![]() |
Blago vama : lol2 :
|
danas kod mene pileća juhica, pkjeskavice s pire krumpirom
:) Mljac.... |
Danas MUSAKA: nuts :
Kristalka, raženi...Žuja: cheers2 I još se kuha bažul i zelje za sutra. |
Riblja juha (ugor+škarpina)
Pečena janjetina (fini but u rerni) + pečeni krumipr :) Palačinke sa čokoladnom marmeladnom : nuts : Jedva čekam, još kojih 10 minuta kaže stara :D I da, na kraju fini hladni bambus...:) |
Ajnegmahtec juhica ala Fleksov tata :D
Rebrica pečena (lepi komad) + krumpča fino onak u rolu :) Mladi luk + grah salata I neko BezAlkoholno jer vozim. |
Sarma + cokolada i pol.
|
Pečeni krumpir + pečeni šampinjoni + krmić + matoviljac salata.. uff šta sam se najeo...
|
Prosla su i Valentinova, i Bozici, i Nove godine, ali nikada nije kasno za darivanje. Ovakav set alata rijetko se odbija:
http://img101.imageshack.us/img101/4852/gedore9rh.jpg |
Citiraj:
hahaha :D:D:D Koji car! |
|
ja imam pizzu za ručak : nuts : : nuts :
|
Žena je danas za ručak napravila juhicu, pečeni picek naturalis, pečeni krumpir i cikla na salatu. Zaliveno Becksom.
Nakon kaj se je ručak slegnul napravil sam 40 krafni punjenih sa pekmezom od marelica. |
Citiraj:
|
spremi krafne na sigurno...sutra ce posast kad krene razjarena ekipa klinaca u mmmaaaaaassssskkkkkkaaaaarre!!!!al je bedara kaj te rospije sam lovu oce...nisu ni glupi!!!!:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad se svi hvale moram i ja malo, ne? Danas za ručak sam kod stare naručil faširance, prilog pire, jedva čekam : nuts : |
Citiraj:
|
Citiraj:
A za ručak je žena skuhala fini vinski gulaš. Ja sam naravni išao malo ubit oko jer sam se digao ujutro u pola sedam. |
1 privitaka
Ja budem danas bažul i zelje...ako...
Žena me je iznenadila sa dvije debele 40-cm domaće kobasice, fino dimljene, "lagano" šarf. Neoprezno ih je ostavila na stolu u kuhinji tak da do sad fali više od pola jedne i pol kruha:D Čini mi se nekak da bude bažul za večeru tek... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
baš sam bil kod cure i nagovoril ju da nakon kaj je napravila pizzu ( dve vrste sira+šunka+kantwurst) napravi i palčinke z čokoldaom: za kraj sam joj smazal i dva muffina s čokoladom i cvebama. :) |
Bil sam kod punice navečer, pa sam omastil brk sa sarmom i suhim kuhanim mesom iz sarme.
|
Sniper-takve stvari možda jesu za Svaštaru ali za Žderonje ni pod razno.
Ovdje se priča o JELU:) Pobrisano. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa gdje ćeš na Žderonje kuhanu pljeskavicu.... |
a to je bilo ono kaj nisam uspio razaznati.
|
Još malo pa ručak, konačno:)
Modana krumpač salata (dakle uobičajeno krumpač, luk+tri kuhana jaja na tanke šnite, majoneza i zakiseljeno limunom) Pržene lignje:D Hijaoooo....... :beer: |
je danas nis od mesa... :(
|
Malo prije sam stigao s posla, a žena je skuhala kiselu repu sa bažulom.
|
Bem ti...tak sam se utamanil krumpač-salatom i lignjama da sam tek sad ponovno ogladnio:)
Na svu sreću da sam si danas iz Getroa dovukao tri paketa jezika i kilu dimljenog sira, bit će suha večera:D |
Sad si me sjetil da u friškaču još imam pršuta i kajmaka, a to bum kombiniral sa špekom, domaćom šunkom i kobasicama. Prilog majoneza, krastavci i pinđur, a imam još i pola francuza.
Laku noć, odoh ja u frižider napraviti neku kombinaciju. :beer: |
Dakle Žderonje-od danas se radi lista za Žderanje:)
Sutra se nalazim sa Mitzekom a u ponedejeljak idemo do bake dogovoriti detalje... Termin je kao što smo i rekli 10.03.2006 :beer: |
Ja dolazim na cugu sigurno, a za klopu moram nes smislit jer imam skolu popodne
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Počinjemo sa listom:
Mitzek Rak AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Bilo bi zgodno da do ponedjeljka/najkasnije srijede imamo otprilike točan popis. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bi prvo sazno meni pa onda odlučim:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:14. |