![]() |
nop, meni nije pomoglo, možda nekom bude
kad stavim format HEIC i u settings automatic kak sam napiso gore, na kompu se prebaci JPEG, tak da nema brige oko formata kog brine |
Ne pričam o prijenosu, čisto o HEIC formatu, meni on smetao.
|
Citiraj:
keep originals - i to sam napravio, nula bodova koliko mi se cini da je malo pomoglo (iako i dalje pukne, samo malo kasnije) kad sam ustekao u 2.0 port, ali mi je to sad problem jer imam samo jedan stari komp koji jos ima 2.0 port, novi je sve na 3.0... problem je ako prebacujes bilo sto vece od par 100-200mb... jednostavno puca. polu rjesenje je rucno otvarati svaki image folder, a fala bogu iphone ih pravi more, ima ih barem 15ak, i onda svakog rucno otvarati i prebacivati po 100-ak fotki copy paste... prestrasno nesto... cijeli internet sam prekopao za ovo, toliko me to zivcira da sam dosao do tocke da kupim neki polovni stari macbook samo za to. Citiraj:
moguce, ali kako sam gore pisao, rucno je to sizifov posao od doslovno cijeli dan da bi backupirao 80-100gb medije... a evo da onda preporucim jedan super komadic softwarea za sortiranje fotki, zove se PhotoMove. |
Ugasi i upali iPhone prije svega, da eliminiraš da ga nešto drugo u pozadini koči.
Ono što u zadnje vrijeme radim je da sortiram po vrsti. Prvo prebacim sve .jpg, pa sve .mov, .mp4, .dng itd. Ne pomaže ti previše ta solucija ako imaš više foldera, ali eto, probaj i to. Ako naletiš na neki PC koji još ima Windowse 7, probaj i to. Uspjelo mi je jednom tako. |
@mamutarka
moj thinkpad sa opensusom ne prepoznaje iphone nikako, instalirao i neki ifuse isto ništa. |
Probaj bootat Hirens boot cd u live win10 pa tamo prebacit
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neznam gdje smjestit pitanje...
Jel tko od vas koristi money tracking Ulaz izlaz financije Do sad sam koristio money book app, Al pitam se, dal ima sta bolje od tog app |
Probaj Saver
Koristio sam ga jedno vrijeme ali odustao, ne zbog toga što nije dobar app već mi ne treba. |
Citiraj:
Budem na burazovom probao.:chears: |
Seljenje Wocapp sa androida na Iphone - jeli ko radio?
Ima li šta provjereno ili eventualno i besplatno?? |
Citiraj:
Možda uspiješ po ovom tutorialu https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=XsB50tg4b3s |
Citiraj:
Košta, ali nisam našao drugi način kako to odraditi. |
Potpis. Wondershare radi
|
Tnx - Wonderšare it will be.
Wocap sadržava poruke adolescentice - dakle najbitnije i najvažnije stvari na svijetu :D |
Da li je netko možda prešao sa X na 11 ili 12? Najviše me zanima kamera, i foto i video. Da li je velika razlika u praksi s obzirom da na papiru i nije neka ekstra razlika kaj se tiče hardvera?
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Sa XS na 12 mini - primjetna razlika, pogotovo kad je slabije osvjetljenje. Night mode foto su stvarno zadovoljavajuće u odnosu na katastrofalne kakve su inače bile.
Dolby Vision video izgleda odlično, mada samo 30fps u mom slučaju (Pro može snimati 60fps). Šteta. I wide kamera mi je korisna, čak korisnija od telephoto s kojom su mi fotke uvijek bila primjetno lošije kvalitete. |
Citiraj:
Riješio sam. Stvarno bizaran problem je bio. Nije mi komp prepoznavao mobitel, uvijek bi u device manageru stajao uskličnik pokraj PTP device kada uštekam mobitel. Nakon xy vremena istraživanja, naletio sam na članak, problem je što imam N verziju Windowsa. Potrebno je otići u Settings -> Apps -> Add a feature -> odabrati Media Feature Pack https://winaero.com/blog/wp-content/...l-features.png Nakon restarta sve radi. |
Citiraj:
Druga razlika je noćna fotografija koja je bila puno bolja na 11 Pro. Vidim da je 12 po trajanju baterije bliže X, ako ti je to bitno. A |
Ma kolega me već neko vrijeme davi i nudi mi X za moj Mate 20 Pro. S obzirom da mi 99% idući mob bude iPhone jer mi je dosta cigletina koje android nudi, mislio sam možda zamijenit i privremeno imat X dok ne kupim 12 ili 13, a usput se i naviknem na iOS.
Plus nudi mi jedan za jedan, možda čak i nadoplatu pa mi je zato zanimljiva ponuda. Pa zato pitam u vezi kamere jer mi je to vjerojatno najbitniji dio uz kompaktnost, dok za bateriju vjerujem da bi mi izdržala od jutra do sutra. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Mislim da tvoj Mate 20 Pro ima bolju kameru i od 12
|
Teško. U fotkama je vjerojatno mala razlika, neprimjetna, ali video je na Mateu prosječan. I Mate je cigla samo takva i cijena mu je niska tak da nema šanse da zamijenim za neki iPhone bez nadoplate, čak i X star tri godine vrijedi više.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Možda sam pretjerao sa 12, ali sa X ćeš sigurno imati lošiju kameru nego na svom, pogotovo kod slabijeg osvjetljenja, međutim ja bih to odmah zamijenio jer ne mogu koristiti android i te cigletine što kažeš.
Sa 12 ćeš dobiti lošiji portret (tu je ipak korisna telephoto leća) a i dalje ćeš imati lošije slike kad je mračno. Kompromisi... Meni to ništa ne smeta, slike su u globalu super i bolje nego na 99% drugih telefona. |
Citiraj:
Night mode je čudo, X to nema. I slike puno bolje i oštrije. |
Ja sam prešao s P10 na iphone 12. Iphone je cigla naspram p10, što zbog debljine, što zbog činjenice da su rubovi oštri/četvrtasti. Stariji zaobljeni ajfoni puno bolje leže u ruci.
Slike su mi super, vidi se da je sve par godina novije, ali nemogu reći da su sad duplo bolje. Baterija mi drži cijeli dan bez problema. Mailovi, pozivi, mesengeri i brdo instagrama. Jedino ne igram igrice, pa nemogu usporediti. |
Stigao mini, odličan ALI mislim da će baterija bit problem za mene, ili ću dosta smanjiti upotrebu moba.
Sve drugo vrh vrhova, s time da mi je i prevelik naspram dosadašnjeg SE prve gen. |
E takodjer koristim SE prve generacije i namjeravam uzet mini kad mu se cijene normaliziraju.
Zasad je najjeftiniji u HG spotu za 6300kn jer je akcija Sent from my iPhone using Tapatalk |
Imaš u extreme digitalu za 5700. Znam da je shit dućan, ali apple ima globalnu garanciju tak da mislim da ne bi trebalo bit problema.
Btw vidim piše na edigitalu 3 godine jamstva Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
To mi je malo čudno da daju 3 godine.. 🧐
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Uzeo preko ebay.de za 735 eura sa dostavom u Hr. Poslano 14 iz njemacke u 16 sati, bilo kod mene 18.1 ujutro. Ovo je seller https://ebay.com/usr/phonescom @prileee Hocu, nema problema |
Citiraj:
|
Gledam baš ovaj 11 pro sa 256 gb.
Piše kao neu (sonstige), top zustand. Tak da mislim da nije novi i nema garanciju jer se nigdje ne spominje. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Ne može biti i nov i u odličnom stanju. Očigledno je polovan.
|
1 privitaka
Ako ste koristili stari SE ne bi vam trebao biti problem baterija na 12 mini.
Pričekaj koji dan "da se uhoda", vjerojatno radi index svega i svačega pa više pocucla. Tako je i kod mene bilo. |
Citiraj:
Ovo bi se moralo uzet, samo još malo pričekat da padne cijena. 5000 kn, to bi bilo taman Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Jesam, na mail direkt od prodavaca.
Imas plavi 128 gb za 700 eura plus dostava |
Citiraj:
Gesendet von meinem LM-V405 mit Tapatalk |
Jesam li ja jedina osoba ili nas ima više koji nismo znali da je jabuka na poleđini novijih iphone-a (za 11 mogu potvrditi), ustvari touch tipka? :D
Jučer ostao šokiran kad mi je to frend rekao. Jest da ne radi kako treba, ali stvarno funkcionira. :D Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:40. |