![]() |
|
Citiraj:
Danas ostaci roštilja od jučer i pizza :D Za desert čoko-čokoladna torta i neki lagani voćni (krema je vanilijasta a gore su ukuhane kupine, podloga je od keksa). Sve u svemu odlično! |
Citiraj:
Citiraj:
nisam probao doduše pa možda i omašavam ceo fudbal. Citiraj:
Citiraj:
jesi uzeo njoke ili valjuške? jedno ima pun q krumpira, drugo nema... |
Bas njoke, valjusci su bili pored i prvo sam njih vidio :D
Dal bi ementaler igrao kakvu ulogu u ovom umaku il da uopce ne razmisljam o tome? Nisam se bas naradio umaka sa 4 vrste sira... |
uglavnom pogledaj sastav idući put kad si u dućanu jednih i drugih (crveni i zeleni ako se ne varam) jerbo su jedni ono baš puni krumpira i zamirišu dok ih kuhaš na krumpir.
ementaler i nije baš neki topivi sir tak da bi ja njega izbjegavao, ali ako si hrabar dovoljno.... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
1. gorgonzola ili rockefort... 2. gauda ili edamer (ementaler mi se ne cini dobar za ovo) 3. Neki trokut topivi sir 4. parmezan Mada ja osobno preferiram samo gorgonzolu ili neki takav sir, a parmezan za posipanje. |
Fala, vidjet ćemo kaj će ispast od toga sutra :D
|
Citiraj:
Radim njoke od običnog brašna, ali ove nikad nisam probala sama radit, jela sam ih jednom vani i bili su mi OK. |
Citiraj:
Mozarrela je prilično neutralnog okusa, čak pomalo slatkasta pa se izgubi u okusu vrhnja, meni je super za pizzu, salate, a može ići i u kolače. Citiraj:
Ja jučer palačinke tamanio za večeru. |
|
Citiraj:
|
Jel netko kupovao ovdje?
http://www.facebook.com/foodness.shop Imam osjecaj da bi mogo cijelu placu ostavit tamo :D Kakve su cijene? |
|
Citiraj:
![]() |
Citiraj:
Citiraj:
majke mi ako ću ikada raditi više carsko osim na roštilju uz ovo sparovo... je nekih 50kn/kg pečenog, ali brate mili pa doklen više će mi slina curiti :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
A za carsko, kad se sjetim kako sam ga desetljeće i po kupovao u onim tankim trakicama pa sva ona ljekovita mašćoba dehidrira na rešetki. :( |
Citiraj:
Citiraj:
baš ljekovita, ne bi ni ja to bolje sročio :D |
Citiraj:
|
pa s godinama sam ja zavoljeo i juhu skupa sa random zelenom salatom :D
|
da, vrijeme to odradi, pa se sjetiš od tinejđerskog povraćanja na svo ono zelje iz juhe i nevjericu kako baka, djed i starci na kolinju tamane obarine a onda i krvavicu/švargl (kraj kobase i šunke)...kad ono...:D
|
Kad smo kod komada mesa za roštilj vidio sam nešto zanimljivo u jednoj epizodi onog golog kvazi kuhara dok je putovao amerikom.
Likovi su imali kakti tajnu mješavinu začina, soli, vode ulja koju su sa iglom i špricom ubrizgvali u meso, a dok su ga izvana dobro natrljali suhim začinima i solju. Ovo ću baš probat sa nekom kombinacijom vegete ili soli ili nečega u teućem stanju i ubrizgat u komad carskoga prije pečenja na roštilju. Ovo je nešto poput špikanja mesa ali u tekućem obliku. |
Citiraj:
Cijene su lila, neke su okej i podnosljive, neke su po meni skupe. Najcesce kupujem kad idem nekom doma pa donesem tih gluposti da bi ih na kraju ja vecinu smazao XD Uglavnom kupujem napitke mislim da je limenka 7 al nikak da zapamtim jer nikada ne kupim samo to. Cipsevi su ima od 10 do 20, Hershey cokolade i ostale isto normalna cijena s obzirom da uvoze sami (citaj par kuna skuplje neg normalne u nasim centrima)... |
Danas su dobili Ben&Jerry's pa se požurite :P
|
Pa kaj naruče dva komada? :D
|
Očito još nisi bio, takve stvari se rasprodaju u roku odmah. Žene im vrište po fejsbuk stranici već mjesecima za to
|
Navratio jučer tamo. Brate mili, piksa pol litre sladoleda 50 kn :stoopid:
U wallmartu se prodaje po 25 kn. Gledao malo i neke ljute umake, isto skupo, jeftinije bi me došlo da ih sam naručim s ebaya. |
a kolko su ove dr pepper limenke, i fante i to?
|
Nisam baš zapamtio cijene, uglavnom su takve limenke oko 15 kn.
Dr. Pepper sokove sam probao ovog ljeta u njemačkoj i zadovoljio zantiželju. šećerna vodica s aromom, puno previše šećera :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:07. |
|