![]() |
|
Je najbolje da ti kazem koje bi stavio :D ti velis prije kaj je tebi dobro i kasnije dobijes kaj ja dofuram, marama na oci i ajmo.
99% da bi se fino zajebao. :) Jel ima nekog tko bi bio za ovu akciju, kupimo 5 kecapa i stavimo sisu na test? :) |
Citiraj:
|
pa kak da prepoznam kečape koje nisam u životu probao majka mu stara?! stvarno nisi normalan :D
napravim ti ja 5 pečenki s krumpirom - aligatora, sibriskog haskija, pelikana, delfina i ljenjivca... dam se kladit da ne bi skužio koje je koje meso :D edit: lister... mutti je slađi, brijem da bi ih skužio. |
ma nee, nisam se dovoljno izrazio, mislio sam koji je meni draži :D
|
Citiraj:
|
pa za ovu tvoju prozirnu kamilicu znam odmah da nije dobar, vidio ga ja ili ne jer je jednostavno loš.
nejednom sam ga na žalost jeo. |
Imat ces priliku pokazat svoje znanje ako se ekipa zainteresira za siso_kecap_test :D
Dakle ideja je kupit 6, 7 kecapa (prosjecna cijena je 15-20 kn po komafu), dakle cca 130 kn nam treba, ja dam 30 i ak se skupi jos sto imamo jedan jutub video :D |
nemamo.
:D |
30? pfff... pa ja sam mislio da je na zapadu bolji standard nego na istoku ...ništa...idem reć ekipi da nije zapad što je nekad bio...:D
|
Di sam ja to na zapadu? :D
Ma ne dam za tog smrada vise od 33, 33 kn iz vjerskih razloga :D |
paa..zapadnije si od ćirilice nego ja...no opet, bliži si ekipi što zna sve svoje ribe poimence :D
|
:D :D
Eto ja dao prijedlog a sad je na ostalima da se ukljuce :) 10 ljudi po cenera npr. |
Stvarno si slovenac. Ja da to predložim, onda bi i financirao. :D
|
Reko sam iz vjerskih razloga brojka nemre bit veca od 3 jbg :D
|
vjera kao izlika za crowdfunding, I`ll pass...:D
|
Evo sta o okusima kazu u TED-u , ista je stvar sa kecapom, senfom, umacima ,jelima i picu opcenito
predlazem da pogledate Koji god kecap syss izabere i kaze da je najbolji , najbolji je za njega, sto moze ali i ne mora znaciti da ce biti i drugima :) opet dolazimo do pojedinca i njegove subjektivnosti okusa Citiraj:
Citiraj:
|
Di kupit allspice, tj. piment?
|
Citiraj:
http://www.harissa.hr/proizvodi/zacini/zacini/piment |
Thanks!
|
Citiraj:
Dobar kečap je odličan dodatak hrani, ali naravno ne svakoj. Na pizzi npr. mi je kečap nezamisliv. Naježim se kad u chellu koji ima vrhunske pizze na stolovima vidim da uz pizze nude podravkin kečap. Žasu :D Homemade kečap od domaćeg paradajza i luka sa začinima, to je nešto brutalno fino. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Koji keramički noževi su najbolji? Gledam ove Kyocera... http://kyoceraadvancedceramics.com/c...ceramic-knives Crni, naravno. :D |
Ma zayebi te keramičke noževe. Mislim, ima ih dobrih, ali to je osjetljivo do bola, lako pucaju.
Za početak, nabavi dobar chef's knife i santoku, s tim kaj se tiče povrća i mesa možeš raditi skoro sve. Osim razdvajat tvrđe kosti. Meni je santoku zakon nož, imam dva konstatno u upotrebi, i uz njih mali nazubljeni nožić za povrće. S njima radim 90% toga u kuhinji. |
1 privitaka
Mljac
:zdero: |
Ja za bilo kakve noževe gledam knifecenter, do sad me nisu iznevjerili dostavom i izborom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam jedno 70% vremena na santoku. |
Bilo je neko vrijeme u kauflandu thomas santoku nozeva, mali i veliki. Nisu recimo poput dicka, ali za te novce (cca 70 kn), to je za pocetnika i za obiteljske potrebe vrlo dobar noz. Jedina je caka sto dodje polutup, pa valjda ljudi misle da ne valja. Ja sam ga posteno obradio s brusnim kamenom nakon kupnje i za sad godinu dana me izvrsno sluzi bez potrebe za daljnjim brusenjem :)
Ima naravno i puno skupljih i puno boljih nozeva. Ima i neki lik iz cini mi se broda, koji radi genijalne nozeve po narudzbi. Ali za pocetnike tako nesto ne bi preporucio. |
Citiraj:
Citiraj:
|
u biti sam omjer je od osobe do osobe, ali ono što transformira kajganu u hyperspace je upravo svježi vlasac.
|
Ma to kontam, ni svjezi vlasac nije problem imam ga u kaljevima, ali reko mozd imas odredeno vrijeme kad sta stavljas pa zato pitam.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |
|