![]() |
|
to smo već na borongaju :D
|
Prosle god sam jrla pizzu iz chella i bila je puno bolja...ovaj umak mi ke sad nesto gorak :/ nije ko prije uglavnom
|
Uf, tak to ide, uglavnom skoro svako proširenje ide na uštrb kvalitete :(
Ali bum svejedno čekiral kad bu prilika. |
Citiraj:
|
e da čingač... oke tamo ili voliš ili ne voliš (šiš isključivo, ćevapi su meh), zadnja dva puta uzeo šiš nema feferona uopće u šišu, slabi su totalno, nikakva ljutina.
bojim se da ću prestat tamo odlazit ako ga ne zaljute ko prije. |
U čingaču sam bio zadnje u njihovo zlatno doba, tamo prije 3-4 godine. Nakon toga su počele kružiti priče o soji, pa i nestajanju mačaka i pasa u blizini :lol2:
Dok je bilo x-ice, onda smo i siti išli jest u menzu gore, taman ogladniš od relacije, GRF - kampus :) Nije mi palo na pamet pored tako dobre klope ić čingač opet isprobavati |
ma te priče sa sojom i kozna čim iskreno bmk level MILJON... volim tamo pojest šiš jer se dobije ogromna porcija, okus mi je bio oke, super je bio ljut i sve 5, jedino uvijek su sa lukom škrtarili zato sam rijetko kada tamo jeo nego naručio telefonom, pokupio, kupio glavicu-dve luka putem i doma se usvinjio ko svinja.
|
U čingaču nisam bil jedno 5 godina ziher :D
Šiš izvrstan, ćevapi su meni isto bili ok jednom ak sam ih uzeo, pa bili punjeni sojom ili domaćim životinjama :D E da, s lukom su škrtarili ali su meni zato lepinje bile odlične, među boljima koje sam jeo. Ko ne bi imal fetiš na te krčme u stilu 80-ih. Prčvarnice :D |
Kad smo već kod restača.
Preporuka za Stari Pisker u Celju. Klopa odlična. Od roštilja, steakova do burgera Dovoljno je pogledat slika na fejsu da ti sline cure :D https://www.facebook.com/gostilna.stari.pisker A nisu ni skupi Isplati se potegnut iz ZGa :D |
UNTI BOGA KOJE SLIKE :D
|
Tak kak je na slikama dođe i na stol :D
|
Hijaoo,
samo radi ovih hamburgera s lukom bi do janezije potego :D |
pogledaj ti rađe kompletnu galeriju :D
kakvi stejkovi, rebrica... AMA :D |
syss već kombinira kad bi mogao gore :D
|
već huškam par pojedinaca da mi se pridruže :D
|
Neke ždere bi se mogle organizirati gore :D
Par auta, prazni želuci i puno eura :D |
Citiraj:
Zlatne godine su bile u ratno i tek posljeratno vrijeme. Priče o soji nisu priče već zdrava logika kad vidiš ćevap njihov. Doduše nisam bio ziher 6-7 godina jer se kvaliteta srozala a bolje lokacije se otvorile bliže kvartu. Inaće puno volji ćevapi su u Buffeu Valentino kod Tome 250m prije Čingača. Citiraj:
Kako me davno iskustvo naučilo da slike qrca ne znače u životu,prepuštam putovanja onima koji imaju benzinske postaje,jer Celje nije ni blizu tolko,stara cesta,ograničenja 40/60,stalne patrole...imam ja tu ponudu i u ZG :) |
to si već rekao za valentino i nikak da odem tamo, a baš me zanima.
|
Citiraj:
Pa nije niko lud radit 250 i vise kilometara zbog jela. |
Napisao si da se isplati potegnuti iz ZG :D gledam neš mi ni jasno :D
|
Dečki, ajde probati Capuciner grill, pa onda odlučite jel ima smisla putovati van ZG. Meni ne :)
|
Citiraj:
Bio bi lud netko ko bi išo samo zbog toga. Al eto, ako se nađeš usput u prolazu imaš postaju :D |
Citiraj:
Citiraj:
BTW kaj se tiče Žderonja,mi to nismo održali ima lepa okrugla godina...i tričetvrt? |
U cingacu sam davno bila..
Sad cu do Jarunskih dvora na rucak :D |
Citiraj:
Inače tamo naručimo i janjca pečenog za birtiju kad se gledaju tekme i to. I gablaona je solidna kod njega.... |
a ja danas moram do city east-a... zle stvari mi padaju na pamet :D
|
Eto ga,podjeli sa nama kakvi su :D
|
Varivo od domaćeg mladog graha s kobasicama.
Domaćim dimljenim kobasicama, plus par komada pučkih :D |
Citiraj:
Starci su bili u batku i kažu da je sve super, ali klopu su dobili na hladnim tanjurima... Sumnjam da će mi skinut Capuciner s broja 1, ali zašto ne dati priliku. Kod Dede sam bio nedavno, plata odlična, ali opet daleko od Capucinera :) |
Jel nedeljom u Batak grill na Rudešu gužva, mislim jel se treba naručivat?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:54. |
|