![]() |
Ja bih lijepo zamolio poštenog nalaznika USB sticka Kingmax da ga vrati, može i nagrada.
Bio mi je u đžepu na prsima i najvjerovatnije pri spremanju/vađenju love kad su forumaši plaćali -ispao. Ili kad sam se saginjao po torbu... |
Sta rec o zderonjama, klope puno, drustvo dobro...:D
Jedino kaj nas je bilo dost, a kak sam ja jedan od (quote by Tor) pitomaca, pol ove nove ekipe nisam zapamtil...dobro, lazem, vecinu ovih starijih ljudi :D nisam zapamtil...ko npr. Tora, za njega nisam ni cul da je tam...:D Mitzeka treba upoznat (ipak je on predsjednik), al vidim ja da on koristi taj svoj prigorski sam na forumu, u stvarnosti ne treba rijecnik prigorsko-hrvatski. Stvarno treba otic na zderonje jedanput...preporuka svakome... P.S. Jelc: Stik nismo nasli nigdje...sorry |
Da, da....bilo ja stvarno odlično....savršena klopa (pogotovo kobase i zelje) i društvo :D
nadam se da ćemo to opet uskoro ponoviti ;) :beer: |
Je, kobase su nestale u trenu...al bome ni svinjetina nije bila tak losa...uf...al onaj grah sa lukom me priklao...:D
|
Citiraj:
Je bome me i sad kolje, a duga je noc pod poplunom. |
Citiraj:
|
Evo par slikica.
Paske na dopustu. |
Mitzek u afektu.
|
Citiraj:
Nego, uspil sam probat sve, od priloga, do hrane, osim te proklete kobase... Al kaj je, je...kob Bake sam se osjecal kao doma;) |
Bilo je mrak ubio sam se od klope, baka mrak kuha.:D
Fish jebo klizanje ovo je bilo dojaja. Ostao bi duže al sam na ogameu sam upao u falnagu pa sam se morao izvuč iz sranja i uspio sam...:smoke: Fleks koliko si PLATIO vozačku???:D :D :D Jelc nadam se da ćeš nać USB. Evo slika FKTovaca, Fleks a šta si fotonegeničan.:D :D :D http://img398.imageshack.us/img398/7656/deronje6rp.jpg Evo za sve koji nisu bili... Finije je nego kaj izgleda. http://img398.imageshack.us/img398/971/deronje9ue.jpg Evo svima:beer: |
Panorama u blaženom stanju nakon papice.
Naravno, sve je slikano profesionalnim fotoaparatom od 8 megapixela i 2700 asa. :D |
Citiraj:
Odojak je bio genijalan, ne preveć masan, ne preveć suh taman kak treba. Kobase? jao smrt za takve kobase se ubija, grah? Hm onaj od panorame je bio zakon a vi papci na dnu trećeg stola ste skoro cjelu zdjelu grah salate ostavili, i uz to i zelja i restanog. Kaj bu Baka mislila o vama? Blatite naš ugled. Sram vas može bit. :D |
isusek, ne kenjaj:D
Htel sam reci da je svinjetina bila fenomenalna, taman sam pojel one di je bilo cisto meso, s jedne strane malo zapeceno...mljac... a onaj grah sam samo ja jel...tak da...nisam ja kriv:D |
Citiraj:
|
Kaj je najbolje-još me neki dan baka pitala da bi napravila i "juhu za pijance" prije mesine...onak sa krumpačem, gljivama, kiselkastu...sad mi je žao kaj sam joj rekao da ne.:(
A baš bi fino leglo nekaj na žlicu. Mislio sam donirati i 20-ak šiš ćevapa ali me je baka zeznula sa izborom klope-sad ću ih morati sam pojest:p |
ispricavam se na upadu, ali cesto znam citati topic i vidim da spominjesh "baka", a nisam od pocetka u svemu tome, a i malo sam, jel, udaljeniji od zgb-a...taj restorancic u koji vi idete, to je neshto tvoje obiteljsko ili? :)
|
Zove se "Bakina kuhiinja":)
Valjda:D Od tud baka... |
Ma mjesto rula. Najeo sam se ko živina......
I uvjek je jebeno. Šteta kaj je rijetko :( Organizacija, pijača, hrana, društvo... Kaj bu ti više... I fight oko zadnje kobase :D I Vucko (kak ovo gay zvuči) ne seri. Dao sam ti pol kobase :D |
Citiraj:
a znachi vi se onda sa njima dogovorite prije dolaska sto da spreme i koliko vas dolazi....lijepo. :) a vjerujem i ukusno. ;) |
Citiraj:
You do not have the spirit of the žderonja :D Pogledajte si malkec stare slike ovo danas si nesmijete ponovit...:D |
Citiraj:
Citiraj:
ja sam samo uzivao u tome kak ju je on smazo u roku dok si reko @Isus Kod nas je ostalo graha jer smo pojeli sve ostalo sa drugog stola...:D Sve u svemu, fenomenalno...za 5:beer: @buljo Koji si ti frik...trebali ste ga vidjet kad je dobil poziv da ga neko napada u Ogameu...oblio covjeka znoj ko nikad...:D |
slike su :clap: , a i ždera.. Da mi bar nije ujutro kolokvij pa da sam se mogao doc posteno obzderat i popit koju zuju :(
|
heh....
dali to mene oči varaju ili se na ovoj slikci na licu umornog ratnika, očitava beskrajna sreća kaj nam se je pridružil i bar na kratko raskinuo bračne okove....:burn:
|
:burn: Onaj jebeni Nizozemac na -110°:D Dobar, strgo sam se...
|
Citiraj:
Fleks i snjakma rulaju, so does jesus:D :D U a kaj je odojak bil dobar:cool: |
a u k ko je editirao slkice? nije normalan!!!:D
dobroda nisam bil pa da opet ne dobim breskvu hahaha |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A baš smo dobro ispali na slikama LOL
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Maskota ZOI 1984 Sarajevo. al da hm to je prije tvog doba :D:D Masni tragovi očiti dokaz da je netko jeo :D LOL nizozemac na -110°LOLčina!! :D:D:D:D: |
Nakon odlicnog jela treba se dobro i izmeditirati :D
|
Citiraj:
Inače, ko fol klizanje s frendovima, yeah right :grrr: Tebi bi s guštom nadodao breskvu ili jabuku u usta, makar i šljiva pod okom ne bi bila loša :D :burn: |
Citiraj:
Al kolko on jede, ko da i je...:D Nego, Dr Tom, slike su zakon...:clap: Al hrana je jos bolja...:beer: Jel to Jelcz za mene govori da sam na sekret otisel kad treba pare daz!?:D Eh, kad stisne, a tamo labirint dolje...pa ga ti nadji...:) |
Citiraj:
|
svaka čast Tom, slike i komentari su jebeni...:beer::beer:
samo se vi smijte...nizozemac na -110...:smoke: moja će biti zadnja...ROTFL...:D:D:D:clap: |
Citiraj:
neg doticno vrijeme sam bio do vrata u masti no nje vazno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:54. |