![]() |
Gle, pečeni patliđani...
http://img351.imageshack.us/img351/3341/dscf14647me.jpg |
I na kraju, napacana i dobro spečena vratina, majka svih bitaka...
posvećeno Jelcu i mom prezimenjaku Pasku... http://img271.imageshack.us/img271/9273/dscf14651wc.jpg |
Citiraj:
pogotovo pečene paprike : nuts : fak, sad sam gladna :( |
Citiraj:
Danas se radi juhica (juneći rep, neidentificirani komad AMD-jceve krua-vice:D , komad ramsteaka):) Sve zelenje i mrkva-domaće. Budući da sam od stare dovukao svježi kopar-sutra mi se smiješi kuhani krumpač na kockice, kuhana junetina i sos od kopra. |
Citiraj:
|
majku vam, taman kad sam složio mrcinu u kučište i sredio onu debilanu windrekse naletim na ovo. : nuts :
@panorama kaj roadkill malo u ror :D |
Dobro je da sam roštiljal...sad neko vreme ne bum jer sam si strgal nogu i u gipsu sam. Pukla mi je petna kost, al bum bar više na forumu...
|
Citiraj:
Kok si vraga delal??? Prometnjača? |
Poštovani-mislim da ste odabrali krivo mjesto za takve stvari.
Pa ste zato-pobrisani. |
uff..
gledam zakaj mu nemrem osakatit post,a ono tata Jelc vec radi radnju!!
:clap: :clap: :beer: |
Veli naš dragi Visage da "Sama brzina editorial-a , dala bi za naslutiti da je stivo bez obzira na nepogodnost, ipak pre tesko za vise od jednog kulinara "
Budući da: A:nema spamanja na Žderonjama B:nema ni kvazi-intelektualnog izdrkavanja Svaki naredni spam dotičnog će biti brisan. Gospodin svoja uvjerenja, načitanost i inteligenciju slobodno može reklamirati ako otvori topic sa temom koja ga zanima. Ali ovdje-ne. |
Citiraj:
Ozbiljno pitanje. Dal se smatra spam ako nekom prilikom napisem neki vege recept ili se smije samo o mesnim komentirati? |
samo mesni...vjeruj mi... govorim iz iskustva :)
jednom su me skoro banali jer sam spomenula "ono sto se ne smije spominjati na ovom dijelu foruma " :D enivej, klopala sam fiiiini domaci burek koji je jedna kolegica donjela na posao...tako fini burek nisam nikad jela...nije uopce mastan i ima naribanu buiču u siru...njam, njam :clap: |
@ Visage
Ne filzofiraj. To rade fiškali. |
Citiraj:
btw, ak neko zna kak istrebit ose na tavanu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali mislim ozbiljno. buraz i ja smo ih usisali na stotine!!! njih malo smo postedili! da se zeleni nebi zalili:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čovek je barem z lojtre skočil pa je sj... nogu, ti silaziš sa stolca i sjeb... nogu i kičmu, mislim mam te je preseklo.:D |
Citiraj:
Meni je pes namjestio pušku i iskopao rupčagu koju nisam vidio, gad jedan pseći...onda sam potrgao skočni zglob i ligamente. Sve kasnije je već bilo varijacija na temu. U životu nisam jednu košćicu slomio dok me nije sjebo prigorski zaplotnjak vulgaris:D |
Uzmi brener i peri!
Nebu više niti jedne! |
Mislim da bi ti nesto tipa brener (flejm throver) trbalo posluziti ili zapali vatru i dimom ih istjeraj i baci kosnicu sa tavan u p materinu . :)
|
DA a ak si zapali tavan. :D Mislim da flame throver nije najbolja ideja. Bolje ti uzmi litru vina stavi u bocu i staviš na tavan kad se ose nacugaju onda baciš košnicu u grabu ili iza kuće i bok.:beer: :beer:
|
decki...malo ste oftopic ha? :D
danas za rucak: pljeskavice, cevapi i jos neko drugo meso s rostilja i uz to pecena paprika na salatu ( s cesnjakom, naravno :)) |
Ma malo:D
Danas za dorucak pica od jucer, hrenovke i neki mali sendvic ,Rucak roštilj ražnici i pljeskavice sa lukom :) naravno žuja i gemišt za veceru ce biti opet pica. |
Digo sam se prije cuku vremena lagano mamuran ali gladan ko svinja, sad sam zaljepljen na stolicu i nemrem se pomaknut po vodu(a zesce sam zedan od luka) posto sam se nakrcao sa 6 kotoleta, tavom pomfija i lukom naravno! Tak sam se usiđao u stolicu da me brijem elktro-šokovima nebi mogli pomaknut. Ocu H2O!!!
|
Jučer je bio juneći rep i ramsteak sa krumpačem i kopar-sosom, mljac...danas čobanac sa kuhanim krumpačem:)
Onak-srednje veliki krumpir na osmine narezan... bdw-jel zna netko o čemu to mc fish laprda??? Spominje Žderonje i voće, malo mi je čudno...:confused: Kakvo crno voće na Žderonjama??? |
Citiraj:
|
jelc zadnja runda:D
a jesi postao senilan:p :beer: |
Citiraj:
Ni za kaj je misliš upotrijebiti... Koliko se ja sjećam-na pitanje (zadnja runda) kaj buš popil rekao si da ništa. Budući da ste malo malo išli van mislio sam da ste vražju breskvu popalili negdje... Fakat-od kud vražja breskva u hramu Žderonja? U to vrijeme smo Mental Snjakma i ja laprdali nekaj o hardwareu pa nisam obraćao pažnju... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:45. |