![]() |
|
Oh much advices, lots of things to learn :D
Žena vrišti gladna sam, gledam krumpir, gledam šampinjone, izgubljen sam, pa nek ostanu sa strane, a ja krećem tući s palačinkama. Naravno, palačinke se peku u maslinovom ulju, dobro su popaprene i serviraju se sa kranjskim kobasama i glavicom luka :D :D |
Citiraj:
Panorama, za goder nikad nisam cuo, ali po opisu ga delamo doma pod sveopcim nazivom za spek :D |
![]() :roller: |
Citiraj:
Citiraj:
BTW,ovdje treba zabranit priče o povrći,majke mi! Samo o onome što je veselo skakalo po livadi prije nego li se našlo na centru optičkog nišana :lol2: |
Citiraj:
Uz to domaći kruh od krumpira, POVRĆE (:D) - luk, paprika i čili papričice |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
+ on onak fajn dimljen samo uz par šnita domaćeg kruha je boli glava od kombinacije... prva liga.
@dafina... rokali smo redovito od tamo proizvode dok smo u selskoj bili, super pekara. |
Citiraj:
|
Mi smo to zvali sapunjara (slaninu, ne žensku osobu s prekomjernom količinom masnih naslaga :D).
Al što dalje, sve više volim tu masniju, eventualno malo prošaranu. :) Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Sad je u modi manje je više. :D Kod mene zovu taj špek zove podbradak. Specifičan je po tome što je tvrd, malo onak hrustav - živ (nije ko sapun) i okusom je malo slatkast. @listerstorm Špek sapunjara je nešto sasvim drugo i nema veze sa ovim. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Krećem na turneja Slavonija povodfom Dinama sutra u OS,u Kutini čobanac,u Miholjcu neka iznenađenja slavonije i sutra u neindetificiranom mjestu fiš paprikaš,dokumentairat ću to sve :D
|
Jedva čekam da poslikaš, već mi sad sline cure. Odmalena se nisam najeo dobrog čobanca, znam da su u Novskoj radili odlične kotliće. Samo danas je to vjerojatno već stvar povijesti dole. Možda neki stari lola naučio djecu pa da kolektivno odemo to blagosloviti :D
|
|
da lošije... majko isusova :D
uglavnom magazinska klet - oke staff, meso oke, neki komadi fantastični, ali pekarski krumpir meh, lepinje koma, salata oke ono all-in-one sistem, gravče dno ali baš dno i wc školjka se klima :D možda odem tamo još koji put na lakšu klopu, nikako ne na prežderavanje kakvo radimo kod dede. |
Je prva je sigurno slikana sa slonijem :D :D :D
Gravče bez špeka nema prolaznu ocjenu kakvu god da bilo, a ovo je bilo loše :D Mesina fina ali priloga skoro niš, pa jebemu bar je krumpir najjeftiniji u cijeloj priči i mogli bi ga stavit više. |
:D
Povukao sam iz wacap foldera. :D Sry. :D |
Amdo, nisu slike loše nego ti je "sočivo" bilo masno. Znam ja, Syssa nema pojma.
A o Syssinom SLONY-iju i über fotiću čabe je riječi trošit. Nemožeš ni platu mješanog slikat kak se spada, a kamoli zapečeni grah. Netreba riječi trošit, već smo utvrdili da slony neveja. :D |
Danas peceni odojak, krumpir na pole, grah salata
za desert medena pita. Jedva disem :D |
U konzumu na akciji kikkoman proizvodi i jos neka egzotika od umaka i zacina, 30-40% popusta.
|
Danas su na repoertoaru steakovi u Kapucineru. Ako uspijem doć do daha, možda i okinem koju fotku :)
|
Za ručak crni rižot, ne mogu sad u detalje. Moram u dva metra vodoravno.
To be contiuned, kad se osvijestim. |
Domaća kokošja juhica s domaćim rezancima, pohana čiketina, rizibizi i kristalka. :) Klasika. :p
|
Capuciner steak, slabo pečen (rare).
http://s26.postimg.org/rx9rdblfp/WP_..._57_11_Pro.jpg Zalijan Tomislavom :) |
Citiraj:
Nisam neki stručnjak, ali ono kaj se ne jede u pravilu ne ide na tanjur. |
Krumpir, pečen u kori, i umak preko njega :P
|
OK. Ali zakaj su umak prelijali preko alu folije. Jel teško skinut foliju i stavit pečeni krumpač na tanjur.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |
|