![]() |
|
S obzirom na situaciju, em je zima em sve ide k vragu, odlučih se počastiti jelom koje bijaše služeno one večeri na Titaniku. Recept : http://www.podravka.hr/recept/126679/krupnik/
Ispod dva tanjura ne isplati se mazati suđe i escajg...:D |
u bogati ovo izgleda odlično ;)
|
Citiraj:
|
Pica s američkog tjedna u lidlu dorađena za večeru.
Dorada: šunka, domaća salama s češnjakom, sir, vrhnje, paprika i luk :D |
Citiraj:
|
Mah neki smrznuti, nemam blage, nije mi smetalo da ti budem iskreni.
|
Danas pastrve umotane u papir pa u rol, a u njoj češnjak/luk/peršin/vino, bez kapi ulja. Jedva čekam doći doma.
|
1 privitaka
Stiglo blago na balkon kod babe :)
|
Društvo jel idu pole sa salamicama? Ako da, kako bi vi to izveli? Nemam špeka a jedu mi se "normalne" pole.
|
Citiraj:
|
ma imam toga blaga na izvoz, ženin deda proizvodi, reko ajde za prvu ruku da probam te pole napraviti onako kako treba. ide kakav začin još ili samo utrpam mesine i u rernu?
|
Sekeli je na stolu!
plus pire plus domaci krumpirov kruh :D |
Sarmaaaaaaa :D
|
Pole
Tenk ju sisa, bilo je fino. |
|
1 privitaka
Ruganje zivotu na krku....janje srna i vepric... Sve djeca :)
|
e, poslije ove slike ogladnio, iako prijepodne ne jedem.
Ali, našao u friđu "Bijela leđna slanina od crne slavonske svinje" Igomat, ali "plastificirano" pakiranje. Čim je nešto plastificirano, nisam za, ali ovo je bilo baš dobro. Uz miješani kukuruzni i ukiseljenu ljujtiku. I ne, nije rano nakon svega za lagani gemišt, pa šta, čaj? |
1 privitaka
Citiraj:
kad smo kod ribe, večerao sam sirove, marinirane filete srdele, koji su dva dana odležali u marinadi od vinskog octa, malo maslinovog ulja, sirove soli i začina (kadulja, ružmarin, lovor). uz njih sam poslužio domaći kruh nakapan maslinovim uljem i crne masline. |
Konzumne naravno. Bile su ok, više manje, što konkretno možeš očekivati od ribe iz centra :D ali ovo izgleda odlično!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Ej ljudi, snajka napravila ratatuli, al onako poslozen kao u crticu. samo bolji ;)
Samo povrce, al nema sto nema. Prvo smazo 2 tanjura, mali predah, pa jos 1 :) |
Ženi za večeru pripremio punjene pole (samoborska salama/sir/jaje) + krumpir muffini.
Nema seksa večeras. |
onaj tuzni trenutak kad u fridzu nema nista pametnije od jucerasnjeg vinskog juneceg gulasa za 8ero :)
|
To svakako nije tužni trenutak. Kao ni one zalihe od Roberta :D
|
posjetio opet paulaner, pre često sam počeo zalazit tamo
|
Citiraj:
|
da, 2 minute od kuce mi je i to je najgore :D
|
Ma šta dve minute. Dim iz roštilja i krušne peći mi ulazi direkt u sobu. :p
Nemam zračne linije 30 metara. :) |
Da li je tko od vas naraucivao iz catering-a Rimke?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:51. |
|