![]() |
E možda ja dođem ali me zanima jedno gdje je to bakina kuhinja
|
Za sad:
Mitzek AMD Paske Jeltz Rak Tor Pinsla Snjakma Horza-vjerovatno. Costa DrTom ZED-M Mrkonja Da ponovim, opet:) Ovo je popis za papicu-tko misli doći samo popiti piće i laprdati sa forumašima ne mora se pisati na listu. |
A možete li mi reći gdje je ta bakina kuhinja gdje da ja to dođem?
|
Khm, zašto mene nema na popisu? Potvrdio sam svoj dolazak Velikom Predsjedniku :)
Eh, da, kada počinje? |
Ispricavam se svima,posebno Zderonjama a najvise Precjednistvu, sto necu biti u mogucnosti prisustvovati sletu kojem sam bio jedan od najglasnijih inicijatora,ali morate shvatiti i da nad popom ima pop, pa tak i nad menom(ne, nazalost, ovaj put nije do moje drage zenice il Bossa,problemi su privat prirode,nebi u to ulazio,al su uzrok mog nedolaska..),
sorry jos jednom,nazovite si Baku01/6168455, i dogovorite kolko vas ima za klopu... dobru zabavu, i jos bolju krkj.. ovaaj klopu zeli Vam Vas BIG Zderonja, u egzilu...:( |
Citiraj:
NNNNEEEEEE |
Citiraj:
:D kaj bi treball bit ko rendula??:D |
AMD
Paske Jeltz Rak Tor Pinsla Snjakma Sky Isus Horza-vjerovatno. Costa DrTom ZED-M Mrkonja Dawar-to ti je u ulici gdje je Pučko otvoreno učilište. Dakle iz Vukovarske skreneš u tu ulicu i sto metara sa lijeve strane ti je bakina kuhinja. Dolaziš na panju ili na cugu, ili oboje???:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad je službeni početak?
|
Ja sam mislio da klopa bude u 17.00.
Sutra ujutro ću zvat baku da se sve dogovorim. |
Citiraj:
|
ja sutra javim isto hoću li doć samo na cugu ili papicu :D
papci nemogu stavit vrijeme ispita malo ranije, nego dritto dan prije ispita :fuming: |
Citiraj:
Kaj ti misliš da Žderonje mogu mirno čekati a kuhinja deset metara dalje:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak se presvetli Jeltz i Mitzek slažu. Ima nekih koji rade do 17:00. |
Citiraj:
Pa te zvrcnem i javim. Na kraju krajeva-možemo ti složiti doggy bag:D :D :D |
Ti bum dal ja doggy bag :D .
|
:D :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Proždrli sve bez mene >< PAJCEKI .... :fuming: |
E ovako ja dođem sutra na klopu znači i mene zabilježi. Doći ću kakvih 20minuta prije 17
|
AMD
Paske Jeltz Rak Tor Pinsla Snjakma Sky Isus Horza-vjerovatno. Costa DrTom ZED-M Mrkonja Dawar dk Mental -stići će oko 17.10-15. |
Dolazim i ja.. :beer:
|
Citiraj:
|
Budući da je Tor otišao baki potvrditi listu za papicu-ovo je onda i konačan popis za Žderonje:
AMD Paske Jeltz Rak Tor Pinsla Snjakma Bude Sky Isus Horza-vjerovatno. Costa DrTom ZED-M Mrkonja Dawar dk Mental -stići će oko 17.10-15. Mislim-ako netko tko se nije upisao ogladni- može komotno naručiti pizzu ili nekaj sa "normalnog" jelovnika. |
Ja bum vjerojatno dosel, nebum papao posto me prevec ima, al bum lokao posto cu proc ili past na ispitu-kak god okrenem bum loako.:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:13. |