![]() |
|
Nisam dugo pratio scenu ćevosa. Gsje se isplati otić? Srbin, batak, ima jos kaj?
|
A nikad se oko ćevosa dogovoriti, svak ima svoje faforite :D
Ja gotove najčešće uzmem kod trovača na črnomercu, taj uglavnom nije zatvoren, a kvaliteta postojana :D Uz to kad sam na Trešnjevki Viktorija grill. Tu neki sad i nekog Marka u Rakitju spominju u zadnje vrijeme. Generalno i kod srbina i u batku su ok, no na takvim mjestima više volim druge stvari s roštilja uzeti, ili platu. |
Ja ću uvijek za ćevose predložiti Medvedgrad na Samoborskoj cesti (pomfri ćevosi ajvar luk piva cca 50-60kn). Nisu standardni ćevosi ali su fini sočni i baš pašu napaćenim črevima.
Danas smo ručali u Urban Grillu u Novoj Galeriji, 22kn somun ćevosi luk kajmak. Porcija taman da se najedeš, ćevosi nit smrde nit mirišu, niš senzacionalno, za te pare sasvim dobra klopa. |
Citiraj:
Realno, ni ostala klopa im nije nesto pretjerane cijene, razumno ukusno i kolicinski dostatno. |
mogo bi celu placu tu spiskat :no2drug: :goood:
http://www.pohrani.com/f/3g/dc/1BpvE...684fedd75c.jpg |
Da plaću. ŽENU DAJEM!
Odmah nešto zaigra u meni |
Citiraj:
|
Jel to tamo na potezu Želj.kolodvor-Zrinjevac, preko puta kipa od Tomislava :) ?
|
Citiraj:
|
Jepp. I nisu ti loši kod Renića na Bukovcu.
|
|
Večeras :D
|
još imam i tjestenine... ma reko idu na kockice i na saft pa kud puklo da puklo :D
|
@čevosi / črabl - kaj se Đani pogoršal pa se više neide k njemu ? :D
|
mi smo neki dan trebali nakon posla iz đanija naručiti, na kraju se užderali u firmi na nekom domijenku i ništa od toga... sad imam krejvingze već danima za đanijevim ćevosima :D
|
U Đanija idem samo na cheeseburgere i pomfri kad se vraćam iz oluja svih oluja u Galleryu/Sokolu/birtijama oko placa(ne nužno tim redosljedom :D ) nisam dugo već čevose tam pojel...
|
Citiraj:
Citiraj:
Treba jednom đihad :D |
Iznenadili me čevapi u importaneu u sredini....onaj prvi desno od pokretnih stepenica.
Jesu pločice, ali 4 komada bar 50% veći nego kaj su tipa kod rubelja bili, luk odličan....i mala s dobrim dupetom radi :D |
U Gotovčevoj se alkoholiziram,onda kad me jutarnja smjena izbaci van na putu do kuće je Đani dobro sklonište za tvoj walk of shame :D
U možda sutra za gablec odem tamo na cheese. U lepinji kad ti ga napravi je isto heben. Samo je digla kurva sa 13 na 16 brijem :) |
Nikako da skuzim koji kebab je dobar na kvatricu, iako sam cuo da je neki odlican. Dakle,jedan je tamo na uglu kod bankomata kad se krene prema smjeru plaza bara, a drugi u onom parkicu.
Sutra poslije posla cu ubiti jedan. Di da svratim? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
20 su brijem,ekonomija je stabilna već neko vrijeme pa je i njegova cijena. Čim ćuki na laščinskoj pojeftini pojeftini i on... :D |
Citiraj:
S desna onom velikom kafiću tam. |
Citiraj:
nasoljena i poparena jetra u mlijeku je stajala od kada sam došao doma i dok sam izvadio iz friđa van sam stavio u buksu veliki luk, 3 češnjaka, sol, ulje, maslac, mrvicu vegete i podlijevao vinom kojeg sam imao da postane kašasto (točnije gemištom i to je dalo fino mjehurića :D), iscijedio komade jetre i zabio na tu kašu: ![]() još malo soli, vode, papra i 3 lovora: ![]() suma sumarum ima mi krepat od klope :D ![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
NIje ko u športu u Utrinama al tamo i dođe više. Isto ko i Kremenko koji je dve klase više. A ako su kod Đanija bizarni ćevapi...onda neznam kaj bi reko za Tri Fenjera u Dubravi di su 13kn bili zadnji put kad sam jeo....kod đanija bar znam da me nebu potroval :D |
Nedavno sav gladan i jadan uz pivu u Mevedgradu u Adžijinoj naručio i ćevape.
Ne sjećam se kad sam toliko jeftine, a velike i dobre ćevape jeo. Još ih je i puno bilo. Navodno kad peku u vanjskoj pečenjari, dobri su i veliki. Kad se sve prebaci unutra, ne bude više tako dobro. |
Pošto to?
U Adžijinoj su ona dva kontejnera di jedan drži bivša žena a drugi bivši muž pa se znale punjene pljeske s prilogom jest za 35kn :D |
Mislim da je 35 kn bilo. Ako se dobro sjećam, menu im je online pa lako vidiš. Za pivnicu, dobra cijena, a porcija neuobičajeno velika.
Nisam očekivao puno, pogotovo kad tak uzmem nešto, čisto da prva litra pive ima društvo u želucu dok druga ne dođe :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |
|