![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemam problema s Viberom (ista verzija), sve šljaka. Отправлено через iPhone |
Citiraj:
Možda bih si olakšao posao da sam složio icloud, ali kategorički odbijam to setupirati s njihovih pišljivih 5Gb ili koliko već ima prostora. |
50gb košta 8kn mjesečno
|
...7kn previše :D
|
Uopće se ne radi o novcima, već o tome da me tjeraju koristiti cloud za scenarij za koji to nije potrebno (nemam predrasude o cloudu, koristim ga aktivno inače). Da ne govorim da s 3rd parti appom mogu ubaciti slike gore, da mi se pojave pod "My Mac photos".
Koristio sam sve novije sustave na mobitelima, i sad imam prvi iphone. Fakat nemam zamjerke osim ovoga i što nema opcije za dual apps. |
Citiraj:
https://apps.apple.com/hr/app/dual-s...e/id1410558976 |
Citiraj:
|
@xulos
Sad je izašao viber update. Отправлено через iPhone |
Ako uzmem iPhone iz njemačke, jel mi dođe sa HR jezikom te ukoliko ne, je li moguće ga flashati sa HR software-om? Bitno mi je da ima HR jezik.
|
Dođe.
Ja sam dobio peticu iz Njemačke još prije 5 godina, i imala je hrvatski jezik. |
Pakiranje na njemackom, software svi jezici. Mozda ce ti samo kad upalis prvo biti na njemackom ali te pita na koji jezik da postavi.
|
Hvala ljudovi.
|
Citiraj:
|
Mjenja on jezik po sim kartici
Kuzi sta si mu stavio |
Pametan mališa nema šta. A garancija? Slanje u Njem ili Apple poštuje istu ovdje?
|
Citiraj:
|
Apple ima worldwide garanciju.
|
godinu dana da, druga godina u dućanu
|
Pozdrav, imam iPhone XS te mi FaceID ne radi.
Kad ga hoću namjestiti samo mi se prikazuje poruka postavite svoje lice unutar okvira iako je u okviru, te kad pomaknem glavu samo malo pojavi mi se "pomaknite iPhone malo prema dolje". Te 2 poruke mi se samo izmjenjuju kako god postavio lice. Zanima me što se pokvarilo te koliko košta popravak, ili ja ne znam namjestiti FaceID. Po internetu što sam našao kada se pokvari FaceID ne dopušta uopće da se uđe u njegovo namještanje nego samo piše da je FaceID nedostupan. Lp https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a0f21baadd.jpg Skužio sam da mi ne radi ni prednja portret kamera. Sent from my iPhone using Tapatalk |
U pravilu bi trebao factory reset da znas jel u pitanju software
Ako nije onda ide reparacija face id--a sto moze kostati i do 1100-1200kn ovisi o tocnom kvaru |
Gdje pogledati USA cijene 12 minija bez ugovora? Jel ima americka stranica tipa nasa nabava?
|
Bok, trebam novu batt za iP7 ima li sto za preporuku osim istyle? thnx
|
Citiraj:
https://initium.hr/ |
Agram je ovlašteni. Rekli mi da ga spakiram i poslali su kurirsku službu po paket i za par dana vratili natrag.
Navodno su jedini ovlašteni kod nas, mislim da i istyle šalje k njima ako ne šalje u Mađarsku. Nisam htio zamjensku, tako da nisam išao ovim lijevim firmama |
Citiraj:
|
Baš gledam ponudu:
275 baterija 113 usluga ugradnje i 5% popusta Total 368,60 Za tih 68,60 manje se ne bih igrao sa zamjenskom baterijom, a čak ni to me toliko ne muči koliko me muči da ga ne zatvore i zabrtve kak spada. |
Citiraj:
Naso iStly za 7icu ja 450kn, ove zamjenske cca 250-300... Generalno bi dal 400 da znam da bu sve tip top, original dio i usluga + garancija. Iako je razlika znacajna...ne znam ni sam |
Jel čitaš iznad? Agram
iPhone 7 je bio u pitanju, iako sam i to spomenuo već par stranica ranije |
iPhone mobiteli - 2. dio
Uzimam uskoro minija na ebay.de
Kako spremiti 17 tisuca slika sa svog starog SE na laptop? Imam opensuse na laptopu pa Itunes ne mogu instalirat. |
spojiš s laptopom, copy pejstaš
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prepoznat ce kao klasicni usb stick ajfon SE te samo kopi pejstam? Vrh, hvala. |
yep, ako te bude zezalo kod prebacivanja not responding ili format slika heic, javi tu pa ću ti reć kaj treba, al za početak copy paste odradi ko da si usb spojio
|
Koliko košta mini tamo? Na njuški ima već za 4.800kn
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Ja gledam 128 gigi
5600kn sa dostavom @mamutarka Hvala!! |
Citiraj:
Na različitim kablovima i kompovima, jedina poveznica su win 10. |
Većinom pomaže da napraviš ovo:
Settings > Photos > Transfer to Mac or PC > Keep Originals Ako je "Automatic", često radi probleme. Meni ni to nije pomoglo, ali je pomoglo kad sam uštekao telefon u USB 2.0 port A za HEIC, u Windows Storeu ima addon koji treba instalirati https://www.microsoft.com/en-us/p/he...ot:overviewtab |
Citiraj:
zato ja radim ovako, za prebacivanje slika: photos -> transfer to mac/pc -> AUTOMATIC odradim prebacivanje slika, i onda samo za prebacivanje videa: photos -> transfer to mac/pc -> KEEP ORIGINAL |
Ili još bolje, samo disable HEIC-a.
Settings - Camera - Formats i disable HEIC-a i sve će biti u JPEG-u. Nikakvih problema više. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |