![]() |
|
Koja je to :D
|
čuj koja je to :D
BAN :D dabldeker ili dipdiš :D |
Doomsday je all the way. Imho naj pizza overall :)
|
Neam pojma, bio sam samo jednom i jeo doomsday i royalclub :D Vidim da cu morat na utvrdivanje gradiva :D
|
Citiraj:
Danas ubio krvavicu grah i zelje...slam dunk! |
Citiraj:
Nisam dugo iz chella ništa uzimao, valjalo bi oprobat :) Jučer skuša, krumpir i bltiva. Lešo. Danas rižoto od špeka, muškatne tikve i zelene kisele jabuke. Fantastična kombinacija :) |
Vratina, špek, feta, krumpir, salata, umak..ama sex
http://s17.postimg.org/odnlvm7qj/20151102_124304.jpg |
@Roberto
Te special pizze su pun pogodak ali doomsday je bullseye. :) @Amdo Kaki je to umak? |
Klasika...senf, kečap i majoneza. Kao hamburger umak jelte ali sjeda ko budali šamar na vratinu. :)
|
1 privitaka
Sutra na Krk malo, moram brod na suhi vez stavit....a onda krećemo sa sisinim instrukcijama o morskoj hrani....Sisoje koju sam ribu tu ćapal? :)
|
Citiraj:
Posluzis li mi Komarcu iz kokosinjca mozes je samo dobit u glavu. Tolika je razlika.:D Inace,ovaj mali divlji prika od 70kg je pao prosli tjedan dok sam bio na odmoru. Gozba za Bogove. http://i.imgur.com/MUg3v9fm.jpg |
Vidi moj potpis je u sigu,how kewl,no svi već znamo da inteL siluje malu djecu AMD-a :D
Nego šta je to,tunja priklao? |
Glupa Tuna mi je mislila pocistit mreze od ribe al se preracunala i zavrsila na stolu.
Osim fantasticne vecere zaradila mi je taman za Fury :D Steta sto nemam vremena za vise ovakvih odmora.:fiju: |
Kad ste kod ribe,taman uzeo 1kg svježih oslića...6 srednjih komada :) Lagano s krumpirom u pećnici...
|
Citiraj:
|
Fail1!
|
nisam ti ja od ribolova moram priznat, jednom me domaći pitao dok sam radio ribu na roštilju kako sam je ulovio... reko visom electron :D
|
Jel ti kužiš uopće dal jedeš Oradu IL ti Fratra podvale pobogu?
Palamida je |
ma ne kupujem od domaćih dolje jer podvaljuju stvarno svašta (i tu ne mislim na vrstu ribe).
|
1 privitaka
Pas kod starog u firmi je stvarno najbolji čovjekov prijatelj....sta pripitomi nama za ručak to je divota :D
|
Bambi za ručak :D
|
TIMATER! |
1 privitaka
Kreće iz lov....prvo bacanje i muško....zasrala mi brod tolko da me stari u more skoro bacio :D
|
Citiraj:
|
|
U jebate. Taman sam mislio reći da dosta više s tim morskim pizdarijama, ali ovu robu ne bih odbio nikad. Još k tome domaće i friško :)
Gnjurac, s čime je punjeno? I ak je kraj bio s toliko ostataka znači da nije valjalo :D |
Bila je sipa I par liganja I mala hoba. ....nju sam pustil ;)
Gnjurac lepa. ...... I mene punjenje zanima |
Dakle krenule lignje a ? E to čekam,ja s obale svake godine lovim...
|
Dragi kreću lignje od kraja 8 :D
|
Eh, samo zbog lignji, hobi i tune bih poželio živjet dolje i lovit :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:58. |
|