![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma dobro ono naše od Vindije i sličnih nije vidlo parmezana pravog isto ko ni žlahtina iz lidla za 29,99 grožđa z Vrbnika :D A možda je i pokvareno došlo,zna se to usmrdit dobro ako nije propisno održavano. Ovo je sir u komadu :)
|
Morat cu se jednom natjerat da probam taj u komadu. http://www.dekroonophetwerk.nl/uploa...-amsterdam.jpg ovo je najfiniji sir koji sam ikada jeo, divota jedna.
|
Citiraj:
|
Istina, al ovaj vonja kao carape nakon treninga :D
|
To neka nizozemska gouda? Hmmm,valjalo bi probat :)
|
Pa tako nesto, isto smrdi malo ali je zato okus ufff. imas u kauflandu, kosta ko pticje mlijeko ali i valja.
|
Svargl, hladetina... Fuj!
|
to je taj autogol koji smo čekali :D
|
Da se ne citiram, hladetina mi je u rangu sa steakom , u oba slucaja bi mi netko morao uperiti cijev u celo da pojedem, cak bi i onda razmislio :D Sto se sendvica tice, ako nekog put nanese u os nek ode na mađarone u novi saloon, perverzija :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije mi ta komadina mesa jasna, da mu das umjetno disanje, ustao bi s tanjura i otrcao, a davno su ljudi otkrili vatru da se na njoj nesto ispece :D Ne kazem ja da to u globalu nije fino ali hvala, meni ne treba ni da sam najgladniji.
|
Citiraj:
U ovom slučaju previše vatre sjebe stvar, komad postane tvrd i suh, nejestiv. Dobro odležani i zdravstveno ispravnis teak se praktički može jesti sirov, i to je mesnato savršenstvo :) A tko ne jede švargl/prezvušt i hladetinu, isto ban :D |
Ne jedem hladetinu i ponosim se time :D
|
@roberto je moj drugar :D
lajk, tvit i instagram @črabl i panda nisu moji drugari :D unlajk, untvit i latergram :D |
Citiraj:
|
NEČEŠ RAZBOJNIČE!!! :D
|
Citiraj:
![]() ama, DOOMSDAY :D :D :D |
UNTI kako je ta pizza godlike... ovo je nešto extra paradajza gore ako se ne varam.
|
švargl, hladetina, krvavice, a bome i kašnjare :)
http://cdn.coolinarika.net/image/cur...view_l.jpg?v=0 |
Citiraj:
Btw, zimus sam pravio kranjsku sa mjesavinom zacina iz srbije i sto je najbolje samo jedan majstro ima recept i neda, ali uredno zacine prodaje i nisu ni skupi, tako nest dobro nisam skoro jeo. |
Za veceru uzeo kebab i kad sam bio tamo razmisljam kak ce mi jedan bit malo pa sam uzeo maxi, jedino moram napomenut da znam lika koji radi tamo, ajme a jest mi zlo sad :D
Inace postoji doomsady i pizze :D |
1 privitaka
Kako sam se iznapijo jucer pa doruckujem ovo. A sve to iz podsvjesnog saznanja da je neko biftek i hladetinu stavio u istu recenicu.
U procesu se jeo Batak i kebulja :) |
Otišli na gablec Kod Srbina (bistro mz).
Ja prvi put kod njega i reko ajd da probam te toliko hvaljenje ćevape. Prvo što mi je opalilo šamar je čudan smrad ćevapa! Ne! jeo sam ćevape u Sarajevu.Razlika u mirisu je velika. Neću uspoređivati sarajevske sa ovima jel nema smisla. izvinite, ali ono nije miris klasičnog ugljena za roštilj. Ovo je bilo kao mješavina benzina i dima. Ćevapi jesu poveći ali okus ćevapa prazan.Nema ga. lepinja je ono što me iznenadilo.Suha.Znači nije stavio lepinju da se namoči. Da sam dobio šnite kruha nebih okusio razliku,osim oblika. Da li sam ja imao peh ili je toliko hvaljen srbin ipak laž da se kod njega jedu najukusniji ćevapi. Ne preporučam! |
Precjenjen je pa se okuražio i spustio kvalitetu. Klasična priča naših krajeva.
|
danas gablec kod mire na tresnjevackom.
burek sa sirom (:D) starog kova, masni hrskavi trokut pun finog sira. Podsjetio me na bureke kakve sam nekoc jeo u varazdinu kod placa. Odlicno :) Naletio usput na svjezu ribu u ribarnici do i obavio nabavku - list, sipa, dagnje, hoba, morski pas. Sad sam nabavio morskih plodova za cijelu godinu :D |
Mislim da sad za uskrs vise iscekujem postove na ovoj temi nego sami uskrs :D predvidam da ce ovo biti najaktivnija tema tih par dana :P
|
Citiraj:
Kad sam nakon njega ošo u pokojnu Ragusu i upozno pravog četnika za roštiljem(iz Sombora lik,kasnije si jako dobri postali,našo mu poso na ulazu u ZOO tam) sam skužio zapravo koje je Mitnica smeće od hrane. Druga stvar je provala zvana Sarajevski ćevapi. "U nas" ima boljih a kad smo kod najboljih,onda sam ih jeo u Doboju u republici srpskoj. Bar ono kaj je u mom pamčenju. Sarajevski ćevapi su ko jablanička janjetina...prevara za turiste iz stranih zemalja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:00. |
|