![]() |
PayPal
Citiraj:
Isti problem. Ne mogu ni deaktivirati account ali mogu mijenjati pass. Mislim da je to zbog PSD2, vjerojatno traže poziv i verifikaciju. Traže da ih zovem u Irsku. Otpilio sam ih. Danas postoje virtualne i jednokratne kartice pa mi PayPal ne treba za online shopping. Btw: ja nisam nikada koristio mobilni app |
Baš neki dan (jučer!?) zatražio brisanje podataka i zatvaranje računa.
Pročitao (mislim na monitor.hr) da planiraju izmišljati i naplaćivati neaktivne račune. Nije me zanima da li je istina, ali me podsjetilo da nisam Paypal koristio skoro dvije godine. Od kada su mi privatan trošak naplatili sa poslovne kartice iako sam specificirao sa koje kartice se naplaćuje. Da me nemaju u kvartalnim izvještajima kao korisnika. :) |
Koliko sam ja razumio iz članka, ta nova PP pravila se odnose samo na one koji na PP računima imaju lovu. Nas, kojima je račun povezan s nekakvom karticom i lova se direktno skida s njega, to ne tangira ni 5%.
Ne znam kada sam zadnji put koristio PP. Otkad ima Revolut, napravim si jednokratnu karticu za plaćanja i doviđenja. https://n1info.hr/svijet/paypal-uvod...ti-bez-racuna/ |
Postoji li mogućnost da se napravi virtualna kartica za pp?
Naime imam neku lovu tamo,ali trgovina ne prihvaca pp,a kartice sam otkazao. Postoji li kakva kombinacija s tim? |
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
nema ti kod mene kartica,ni novca niti posla,a nekakva bagra mi lapila novcanik prije nekoliko vremena,pa sam sve otkazao i pozatvarao u banci a poslije nisam ima potrebe za njima.
Mislio sam ako ima nekakav app koji moze "napraviti" virtualnu karticu za shoping a da se moze dopuniti paypal kreditom. |
Citiraj:
Funkcionira sasvim normalno zadnjih par godina. |
Citiraj:
Dali Keks traži isto sve ove gluparije kao Revolut? Samo još ocijene iz os nisu tražili. :lol2: |
Citiraj:
I Keks zna tražiti zajebanciju s videopozivom da dokažeš svoj identitet, što puno duže traje od Revoluta koji u pravilu traži samo osobnu i selfie. |
Nisam se toliko baš poružnio :D Zima,hladno pa sam malo pustio kosu/bradu.
Nedavno sam prelazio granicu nitko nije riječ mi rekao. šalu na stranu,hvala na info. |
Diners traži isto selfie
|
Citiraj:
|
account lock
Išao sam nekaj platiti i 2FA nije radio, probao resend sms 3/4x i zalokali akount ,nakon toga su mi smsovi došli -)...
koliko traje taj lock accounta i kako se odloka ,standardnom 2fa ili? hvala traje 2h |
PayPal
Jel ima tko problema sa isplatom (2k eur) novca s paypala nazad na karticu?
Faila transfer i na pbz racun i na revolut. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Isplati u 2x1000 , radit će.
|
Meni već dva dana ne dolazi sms za 2FA. Ne vjerujem da ima veze sa promjenom providera, broj je ostao isti..?
|
Citiraj:
|
PayPal uz 2FA SMS podržava i popularne 2FA aplikacije, pa umjesto SMS-a možete podesiti npr. Aegis, Microsoft ili Google Authenticator i sl. da se ne patite s čekanjem SMS-a.
|
Meni SMS uvik dolazi instant.
|
1 privitaka
Citiraj:
da barem radi klik na "Having trouble logging in?"... a ovaj drugi link za help isto ne radi.. (screenshot) |
Moreš probati Forgotten your email address? opciju, pa na taj način resetiraš postojeće, logiraš se i podesiš 2FA aplikaciju.
|
Citiraj:
|
Ja sam potpuno izgubio pristup računu zbog 2FA, zaboravio Google autentifikator na starom mobu (factory reset), nema šanse ponovno ući u račun. Pošaljem mail službi za korisnike, oni mi odgovore, UNUTAR SUSTAVA (u koji se ne mogu ulogirati). Geniji.
|
Isti problem imao sa 2FA sa time da nisam imao više broj preko kojega je bila aktivna. Navlačio sam se dosta sa supportom ali su me ne kraju nazvali na novi broj i potvrdili da sam to ja i odmah mi poništili. Drugog načina nema. Možete im reći da nemate novaca na računu za poziv pa onda oni zovu :D
|
Citiraj:
Javit će ti se support u Irskoj (moraš dobro baratati engleskim). Sve ti riješe telefonski ;) Meni je taj poziv čak bio unutar mobitel tarife, kao da zovem lokalno (HT)... |
Zvao i ponudilo mi je da mi prebace 2FA na drugi broj. Nisam imao pa sada čekam besplatnu A1 karticu :D
|
Možeš na skype-u besplatno uzet 1mj free prema Irskoj.. Prema mobitelima i fiksnoj liniji.
https://www.skype.com/en/international-calls/Ireland |
Ako se ne varam, imaju i besplatni support broj. Ja sam taj broj zvao preko Skypea ili nekog VOIP-a i glumio kolegu koji nije baš na ti s engleskim.
|
zna li tko koliko se obično čeka na refund? kupio sam nešto na ebay, ali mi onda seller javio da to ne mogu poslat u HR, pa je napravljen refund. ulogiram se u paypal, piše refund complete, ali tih para 5 dana kasnije i dalje nema na računu. radi se o debit visi zagrebačke banke. zadnji put kad sam radio refund pare su došle odma.
|
Citiraj:
https://www.paypal.com/us/cshelp/art...refund-help130 Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12. |