PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

syss 05.10.2015. 21:34

ponedjeljak... šta reć, koju posluku porat :D

naresci će biti sasvim fajn - extra wurst sa kiselim krastvcima i sirom, uz još edamera i prezvuršta, malo kruha i majoneze i pol teglice slatkih feferona skupa sa pol teglice kiselih krastavaca.

uz to fini-mini paradajz-mozzarela podravka juha (koja nije ni sjena knorr-ovoj) sa malo dodane "konšerve", bosiljka, peršina i svježe ribanog 3colore papra.

ja zadovoljan :D

Pohrani.com

Juice 06.10.2015. 12:03

Nisam dugo pratio scenu ćevosa. Gsje se isplati otić? Srbin, batak, ima jos kaj?

Roberto 06.10.2015. 12:13

A nikad se oko ćevosa dogovoriti, svak ima svoje faforite :D

Ja gotove najčešće uzmem kod trovača na črnomercu, taj uglavnom nije zatvoren, a kvaliteta postojana :D

Uz to kad sam na Trešnjevki Viktorija grill. Tu neki sad i nekog Marka u Rakitju spominju u zadnje vrijeme.

Generalno i kod srbina i u batku su ok, no na takvim mjestima više volim druge stvari s roštilja uzeti, ili platu.

Guls 06.10.2015. 13:47

Ja ću uvijek za ćevose predložiti Medvedgrad na Samoborskoj cesti (pomfri ćevosi ajvar luk piva cca 50-60kn). Nisu standardni ćevosi ali su fini sočni i baš pašu napaćenim črevima.

Danas smo ručali u Urban Grillu u Novoj Galeriji, 22kn somun ćevosi luk kajmak. Porcija taman da se najedeš, ćevosi nit smrde nit mirišu, niš senzacionalno, za te pare sasvim dobra klopa.

Bubba 06.10.2015. 13:50

Citiraj:

Autor Guls (Post 2836787)
Danas smo ručali u Urban Grillu u Novoj Galeriji, 22kn somun ćevosi luk kajmak. Porcija taman da se najedeš, ćevosi nit smrde nit mirišu, niš senzacionalno, za te pare sasvim dobra klopa.

Moram priznati, i ja sam tamo bio, i buduci da je ambijent podnosljiv, zapravo je kombinacija cijene i "performansi" cevapa sasvim zadovoljavajuca. Doduse, luka ima u tragovima i nije Bog zna kaj, ali ajde...

Realno, ni ostala klopa im nije nesto pretjerane cijene, razumno ukusno i kolicinski dostatno.

riceburner 06.10.2015. 13:51

mogo bi celu placu tu spiskat :no2drug: :goood:

http://www.pohrani.com/f/3g/dc/1BpvE...684fedd75c.jpg

Guls 06.10.2015. 13:53

Da plaću. ŽENU DAJEM!

Odmah nešto zaigra u meni

trouble 06.10.2015. 15:19

Citiraj:

Autor Juice (Post 2836745)
Nisam dugo pratio scenu ćevosa. Gsje se isplati otić? Srbin, batak, ima jos kaj?

Tomislav na kvartu :fiju:

Brko 06.10.2015. 15:22

Jel to tamo na potezu Želj.kolodvor-Zrinjevac, preko puta kipa od Tomislava :) ?

Juice 06.10.2015. 15:45

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2836830)
Jel to tamo na potezu Želj.kolodvor-Zrinjevac, preko puta kipa od Tomislava :) ?

Na Kvatriću, prek puta placa je to :D

trouble 06.10.2015. 19:01

Jepp. I nisu ti loši kod Renića na Bukovcu.

syss 06.10.2015. 19:24

Pohrani.com

ne znam hoću ih večeras ili ostavit do sutra :D

Juice 06.10.2015. 19:25

Večeras :D

syss 06.10.2015. 19:40

još imam i tjestenine... ma reko idu na kockice i na saft pa kud puklo da puklo :D

panda505 06.10.2015. 19:47

@čevosi / črabl - kaj se Đani pogoršal pa se više neide k njemu ? :D

syss 06.10.2015. 20:00

mi smo neki dan trebali nakon posla iz đanija naručiti, na kraju se užderali u firmi na nekom domijenku i ništa od toga... sad imam krejvingze već danima za đanijevim ćevosima :D

trouble 06.10.2015. 20:08

U Đanija idem samo na cheeseburgere i pomfri kad se vraćam iz oluja svih oluja u Galleryu/Sokolu/birtijama oko placa(ne nužno tim redosljedom :D ) nisam dugo već čevose tam pojel...

panda505 06.10.2015. 20:09

Citiraj:

Autor syss (Post 2837012)
mi smo neki dan trebali nakon posla iz đanija naručiti, na kraju se užderali u firmi na nekom domijenku i ništa od toga... sad imam krejvingze već danima za đanijevim ćevosima :D

meni je jebeno kolko luka uvjek s tim čevosima dobiješ :D

Citiraj:

Autor trouble (Post 2837018)
U Đanija idem samo na cheeseburgere i pomfri kad se vraćam iz oluja svih oluja u Galleryu/Sokolu/birtijama oko placa(ne nužno tim redosljedom :D ) nisam dugo već čevose tam pojel...

Uh, nisam tam čiza pojel :)
Treba jednom đihad :D

vga killer 06.10.2015. 20:11

Iznenadili me čevapi u importaneu u sredini....onaj prvi desno od pokretnih stepenica.
Jesu pločice, ali 4 komada bar 50% veći nego kaj su tipa kod rubelja bili, luk odličan....i mala s dobrim dupetom radi :D

trouble 06.10.2015. 20:12

U Gotovčevoj se alkoholiziram,onda kad me jutarnja smjena izbaci van na putu do kuće je Đani dobro sklonište za tvoj walk of shame :D

U možda sutra za gablec odem tamo na cheese. U lepinji kad ti ga napravi je isto heben. Samo je digla kurva sa 13 na 16 brijem :)

aski 06.10.2015. 20:21

Nikako da skuzim koji kebab je dobar na kvatricu, iako sam cuo da je neki odlican. Dakle,jedan je tamo na uglu kod bankomata kad se krene prema smjeru plaza bara, a drugi u onom parkicu.
Sutra poslije posla cu ubiti jedan. Di da svratim?

Bubba 06.10.2015. 20:26

Citiraj:

Autor trouble (Post 2837025)
U Gotovčevoj se alkoholiziram,onda kad me jutarnja smjena izbaci van na putu do kuće je Đani dobro sklonište za tvoj walk of shame :D

Kolko je porcija kod Đanija sad, obzirom da oscilira od 13 do 20 kn, ovisno o tome ima li u gradu studenata, koji je mjesec, kakve su padaline na Andama i preklapanju sazvjezdja u Merkuru i Jupiteru? :D

trouble 06.10.2015. 20:28

Citiraj:

Autor aski (Post 2837035)
Nikako da skuzim koji kebab je dobar na kvatricu, iako sam cuo da je neki odlican. Dakle,jedan je tamo na uglu kod bankomata kad se krene prema smjeru plaza bara, a drugi u onom parkicu.

Preko puta Kvaka!!! Ugao martićeve i Heinzlove. Pored birca s velkom teracom zvanom Giardini. Nijedan drugi oko Kvatrića. U lepinji mu jedino konkurira Kebab Paradise(oni imaju dostavu) preko puta Petrove crkve al u tortilji je u Aliju jebački.

Citiraj:

Autor Bubba (Post 2837039)
Kolko je porcija kod Đanija sad, obzirom da oscilira od 13 do 20 kn, ovisno o tome ima li u gradu studenata, koji je mjesec, kakve su padaline na Andama i preklapanju sazvjezdja u Merkuru i Jupiteru? :D

Da da,mjenja one brojke na reklami ko pekinška burza hahaha

20 su brijem,ekonomija je stabilna već neko vrijeme pa je i njegova cijena.

Čim ćuki na laščinskoj pojeftini pojeftini i on... :D

panda505 06.10.2015. 20:30

Citiraj:

Autor aski (Post 2837035)

Alikebaba, to ti tam blizu semafora kod stajališta autobusa.
S desna onom velikom kafiću tam.

syss 06.10.2015. 22:26

Citiraj:

Autor Juice (Post 2836980)
Večeras :D

druže od izcijeđene naranđe, tvoje sugestije su uslišane :D

nasoljena i poparena jetra u mlijeku je stajala od kada sam došao doma i dok sam izvadio iz friđa van sam stavio u buksu veliki luk, 3 češnjaka, sol, ulje, maslac, mrvicu vegete i podlijevao vinom kojeg sam imao da postane kašasto (točnije gemištom i to je dalo fino mjehurića :D), iscijedio komade jetre i zabio na tu kašu:

Pohrani.com

još malo soli, vode, papra i 3 lovora:

Pohrani.com

suma sumarum ima mi krepat od klope :D

Pohrani.com

syss 06.10.2015. 22:28

Citiraj:

Autor trouble (Post 2837018)

ček jel to tamo samo za đihad ili valja pojest i taj bizaran burger? (kad su mu već ćevosi onako bizarni što izgledom, što cijenom) :D

trouble 06.10.2015. 23:53

Citiraj:

Autor syss (Post 2837138)
ček jel to tamo samo za đihad ili valja pojest i taj bizaran burger? (kad su mu već ćevosi onako bizarni što izgledom, što cijenom) :D

Za 15-16 kn je dobar,neznam dal očekuješ Papas za te novce il ne :D

NIje ko u športu u Utrinama al tamo i dođe više. Isto ko i Kremenko koji je dve klase više.

A ako su kod Đanija bizarni ćevapi...onda neznam kaj bi reko za Tri Fenjera u Dubravi di su 13kn bili zadnji put kad sam jeo....kod đanija bar znam da me nebu potroval :D

1v@n 07.10.2015. 00:52

Nedavno sav gladan i jadan uz pivu u Mevedgradu u Adžijinoj naručio i ćevape.

Ne sjećam se kad sam toliko jeftine, a velike i dobre ćevape jeo. Još ih je i puno bilo.

Navodno kad peku u vanjskoj pečenjari, dobri su i veliki. Kad se sve prebaci unutra, ne bude više tako dobro.

trouble 07.10.2015. 00:55

Pošto to?

U Adžijinoj su ona dva kontejnera di jedan drži bivša žena a drugi bivši muž pa se znale punjene pljeske s prilogom jest za 35kn :D

1v@n 07.10.2015. 02:00

Mislim da je 35 kn bilo. Ako se dobro sjećam, menu im je online pa lako vidiš. Za pivnicu, dobra cijena, a porcija neuobičajeno velika.
Nisam očekivao puno, pogotovo kad tak uzmem nešto, čisto da prva litra pive ima društvo u želucu dok druga ne dođe :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16.