![]() |
Cijena sa PDV-om uz potpisan ugovor za Flat promet na 12 mjeseci.
|
Ne. Niti cu vise pokusati :D
Ali je zalosno da nemaju youtube player. Nisam ni provjeravao dal cu to dobiti ili ne, jednostavno sam taj dio smatrao pod normalnim da dobijem. Ocito sam se prevario :( |
sam ja jedini ili i vama puca veza svakih 12h umjesto 24h ko sto je nekad bilo ?
|
Meni u zadnje vrijeme puca svakih 4 sata, neznam do ceg je problem al me pocinje zivcirat...
|
meni u zadnjih 5-6 dana veza puca i do 20 puta dnevno,svaki dan im saljem prijave za smetnje...
|
meni je pucketalo isto često, ali samo dok sam imao adb, kad sam se maknuo s toga sve po starom, 24h
|
Citiraj:
|
Dobro misle li oni vise uvesti VDSL ili makar povecati ovu mizeriju od uploada da ljudi mogu poceti streamati vec jednom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kolega ti prica bajke:
Telekom Srbija offers ADSL2+ up to 20 Mbit/s downstream and 1 Mbit/s upstream. Telekom Srbija is providing VDSL2 to customers since February 1, 2013 and it offers speeds up to 100/2 Mbit/s |
Citiraj:
|
Onda neka usporedi sa VDSL uslugom kod nas, recimo H1 Telekom "do 30/10 Mbps (min. od 21/7 Mbps)" i "do 50/15 Mbps (min. od 35/10,5 Mbps)", a ne sa 10/0,6 koje je kod nas srednja ponuda ADSL-a kod vecine provajdera.
|
Citiraj:
|
ista stvar kod mene.
plan je uzeti duo paket tv+net, a telefon izbaciti. naravno sve ponude su ili problematicne na mojem podrucju (katastrofa brzine, signal, servis itd) ili u potpunosti nedostupne tak da je i dalje tcom u igri, a cini mi se da je to jedan od glavnih razloga zasto i dalje imaju monopol. |
imam zanimlivu situaciju koju prije nisam imao. tcom automat me zove jutros s porukom tipa "imate vise nego uobicajeni trosak prema govornim uslugama, vas iznos je 30 kuna" ili tako nesto. nisam nikog zvao osim tcom standardniu telefon onaj i iskonov koji je isto besplatan. eh sad jedino ako je u pitanju Iskonov drugi telefon koji pocima s 01 predbrojem, to sma isto zvao al dal se to racuna kao govorna usluga il sto?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni sasvim dovoljno :)
|
Danas mi je na browseru došla poruka od t-coma za "IMS (IP Multimedia Subsystem)", ali sam stavio "podsjeti me kasnije", to je sranje neko i ne namjeravam to imati. Navodno sam čuo kad ti je internet isključen da nemožeš telefon koristiti tako da OPREZ svima kojima dođe ta poruka da ne upisuju svoj broj telefona i na uključuju MIGRACIJU ;)
|
Ukljucit ce ti oni to sami bez brige
|
Citiraj:
|
Ako netko ima mogucnost da bez problema provuce kabel od telefona do modema ne vidim razloga zasto ne bi presli na IMS. Nema nikakve razlike.
|
Ima, kad ne radi modem nece radit ni telefon :) ista situacija kad nema struje. Za neke stvari je analogija ipak bolja
|
Kako nema razlike? Sad mozes koristit telefon i kad nema struje i ne placas struju koju router stalno trosi jer stalno trebas telefon. Za ADB router (koji sada dijele) sa ukljucenim wifi adapterom to iznosi dodatnih cca 130kWh godisnje.
|
evo ti moje divno iskustvo
pri prelasku na t-com dsl nest nije sljakalo jer su oni nest cackali po postavkama mog rutera i sad ja nazovem teh podrsku i lik mi kaze da na kraju najbolje resetirat router na osnovne postavke dok on ceka na liniji ok ja ga resetiram i puf ode telefon super jel ? sta da trebas hitnu nazvat a nemas struje ili rikno router zbog kojeg god glupog razloga ? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Baterije su kod mene još uvijek glavne :D
|
Citiraj:
tu se tesko varas |
Tko kaže da je u Srbiji bolje?
https://www.hrvatskitelekom.hr/paket...-paketi/paketi Problem je samo cijena. Zvali me neki dan da će mi dat brži internet od 10/0,65 mbita za 270 kn, ali još neznaju koliko brže. Rekao sam curički koja me je nazvala da sam mislio kako su oni neka ozbiljna firma i da me nazovu kad se malo zbroje sa cjenama i brzinama. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:01. |