![]() |
|
Žena složila prefinu juhu... ja dodao nareckanu Carolinu Reaper (1.5M do 2.2M SHU) onako 'for good measure' :D
Najbolja juha koju sam jeo :D:fuming::fuming::fuming: Rješilo blagu upalu sinusa i prehladu instant. :beer: |
bulletproof kafa sa kokosovim uljem :nuts:
prefino topla preporuka svima :D |
Citiraj:
|
Doma napravil :D
|
1 privitaka
Danas na bolovanju, radio mesnu štrucu okovanu špekom
|
Dobro izgleda skroz mesna štruca..
|
Bogami...samo bez kuruze pobogu :D
|
Citiraj:
|
Sve to ima svoje, ova štruca ujedno i pomaže da brže ozdraviš.
|
Citiraj:
Kuruza je tu radi žene jer moraju i kokoši nekaj jesti, a i paše malo slatkog u cijelu kombinaciju. |
Citiraj:
|
Domaći čuček i kila i pol svinjskih rebaraca.
Jučer napacani, i rebarca još špikana češnjakom. 2,5 sata slow cookinga na 130, nakon toga rebarca premazao ljuto slatkim sosom da se fino zapeče, dodao krumpir, mrkvu, luk, šampinjone. Sad još sat/sat i pol na 200. Već mi sline cure :) |
|
|
Svakako ima za probati, samo ponesite logistiku na putu k meni :)
|
pogledati sve kome se da, ali kome se ne da - zapečenih grah pogledati 14:30 nadalje ;) |
Pa nebum blitv...ups,dalmoša slušal kak se gravče dela...imaš kakvog troprstaca iz Jablaničkog okruga? :D
|
Guls ako ste radili ajvar od bhut jolokie i moruge...sretno :D Ja imam u vrtu 11 chili papricica posadjeno sve s volimljuto,imam i morugu i nagu viper od najjacih...habanero je isto poprilično jak...
Ja danas uzeo sve potrebno za sarmu,sutra akcija :) |
|
Danas kuhana rol-šunka od 1,3kg, grah varivo i grah šalata:p
|
Citiraj:
Danas mahune i čiknšit |
Citiraj:
Pa to je isto, kaj ne? Planiram sad za ovaj produženi vikend ponovno kuhat ali bi se igrala s okusima, u dio dodala kardamona, u dio cimet/rum i u dio čokoladu :D Danas: Juha, pohano meso, rižoto sa šampinjonima i cikla |
|
Joj da,sad če sezona tog...opet bu mi na uši izlazila...
Ja se krvavicama veselim :D Danas pileći paprikaš... |
Citiraj:
I da, trebala je ta pizza malo pocrnit po rubu :D |
|
Ima tko za preporuku kakvog dobrog restorana u Varaždinu ili par km oko Varaždina?
|
Citiraj:
Varaždinske toplice |
bio tko nedavno u Bobanu? Baš planiram otić ali uvijek stignem odustat :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:56. |
|