![]() |
Citiraj:
Uvijek je neka mesina,prilog i Žuja.:D Kaj-dolazi ti "komad" prespavat pa si se već počeo izvlačit???:clap: |
Citiraj:
Zadnji put waaay 2 malo kobasica:rolleyes: :D Hvala bogu još nemam takvih problema ko neki uvaženi žderonje:p |
Citiraj:
Nisu Žderonje cicije:beer: |
Gle Mrkonja kaj ti mi mozhemo kad te sram jesti. Kak si ja uvijek natovarim i nikad ne odem gladan.
|
Citiraj:
Bum i ja doso upisi me, i daj nek na meniju bude mjesano;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ko da je renuda reko da nikad ne ode gladan:D:D Neki roštilj bi fino lego: cheers2 |
Citiraj:
Citiraj:
BTW dolazim. |
Ja dolazim. Imam prijedlog, s obzirom da je Baka fleksibilna kaj se tiče jelovnika, ajde da dogovorimo kaj bumo jeli. Jedan mali poll. Zadnji puta su neki segmenti hrane planuli i sijevale su vilice u tuđa zapešća, dok je nekih jestvina ostalo u priličnoj količini. Koliko je moje iskusno oko moglo vidjeti, planuli su čevapi, roštilj-kobase, restani i šampinjoni a dinstano kiselo zelje nije baš išlo jer je bilo prekiselo ( trebalo ga je oprati prije priprave, nek se Baka ne ljuti zbog primjedbe) a i grah šalata nije baš nešto tražena, no treba je biti, bar za znalce. Iz prethodnih happeninga vidljivo je da populacija ište pomfrit pa bi i njega trebalo uključiti. Toliko od mene i očekujem da se meštri uključe u raspravu...
|
Trenutno:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Panorama-mislim da ćemo ovaj put ići na klasično mješano, znat ću više u ponedjeljak. bdw-je netko javi Paskeu? |
Stavi i mene na listu:)
|
Prijavljujem se!
I Panorama je potpuno u pravu. :) |
Trenutna lista:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky |
Od mene nis ovaj put.
Em sam dekintirao em kaj delam od 16-24h. |
Meni je sve jedno kaj ima za jesti jer za pravu svinju nema lošeg napoja.: nuts :
Sve kaj ostane nosim sa sobom doma jer ono kaj ja ne pojedem pojeli budu moji pesi koji imaju svaki po 45 kila. I oni su ŽDERONJE!!!!!!!!! |
Citiraj:
|
Idem je sljedeći tjedan gore, pa bum navratil do Paskea:D
Danas-špagaći i mljeveno, cikla. Mljac:beer: |
Ovak. Ne stignem previse citat pa sam da znate da ŽELJAC i JA Dolazimo. Samo recite u kolko sati?
|
Aj molim vas nemojte da je prije 5 jer imam školu popodne ipak sam krivo izračuno mislio ujutro :D
|
Metni i mene, markat cu ak treba
|
Trenutna lista:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Za ostale-klopa je kao i obično 17-17.30, tako da i oni koji rade stignu doći. Samo mi nemojte jambrat, ovaj put sam rekao kad su Žderonje tri tjedna prije-mogli ste si sve fino organizirati... |
OK piši mene :D
|
zapiši i mene Jelc, i onda ti donesem Zeppeline,može?
|
Trenutna lista:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula |
pisi i mene Jelc :D
|
Citiraj:
Je, a, ja sam vec tad urgirao, da budu poslije 15. jer mi 15. placa sjeda. Jedino ak se nekaj drasticno ne promijeni kod mene dodjem, al sve mi se cini da vam zelim dobar tek, ak budete tam od 15h morti navrnem na jednu kartku pivicu. |
Citiraj:
|
koristi od toga ima ko da ides pljacka crkvenog misa.
|
Sva sreca da sam ko corava kokos naletio.
Zapisi i mene za krkacinu! |
A kud svi tu i mali mujo :D
Beam me up Scotty (za papanje naravno) |
Trenutna lista:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack |
Citiraj:
Ja dođem...Imam školu ujutro :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trenutna lista:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Ti bogca-opet preko 20 samo za Žderanje:D :beer: |
Najvjerojatnije Komek i ja dolazimo, ak niš od žderonja onda druženje.
Al javim u svakom slučaju. |
Citiraj:
|
Jelc, ajd i mene zapisi za hranu...
A sto se Panoraminog prijedloga, meni je svejedno. Ja kad negdje dodjem jedem kaj ima (al npr. doma to si ne bih nikad napravio), tak da...ja sam poprilicno fleksibilan sto se hrane tice :) Uglavnom dodjem radi druzenja i da vidim kaj ima novoga... |
Trenutna lista:
Mitzek AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Vucko Buljo-a kad se misliš zmislit?:) |
Slažem se prijedlogom da vidimo zapravo koliko nas voli što za jest..;)
@Jeltz javim do ponedjeljka |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |