![]() |
Proradilo kod mene
|
I mene kad sam ukucao ovo od googlea :)
|
Također ukucao od googla i sada radi! :)
|
Radi i bez gugla sad
|
Proradilo.Ali..!!
Sa 4,28 smanjeno na 3,76 MB. Da li imam razloga zvati SZK? I promjenili mi Ip adresu sa 98. . . . na 78. . . . |
Proradilo i meni bez googla... brzina ostala ista...
|
Citiraj:
|
Donbon, ja bih pricekao da se malo normalizira, pa kasnije navecer zvao ako ostane tako
|
Citiraj:
|
Skrušeno se zahvaljuem na munjevitim odgovorima.
Yep! Izgleda da se vratilo u normalu. 4,28 je ponovo tu. I stara latenicija je tu, 19! A ove Ip adrese 78 . . . . su valjda ¨socijalne¨, za nas u 21 stoljeću koje imamo ove ¨socijalne¨ start pakete:lol2: |
ne kuzim.. kaj te muči ip adresa? to je tak bitno ?
|
|
Negdje sam procitao da su imali DDoS napad danas, zato jer sve bilo u banani... Ako novinari lazu, lazem i ja... :D
|
|
novi clan
3 privitaka
Dobar dan! Prije 2 tjedna sam zatrazio VDSL uslugu u Primoštenu od strane Tcom-a, nakon par dana došao mi je tehnicar instalirati novi ruter ZTE,pa da podijelim par slika s vama... Jako sam zadovoljan uslugom jer mi je veza više nego stabilna za razliku od prošlog ADSL-a. Linija mi je puno kvalitetnija, neznam kako, iako mi se ništa nije mjenjalo nego samo ruter. U Adsl-u sam imao oko 12db line attenuation,dok mi je sad 34db...
Brzina mi je 30/4 Mbit... tj. 40/5, s time da imam MaxTV , 10 ide na njega jer imam HD uslugu, a cistih dobivam 30/4 Mbit dok skidam/uploadam nešto s neta, makar je HD ukljucen, dok mi je to drugacije ranije bilo na ADSL-u, drasticno mi je padala brzina sa 10 na 6 mbit kad je bio ukljucen HD. Evo slikice :) Pošto u Primoštenu nece sigurno još dugo Optika, ovo je odlicna zamjena optici! ZTE mi je samo kao modem, dok mi Netgear R7000 sluzi kao Wi-Fi extender, znaci svi ukucani se spajaju na njega, a ruter radi odlican posao! :amen: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Noise margin mi je bio ranije 12db, dok je sad 34... a line attenuation je bio ranije 2db ,sad je oko 11, šta je odlicno! da, zracne linije do servera sam oko 100m. tako da me baš iznenadilo kad su rekli da imaju VDSL opciju u Primoštenu, selendri :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma sumnjam ja na to duze vrijeme. Ali kako sam blizu iovako ionako nemogu me "sjebat" :) Da mi se da izracunavat tocno gusenja pri prelasku napravio bi to pa bi imao "dokaz" ali eto, neda mi se jer i jedan i druga radi vise nego dobro :P
|
zvao sam ih jucer da priupitam za VDSL i rekli mi da nazovem poslije 15.2. da imaju trenutno nekakve tehničke poteškoće i ukoliko je moguće da ce prebaciti
|
imam jedno brzinsko pitanje.. u 9. mjesecu 2013. godine starog su zvali na kućni iz t-coma, imali su neku ponudu bla bla, i uglavnom aktivirali su nam max3 L paket (dodatni neki programi), ali stari je izričito rekao da ne želi ugovornu obvezu na 2 godine i ženska koja je zvala rekla je da se ne brine, može se to otkazat kad god želi.. sjećam se da sam gledao na stranicama hrvatskog telekoma i išao u t-centar, jer je postojala ugovorna obveza na taj paket i slao sam prigovor.. rečeno je da će to riješiti.. ali tad sam bio na faksu, zaboravio sam na to sve.. i evo ga, malo više od godinu i pol ugovorna obveza je još tu, jer smo htjeli otkazat maxtv pa moramo platiti penale do 9. mjeseca ove godine.. i šta sad? stari ništa nije potpisao, sve je bilo preko telefona, dali su mu krivu informaciju za ugovornu obvezu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naglasak je na tome da si to trebao rješiti odavno, ako je neka njihova greška i ako su ti aktivirali nešto što nisi želio, to treba odmah rješavati, a ne se sjetiti nakon godinu i pol.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i prigovor je poslan unutar mjesec dana otkako su ti paketi aktivirani |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jer eto: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mom starom su isto uvaljali ono smeće od M tarife, umjesto da mu kažu,, da ima samo 200 min prema tcom mreži i 200 mb rekla mu ženska "SVE NEOGRANIČENO", evo baš neki dan, išao sa njim platit penale i odhebat ugovornu uslugu, tako da svaka telefonska prodaja, NE, ne, kategorički i izričito i nedvosmisleno NE. |
pa nije mu se ženska ništa zlagala.
Može otkazat ugovor bilo kada, pa i sad. E druga stvar je što moraš platit penale.. a to on nije pitao. To su te cake.. ništa drugo |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je rečeno da "je prema svim mrežama neograničeno i besplatno" na M tarifi, to je laž i svinjarija. Citiraj:
|
pozz ovako kome bi mogao prijavit sluzbu za korisnike istekao je zakonski rok od 30 dana a mobitel nisam dobio svaki put kad nazovem szk kazu mi dobit ce te do kraja tjedna i tako me lazu iz dana u dan ja vise neznam o cemu se radi pokusavaju li oni to mene prevarit ?
|
Citiraj:
Meni se pokazalo da na Facebooku najbrže rješavaju probleme, ali tek kad pogledaš video i primijeniš. Na ovako postavljeno pitanje(?) ti neće nitko normalan odgovoriti :) |
Lazu i kradu gdje god stignu. Ja sam isao uzet fixni internet plud telefon na 24 mjeseca. Tzv max 2s to je flat sa brz do 10mbit. I racun 215kn. Kad meni dodje prvi racun 235kn. Ja zovem szk i kaze lik da krivo su van u ugovoru stavili brzinu van ugovora pa je 30kn a u ugovoru je 10kn pita hocete da ju stavimo u ugovor onda bude 10 kn. Ja velim daaaa pa uzeo sam paket u kojem je ona default 10kn kak moze bit 30. Ah kolegica krivo napisala. Kak nije krivo napisala manje nego vise.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |