![]() |
|
Hrenovke jedem samo ako ništa drugo nema, tako još od vojske :D
|
heh ali teleće... hijaooo mogo bi ih valjda kilu satrat i onda skuhat još jedan batch :D
|
1 privitaka
Citiraj:
|
hijaoooooooo amdo sad sam tek vidio da majonezu jedeš uz hrenovke... ma zapalit te treba! :D
|
Citiraj:
|
Nego šta, da majonezu. I senf i kečap i ajvar, sve može s hrenovkom/kobasicom :D
|
Jao, kak sam se zahebao. Uzeo slučajno senf s medom.
Nije čak ni loš, samo s češnjovkama ne ide baš, treba se naviknut na okus :D |
Ja sam uzeo neki s medom u lidlu, nije loš ali imaš pravo, nije za sve varijante :D
Super paše u neke vrhnjaste saftove, umake i sl. |
Rođendanski ručak od ribe :(
|
Citiraj:
|
Oce kod dede biti dosta dedina plata velikaza dvije osobe, mene koji pojede dosta i curu. Ili uzeti uz to jos pljesku(koju) prilog neki?
|
Bit ce dosta :D
|
Citiraj:
Ako ti cura nema 120 kg ili trakavicu sa trakavicom onda će vam bit dosta :D :) |
Haha, u redu ;) pitam jer me dosada plate uvijek iznevjere. Cura je jeda od onih kojima je dva cevapa dosta. Gravce uzimam onda.
|
Onda je pitanje dal ćeš sve pojest :D
|
Citiraj:
|
ECO mode on :D
|
:D
@sis...kaj hvali majonezi uz pečene hrenovke? :D Ima i senfa, a kečapa nisam imao pa ga ni nema na slici. :D Disclamer: sisa se čudio mrkvici u rizibiziju. :D TOLIKO O TOME! :D @listerstorm..kaj fali zlatnom panu? Si probao? Ako nisi, e pa probaj. :D VALJA! :) @trouble...znaš da sam uvijek bio ekološki nadaren te član zelenih. :D Upravo sam sredio srdelice i blitvu+krumpir. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ne ne, PAN (vulgaris) je teško sranje, a PAN zlatni je već ajde relativno ok piva. Ne preferiram ni ja iz plastike ali TO JE BILA JEDINA OPCIJA! :D
|
NOOO!! Pan Zlatni je teško sranje. A tek glavobolja ujutro neopisiva. Pan vulgaris je sasvim ispodprosječna piva. Ali opet, plastika?!
Danas saznao da mogu kupiti gajbu kasačke u Rotometalu,SMB. Hladi se u snijegu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:zapalit: :amdiju: :D Citiraj:
Citiraj:
|
Kaj ti jedeš u pečene krep cekin hrenovke? :D Meni je to ko hotdog..aka majoneza, kečap i senf. :D
Pramenko vulgaris je ujžas od pive. :D |
sine moj, ja kada jedem hrenovke onda odem poslije posla u igomat i uzmem teleće... probaj jednom i nećeš se nikad vratiti na ovaj junk ;)
+ senf i to samo senf i to onaj kojeg nikad se ne mogu sjetit kako se izgovara, ali rade i vrhunski hren :D |
2 privitaka
Citiraj:
pojela gljive, salatu i nesto mesa, dosta. Citiraj:
Za prvi put super, sljedeci put cu se vise potruditi. Lenta me ceka!! Privitak 14567 |
deda je u samom vrhu zg grilla :)
inače, ako netko namjerava otići u baš burek, neka odmah odustane :D klasična priča, otkad su se proširili, niđe veze. loše, jako loše. ne da se tu usporedit u odnosu na prije dvije godine. samo jedna usporedba: baš burek - burek sa piletinom i šampinjonima 13 kn dafina - mini burek s plietinom i špampinjonima - 7 kn količinski i težinom otprilike isto, skoro duplo jeftinije i jedno deset puta finije u dafini |
Dafina je premium pekarna! :) Sad sam bio u iskusenju da odem do nje. :)
|
Je, nekad sam radio u blizini. Jeo stalno kod njih, ne znam ima li klope koju tamo nisam probao.
Sve fino, a mini bureci mi bili najdrazi, i slani i slatki :) |
Gdje da ženu odvedem na kvalitetne palačinke u Zg? Cijele dane cvili da je gladna (pms radi svoje), a ja iskreno nisam imao neka dobra iskustva npr tamo prekoputa save, palačinka je velika, ali bez okusa i mirisa, bezveze mi je to onda nakrcati svime i svačime... priča se nešto o Dubravi i palačinkarnici? wut wut?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |
|