![]() |
Eto, sve je riješeno i potvrđeno, pripremite zubala pa da parada krene:D
|
Nažalost neću moći doć jer nešto je iskrsnulo u obitelji i sutra me neće bit cijeli dan u zagrebu tako da nažalost me neće bit na žderonjama. Jako mi je žao jer sam baš bio sretan što ću doć molim vas da mi ne zamjerite.
|
ništa od mene....možda dođem na cugu samo..
|
Nisam još siguran jel ću moći.
|
Citiraj:
Vidiš da se Costa plakio za neke spotove, to ti ziher imaš pa donesi čovjeku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Glajen sam kakti pujs .... 4 dana prisilne dijete zbog probavnih problema, ali na žderonjama je KRKAČINAAAAA :D |
Od jutra pripremam TERMIT mod. Oko 17 sati će biti spreman :D
|
Visinske pripreme započeo sam još u subotu sa roštiljem.
Nedjelja bečki i zagrebački. Kroz tjedan ostatak od nedjelje+zapečeni grah i drugi slični prilozi. Jučer generalna proba, "Mala gospa" u Stenjevcu. Naravno da sam počeo sa mješanim mesom nakon čega sam malo probao kotlovinu:rolleyes: i završio sa odojkom. Točka na i ŽUJA.:D |
Citiraj:
|
Ja ću jedno Karlovvacko da lanem,ali gdje ću nabaviti Korejku?!
|
Žderonje su se uredno sastale, maznuli koji komadić mesa i mrknuli po koju Žuju.:)
Bili su više-manje svi koji su i rekli doći, došlo je i par forumaša koje nismo poznali od prije (jedan po khmmm gabaritima i masi može odmah u Žderonje:D ) Malo jeli, malo pili pa opet jeli i izogovarali sve uzduž i poprijeko:p |
Citiraj:
|
I nije nam žao što neki nisu došli jer je VIŠE OSTALO NAMA.:D :beer:
|
Citiraj:
Zed-a kaj misliš na koga, ti imaš kila otprilike kao i Rendula:) E, da-čak se i VGA dovukao na kratko. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja se odma ispricavam na mom upadu:)al se nisam mogao spojit do prije 2 min na pcekspert:smoke: ako ja nisam pehista...nije nitko:grrr:
steta sto nije dosao cyrus:D |
E a sad pljuska vama Žderonjama
JA SAM OSTO GLADAN AKo je druga runda bilo ono na tanjuru malo šampača i par čevapčića onda ste stvarno loši:p Moral bum se skompat sa Mitzekom izgleda da on ima povlastice:) |
Ja se duboko ispričavam kaj nisam uspio doči. Najme radi se o tome da sam ja nočas došao sa maturalca i da nisam radno sposoban za žderonje. Najte mi zamerit :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sljedeći put nosim kolut jegera i glavicu luka just in case;) :D |
Citiraj:
Trebali ste braniti svoj teritorij.:D Ja sam ga jedamput klepio vilicom kad je htio nekaj popalit. I Mitzeka isto. |
Pa malo nas je trta da ebi zvadil svoju WOW baltu pa da nas ne potamani:D
|
Citiraj:
Citiraj:
I usput onu kakti drugu rundu ste sami slistili, do nas je doslo sam par sampinjiona:smoke: :) |
Citiraj:
Ovak se to povlačilo po stolu dok Paske i AMD-jac nisu to riješili u svoju korist. :D |
Citiraj:
Ja sam jel doma i na Žderonjama.:D :beer: |
Od tolikog laprdanja sam bogme ogladnio, mislim da ću uskoro ići mrknuti sendvič sa majonezom i zimskom, jednu breskvu u lisnatom tjestu kaj mi je ostala od jučer:D
|
Tjesto s makom:cool:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:09. |