PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Amdejac 27.09.2005. 23:23

Citiraj:

Originally posted by Jelc
AMD-jac svinjo jedna...nisi valjda to sve sam požderao???:D :D :D
Jesi...jelda da jesi... :p

Jok ti si.:D

Jelc 27.09.2005. 23:32

Citiraj:

Originally posted by AMD
Jok ti si.:D
Stari Žderonja:D

Isus 28.09.2005. 00:16

Citiraj:

Originally posted by Tommek
a ja danas morao jesti jaja s špekom :fuming: al ipak bilo je fino:p
je tak ti je bilo teško.:rolleyes: :rolleyes: :D

flare 28.09.2005. 11:33

@jelc - da, kuhao je onu juhu po tvojem receptu s krumpirom...:)

...sto ce biti danas za klopicu pojma nemam...kod mame sam na rucku...:D

Jelc 28.09.2005. 13:03

Citiraj:

Originally posted by flare
@jelc - da, kuhao je onu juhu po tvojem receptu s krumpirom...:)
Kak je kvragu uspio presoliti, pa zato i idu dvije kocke u 1.2l vode...da se ne zezne.
Ajd, barem ste preživjeli:p

Danas-dinstano zelje sa malo suhog mesa tranu i pečene kobasice:)

mc_fish 28.09.2005. 18:44

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Kak je kvragu uspio presoliti, pa zato i idu dvije kocke u 1.2l vode...da se ne zezne.
Ajd, barem ste preživjeli:p

Danas-dinstano zelje sa malo suhog mesa tranu i pečene kobasice:)

kod tebe sam na veceri:D
sala bubini sam:( pa sam prakticki na kapaljci:smoke: :D

flare 29.09.2005. 08:58

@ jelc: a presolio je slucajno :D...tak on kaze, makar je to meni jaako sumnjivo :D jer horza soli da to nije normalno

no, sve u svemu...bilo je oke...kao sto sam vec rekla...

danas radim mexicku klopu za rucak...tortilje punjene dinstanom piletinom u mex umaku i povrcem...:)

Jelc 29.09.2005. 11:49

Citiraj:

@ jelc: a presolio je slucajno :D...tak on kaze, makar je to meni jaako sumnjivo :D jer horza soli da to nije normalno

he-he-he, to je on namjerno napravil da njemu više ostane :D

mitzek 29.09.2005. 16:11

putopisni gastro vodic za Purgerius Vulgariuse..

eto vam...

Jelc 29.09.2005. 16:27

Re: putopisni gastro vodic za Purgerius Vulgariuse..

Citiraj:

Originally posted by mitzek
eto vam...
Jebi se gnjido stara:D
To sam našel neki dan na newsima i taman mislio postat...:p

Danas mi je ženica nekaj bubana pa mi dobro dođe ona moja buksa sa smrznutim hambićima i fishburgerima.

Samo se neću zeznut kao zadnji put i staviti senf u namaz, samo hren, majonezu i sitno nasjeckanog domaćeg kopra:)

Gore tak jasno ljuti ajvar.

Sutra planiram lončinu bažula i u drugom loncu kiselog zelja sa špekom, kobasama i komadom presušene šunkice:)

Mrmlj:D

brzi181 29.09.2005. 16:31

Citiraj:

Originally posted by mitzek
eto vam...
a nisi napisa kakvi su u starog kotaca

Amdejac 29.09.2005. 16:54

Nadopuna od Amdejca :beer:

Jelc 29.09.2005. 22:25

Ti bogca-gledam sve te silne čevape, sve su mi sline poče niz bradu curit i kruli mi u škembi:p

Baš bi mi sad dobro sjela jedna velika porcija:)

flare 30.09.2005. 08:49

beren i ja danas kuhamo grah :)

Jelc 30.09.2005. 12:53

Citiraj:

beren i ja danas kuhamo grah :)
Moj se upravo kuha:)

Ja svaki put stavim unutra pola konzerve goveđeg hašea (drugu polovicu skupa sa limenkom u friz), podravkin, od toga je taman mrvicu šarf i finijeg ukusa.
Samo se treba paziti kad se stavi i mješati da se ne primi ako je na jakoj vatri.

Isus 30.09.2005. 13:53

[QUOTE]Originally posted by mitzek
eto vam... [/QUOTE
nemrem se složit s trovačem. Luka se lako veli da ti da više a uvjek je svjž. Lepinja je možda manja ali je među najboljima u Zagrebu i općenito među najboljima. Meso je kvalitetno i nije gnjecavo ili ljepljivo. Izvrstan domači kajmak.

Ima ugođaj prave balkanse čevapdžinice.

Rubelj? Anti čevap company! Lepinja suha, meso žilavo i nemesnog okusa. Luk? Jako često star i suh!

Čujić, podnošljiv bolji od Rubelja ali daleko ispod trovača. Luk? Pretvoren u sinticu količinski.

Gaj Branimirova tržnica, velika lepinja no nije finog okusa kao trovačeva, meso solidno sve u svemu prekup!

Banjalučki čevapu isto branimirac-- Ime naslučuje ouno a onda je razočaranje. Meso ima okus po pjesku ( hm sojaaaaaaa) , lepinja ili gnjecava ili jako jako suha. Luka se dobije dosta no nijegov okus nije naročit zna biti prejak.

Jelc 30.09.2005. 14:13

Ja sam uzimao šiš-čevape na veliko od jedne trebe iz Sesveta (ne onakve kakve je Kristuš jeo:D ), bili su izvrsni, dosta mesa na štapiću, debelo, laganini šarf, mljac:)

Fora je u tome da se moraju peći na jačoj vatri, onda izvana dobiju tanku koricu a unutra su sočni...mljac...

:beer:

Isus 30.09.2005. 14:57

Joj nemoj me podsijećati :fuming:

Al sam zato nadoknadio traume s šišom kod trovača-

izvana reš i lagano zapečeni s koricom a nutra i uz sami štap fini sočni, fini šmek malo više zapapreni od normlanih čevapa. : nuts :

Tommek 30.09.2005. 15:16

danas pizza, mmmm, s onak puno ketchapa špekom joj još se peče

buljo 30.09.2005. 15:18

Citiraj:

nisi jedini koji ima pizzu danas, stara se udostojala napravit nakon XXX dana, navečer bacim slikicu, ak će bit neš za slikat.:D

Tommek 30.09.2005. 15:24

ja bih slikal al nemam digitalca trenutno doma :fuming:

Jelc 30.09.2005. 15:28

Citiraj:

Tebi bi se laganini moglo desiti da popušiš bananka zbog vrijeđanja službenog pića Žderonja:fuming:

Ovo je već provokacija.

Osim toga-stara fora.

Prije oho-ho godina smo ja i frend iz Kranja (inače je rođeni zagrebčanec) hodali po glavnom gradu njihove kokoš-države sa majcama na kojima je bio naslikan kozlić kako pije Laško a piša Union:)

mighty 30.09.2005. 15:31

ne znam kako je kod vas u zagrebu, al nama je bosna jako blizu. naime, u bosanskom brodu ima sad već kultna ćevabdžinica kod aljka. kad se ide u bosanski brod ak ne odeš kod aljka odma trk na ispovjed. a ugođaj, onaj pravi balkanski, tresu neki ofucani narodnjaci. konobarica s pitanjem "Momci štaćete?"(uz neizostavan naglasak):smoke:

Tommek 30.09.2005. 15:31

ma i meni je žuja jedna od najboljih al sam to tak iz zahebancije stavil, evo sad bum promijenil

Jelc 30.09.2005. 15:51

Citiraj:

ma i meni je žuja jedna od najboljih al sam to tak iz zahebancije stavil, evo sad bum promijenil
To te ja pitam:D

Vražji zigorec.....ne bi vi Pan ni pili da se po dućanima nisu djelili letci sa nagradnjačama:D

buljo 30.09.2005. 17:15

nažalost ništa od slika....
došo stari, a ja ogladnio... nije bilo vremena za slike...
al je bila njam.

next time.:beer:

Jelc 30.09.2005. 17:18

U jednom plotkom tanjuru hrpa blago ljutih fefača, u drugom suha mesina, u "pesjoj zdjelici" žuljba i kiselo zelje:D

Odoh....:)

Isus 01.10.2005. 04:48

Citiraj:

Originally posted by mighty
ne znam kako je kod vas u zagrebu, al nama je bosna jako blizu. naime, u bosanskom brodu ima sad već kultna ćevabdžinica kod aljka. kad se ide u bosanski brod ak ne odeš kod aljka odma trk na ispovjed. a ugođaj, onaj pravi balkanski, tresu neki ofucani narodnjaci. konobarica s pitanjem "Momci štaćete?"(uz neizostavan naglasak):smoke:
plave borosane? ak to nema ni to "true" :-p balkanska čevabžinica.

vrag mu mater sad sam ogladnil i pojel bi si jedne fiiiiiiiine šiš z domačim kajmakom...mljac i uz to 'ladno pivo ( čitaj žuju) : nuts :

Jelc 01.10.2005. 15:46

Danas malo za promjenu duuuuuugački špagaći sa mljevenim i šalata od friškog crvenog zelja.:)

mighty 01.10.2005. 18:49

Citiraj:

Originally posted by Isus
plave borosane? ak to nema ni to "true" :-p balkanska čevabžinica.

vrag mu mater sad sam ogladnil i pojel bi si jedne fiiiiiiiine šiš z domačim kajmakom...mljac i uz to 'ladno pivo ( čitaj žuju) : nuts :

a jebiga nisam joj gledo u noge. javim ti drugi put:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56.