![]() |
|
Mahune:
speći krmiće na naglo, izvaditi iz posude. Na tu masnoću staviti na stino nasjeckan luk, češnjak i jednu papriku narezanu na kockice. Kad se zažuti i malo omekani na to dodati 1 paket žutih mahuna od Leda (te su mi najbolje). Kad mahune malo povenu, dodati par krupira narezanih na kockice, zaliti s umakom od paradajza i vodom tako da samo malo prekrije mahune. Začiniti po želji i dinstati dok ne ispari tekućina (treba ostati samo malo tog safta) i dok se krumpir ne skuha. Kad je sve gotovo, vratiti meso nutra. Dobar tek :) |
Citiraj:
Danas spinat, pire, snicle, jaja... Hjooo sve mirisi a nije jos gotovo. |
@flare, hvala :D
|
Citiraj:
bolje i to podijelit radnicima nego amd laptop :amdija: :D |
Molim da ne spamate o tome! :D HVALA! :D
NEGO! :D Ako se netko nađe u Beču ja mu toplo preporučam da ode u pivnicu 1516. http://www.1516brewingcompany.com/cms/ Tamo sam poždro ovo: ![]() Baby bbq ribs :D Dvije hrge, ispod je krumpir, dobiješ umake i malo slate za zajebanciju. :D Od jednog komada sam bio sit. Cijena je cca 15 ojra. Na povratku doma smo stali u Autobahnrestaurant & Motorhotel Zöbern http://www.oldtimer.at/zoebern Totalno fora restoran koji je "spuki" u kojem smo izjeli ovo: ![]() Neka sitna lova je u igri a dobiješ pomri, bečki i brusnice. :p Po prvi put sam jeo u batak grilu pljesku. Neloše samo je malo skupo. :) ![]() I amd je govno (ne drug organ nego HW). :D |
|
Mi bili u Batku u nedjelju. Jeli smo gurmansku platu i meni je pljeskavica bila fina, bila je punjena sirom i malo ljutkasta, odnosno sve mi je bilo fino osim onih mesnih uštipaka, ali dragi veli da su fine :D
|
Citiraj:
Ona: - Dragi, stigla sam, kupila sam ti pivo, što želiš za večeru? Večeras je Liga prvaka, pa zovi prijatelje da gledate, a poslije možete u kafić. On: - Jel' jako? Ona: - Ma nije, samo malo branik, lijevi žmigavac i retrovizor. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A u batku mi je sve fino osim onih ćevapa sa sirom. Ali i njih sam pojeo. :p |
Tjaaaa,ti su mi najbolji tek :D
|
ma batak me više neće vidjet... all in all nisam zadovoljan za te pare.
|
Nikak da probam taj batak.
Kad su mi bliže Deda i Šuman i imaju jako dobru klopu :D |
Citiraj:
Bravo, ovo je upravo prigodno! |
Bubba - ne seri. :fiju:
On topic: burek (od Mire :) i jogurt (od Veronike ) :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
ma bježi plata 150kn, za to se kod dede izmasakrira 6ero ljudi :D
nego da te pitam kad si već tu... kakav je kill grill i gladne oči? |
Citiraj:
Kad smo kod toga, danas se roštilj dere :D Vratina, pečenice, ćevosi i ražnjići od piletine i špeka :) EDIT: I carskog ima, skoro sam zaboravil :D |
Vjerojatno ste vec pricali,ali me zanima da li je netko jeo Zloburger? Prijatelj hvali to konstantno,a nikako da odem...
http://www.mekpers.com/cjenik-hrane/...geri/zloburger |
Jedem ga cesto, tripl dabl također, nije sad nesto najfinije na svijetu al ok je. Neki prosjek..
ovo je tripl dabl burger |
Bio je bolji kad je radio u 10 kvadrata prostora. Sad je ko što mamutARKA kaže, prosjek.
|
Čak i ispod prosjeka. Bolji je običan hamburger.
Uzmi kraljicu Rudeša ako već ideš. To je valjda jedino što je vrhunski od početka pa do danas. |
Citiraj:
(btw,ima plata i za 130kn) Kill Grill je dobar,ne ko batak u nekim stvarima al dobar. Sad se otvorio i na Petrovoj kod MIOCa pa se spremam ić probat. Skuplji je od batka mrvicu. Gladne oči su me razočarale u svemu. Bio prije god dana na Sigećici. |
Citiraj:
Trebao bi otic do mekpersa na zloburger, nijesam ga jos probao :( |
|
|
|
Citiraj:
http://kuhari.com/recepti/guinness-torta-od-piva/ |
Znači veliki Heinz nije dobar ka mali? Evo ja sam taman pri kraju boce, i pošto već danima ga ima u Lidla, kupija sam još jednu prije dan-dva. Proba sam dosad samo sa pomfritom (u zadnje vrime više ga kombiniram s majonezom) i meni je jako dobar, ne znam kako bi ga opisa jer nisam baš vičan literarnom prenošenju okusa :kafa:
Inače doma se najčešće nađe Zvijezda, ćao syss :D Moram još probat mali Heinz, Mutti i Hellmann's. :) |
Citiraj:
Ja tople sendviče delam....šteta kaj imam bukvu od telefona pa nemrem slikat niš a da mrenu na oku nedobite :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |
|