Malo je off Iphone 8 64gb star 3-4g Dal se isplati zamjena za Playstation 4 slim 500gb 1 kontroler i 4 igre Spiderman, gta5, godwar, the last of us Mene vuce samo gta5 :) A i klinac mi 4g sad i poceo ludovat za super mario... nedugo sam bas pitao za nintendo switch... pa neka igra A onda bi se i ja ukljucio u zamjenu igara, i hintove gdje jeftinije kupit must have naslove Btw ja cijenim ip8 1500kn |
Citiraj:
Jel to neka novost sa trajanjem garancije? Zar nije 12mj jamstvo? Sent from my iPad using Tapatalk |
sva tehnika u HR ima jamstvo 2 godine, ajfon, plejka, i ostatak ekipe koja ima ''12mj''
prvu godinu ti daje apple, drugu dućan gdje si kupio |
Citiraj:
Ja sam kupio u DE. Moram provjerit kako je stanje ovdje. |
|
Imam pitanjce vezano uz hotspot. Nikako da mi proradi kako spada, imam iPhone 11, odem u postavke pod personal hotspot stavim APN na internet.tele2.hr i radilo je neko vrijeme, zatim sam promijenio u samo internet pa je opet radilo i danas nakon tjedan dana samo zasivi gumb za paljenje hotspota i pokazuje poruku kontaktirajte svog operatera. Zna netko točne i provjerene postavke da taj glupi hotspot proradi na iPhone-u. Btw na Tele2 sam mreži :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kako si podestio?
Kod mene je tako kako piše i radi bez problema. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...45a47b90d7.jpg Отправлено через iPhone |
Dobio sam novi službeni mobitel iPhone SE 2020.
Nakon početnog šoka da u kutiji nema chargera već samo kabel, shvatio sam da nema ni slušalica, a ni sam mobitel nema klasičan konektor za slušalice (kao što je to imao stari iPhone SE). Da napomenem, da sam ja "androidaš" a iPhone koristim samo jer me poslodavac tjera. :D Dakle, trebaju mi neke slušalice za navedeni mobitel, da li žične ili bluetooth. Naravno da nisu skupe a opet da mi mogu poslužiti kad sam u autu a zovu me na Teamse. :D Svaki prijedlog je dobrodošao! :) |
Citiraj:
Kao Apple fan, probao sam svašta, ali ništa ne radi dobro kao Airpods. Mogu se i rabljene nabaviti za ok lovu. |
Citiraj:
Hvala. |
Citiraj:
Chekiraj Sony WF-1000X3, imam ih vec godinu dana i jako sam zadovoljan. Cijena je oko 1100-1200 kuna, koristim ih svakih 2-3 dana po par sati (u prosjeku) a baterija im traje nekoliko tjedana. |
Citiraj:
Ima ih i svatko tko ima stariji iphone, a 80% ih nije izvuklo slušalice iz kutije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: ili nabava.net |
Lightning port
|
E hvala ekipo!
Stvarno, ako ne pratiš cijeo vrijeme priču s appleom, totalno izađeš van trendova. Našao sam još i adaptere lightning->3.5 jack pa ću moći iskoristiti sluške od starog mobitela. :) |
Ima netko da mu je otišao zvučnik na fonu? 12Pro u pitanju.
Imao sam neki osjećaj zadnjih dana da se slabije čuje - radim nešto glasnije po doma (usisavam npr) i dosta ga se slabije čuje (ako ga se i čuje) nego prije - i kao da krči malo. Danas bas usporedio s curinom 11icom. Pustili istu pjesmu na Spotifyu na max volume i fakat je osjetna razlika… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Probaj "usisati" zvučnik ali ne usisivačem nego ustima :) Hoće to od tekućine.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |