![]() |
|
Mogla se kupiti, bilo je u "talijanskim" ducanima.Istina bila je puno skuplja.
|
A to da. U tim talijanskim.
Znam da Ameri po kanadskoj samo deru koja mi nije nesto. |
Citiraj:
Citiraj:
neki dan nagnem mlijeko i ostalo predugo otvoreno pa se ukiselilo... nagnuo još jednom da se sjetim kako je to iz djetinjstva bilo kada je kiselo mlijeko bilo upravo to - ukiseljeno mlijeko. NEGO - vikend report!!! :D ![]() - kubanska riža... gore parmezan, sa strane turopoljska kristalka i mladi hrastov list... AMA!!! AMA!!! :D ![]() - svježi đumbir, limun, menta, tropska suha mješavina i tako zaliveno vrućom vodom pa na hladženje vani ![]() - rane pripreme pizzeta sa domaćim paradajz sosom i biljkama, špekom, lukom, mozzarelom, ribanim tilzitom i maslinama (4 protvana) + 2 kante bureka ![]() - malo za predjelo baranjskog kulena, panone, pršuta, čedara i ementalera uz prilog 2 vrste bosanskih čvaraka... malo likera od terana i lješnjaka te bosanske šljive da se bolje sljube okusi :D lidl oni fenomenalni krastavci slatkasti, masline i slatki fefači ![]() - za kraj nedjeljna devastacija u 2 komada purećeg zabatka (skoro kila ipo) na preko 2h laganog pečenja sa podlijevanjem i onda od tog božjeg nektara što je meso pustilo napravljeni mlinci... salata kao i gore uz domaće bučino sa onim nevjerovatnim jabučnim barrique octom... majko isusova dva tanjura pojeo, skupa sa flare pa disat nismo mogli koliko je fino bilo |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma sve ok, samo da se zna da je jedino prava Nutella ona talijanska.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:gringo: |
Golf dvojka trula višnja = TRULJA :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ko je mira i koji je njen burek? :D
|
https://foursquare.com/v/vruci-burek...b0b18005b6ae03
Pretpostavljam da je na taj mislio. Sopstveno ga nisam još imao prilike probati, ali sam već dobio preporuke o izvrsnosti :D Danas špageti i carbonara umak :) |
točno taj, na točno toj poziciji, preko puza pizzerije zlatna kuna ako znaš gdje je to.
ako dođeš u vrijeme gableca vidjet će formiran red, ne možeš promašiti. inače prodaju samo burek (meso, sir, krumpir, jabuka) |
Citiraj:
|
Kad sam radio na tresnjevci bio sam vjerni posjetitelj Dafine, oni njihovi mini bureci su korak do savrsenstva bili :)
Ali planiram i ovaj probati kad se ukaze prilika, mada sam rijetko u tom kvartu. @syss, to s mesom vrijedi samo za bosnu :Dhttp://en.m.wikipedia.org/wiki/B%C3%B6rek |
samo sam čekao da to netko spomene :D
|
dafinu ili burek? :D
|
burek, dafinu sam previše pohodio jedno vrijeme pa mi je već pomalo muka
|
Burek kod Mire je legendaran :) i ima bureke (s mesom :P Sisa) sa sirom i s jabukama. Uvijek je vruć i prefin :) a kako radim tam blizu onda sam kod Mire na gablecu vrlo često :goood:
Jučer navečer sam napravila dinstane mahune + krmiće tak da bum to danas gablala (Sigurna sam da će Sisa stavit fotke :D) |
Citiraj:
Citiraj:
bit će slika dok ću klopat... a ti napiši recept slobodno pošto vjerujem da će žderonjama biti jako zanimljivo tako nešto napraviti pošto je jako fino ;) |
Citiraj:
Flare: Skuhala sam ti rucak, ljubavi! Syss: Hvala ti medena! F: Boooook. S: Boooooooooook. F: ... S: ... F: Ti poklopi. :hi hi: S: Neeee, tiiiii poklopi. :hi hi hi: [uletava Daddy i gadja syssu ProLiantom 8500 ter se razgovor naprasito prekida] |
pa nemamo baš takvu kramu majka mu stara :D
|
Gađao te je AMD/ATI laptopom. :D
|
ej, ej, ej... nećemo sada prosti bit odmah.
:D :D :D |
Drži me mamurluk još od sinoć pa sam si skuhal(upitno) samoborsku češnjovku i pred kraj skužio da ju mažem polusirovu (u pecivu ala hot dog)....mesožderi smo i predatori,kaj ne? :D
|
|
Citiraj:
Samo, ti aparati su dolazili s AMD-om. Nista ne prejudiciram, samo kazem... Neki ce reci, OK, vidi se zamuljani "Intel Inside" logo sa strane, ali kuciste trpi svakakve stickere. |
Dobro izgledaju te mahune, molim receptić :D
|
Citiraj:
@ejmi... bude ti flare napisala, ja sam šarafao doma dok je radila pa ću sigurno neki korak izostaviti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |
|