![]() |
|
Citiraj:
Citiraj:
neću nikad zaboravit trenutak kada sam ga ugledao u lokalnom mini marketu, valjda smo tjedan dana kolektivno živjeli na pomfirju i kečapu :D |
Gdje ima za kupit tog Mutti? Vidio sam samo pasiranu od njih.
Felix ljuti imam tu u kvartovskom koji drzi sve te rjedje stvari. 29kn je flasica ona od 400g ili kolko je. |
Citiraj:
Eh kad bi bilo lakse nac post taj tvoj. Kupio sam i taj ljuti heinz pa se razocarao a sjecam se dobro bas zbog tog posta. :p A kakav vam je onaj mcdonalds kecap? |
Čisto ok za običan slatki kečap, ali previše para za premalo muzike...
|
http://online.konzum.hr/#!/products/...up-340-g-mutti
Ima ga u svakom super konzumu, mislim da sam ga i u intersparu vidio. U konzumu obično stoji pored mutti pasirane rajčice. I meni dodatni velki plus - u staklenoj flaši je :) |
Bauljo, SMB kuglice i maune ti spržile mozak. :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
međutim pošto si ti razina reference: zvijezdin kečap - onda nam je svejedno :D |
|
Citiraj:
Danas suspajz od poriluka i rebarca sa dima kaj su ostala od kobasica. |
danas vajn gulaš s krumpirom, plus domaći kruh od krumpira.
sys, ova tjestenina sa špekom je mrak :) ja doduše često radim ovu varijantu špeka s tjesteninom: popržim brdo špeka na maslacu, ubacim tranu kuhane pužiće, doro promiješam da se tjestenina nasafta u masti od špeka, dodam neku arabiatta smjesu začina ili sličnu egzotiku, i malo vrhnja (fakat mrvicu, do pol deci) za kuhanje da još malo poveže i to je to. eventualno naribat parmezana gore. nego, prije koji mjesec ubacio u pol litre alkoholnog octa jednu ljutu 7 pot brain strain papričicu. negdje za Božić sam se sjetio probat i ostao - oduševljen. obzirom da je ta papričica ekstremno ljuta egzotika (i mirisom i okusom koji pdosjeća na neko egzotično voće) ocat je dobio fantastičan miris,a o ljutini da ne pričam. s ovim možeš zaljutit sve osim juhe :) za nekog tko želi imati neki ljuti umak a ne zna po kojem receptu bi ga napravio, ovako nešto je savršeno rješenje. malo ovog možeš ubaciti ne samo u gotova jela već i u druge začine da ih zaljutiš (majoneza, kečap, ajvar...) |
Citiraj:
Pa nisu to Syssini tanjuri. Da nema ženske ruke on bi još uvijek jeo iz limenih tanjura ili JNA limene porcije. :D :D :D :roller: |
Hahahahahahahahaha
|
ROFL :D
Danas njušim krvavice i zelje,nisam zicer |
Citiraj:
daj čovječe, ako ima ijedne osobe na ovom svetom threadu koja čisto posjeduje okusne pupoljke reći će ti da jedeš jedan od najgorih kečapa kojeg možeš kupit. Citiraj:
Citiraj:
nego ajmo ozbiljno sada, ja nisam ništa radio osim žderao pa možda i fulam nešto, ali priča ide ovak nekak: dobar drugar čiča iz mesnice sa domaćim mesom, a ne bugarima razno raznim mi je dao skoro 1.5kg komad vratine, fino prošarane i zveknuo ju je na par mesa po kosti. taj komad nasolit izvana, špikovat sa lukom, bacit na pleh kost strana gore, zaliti uljem meso i pleh i staviti malo vode u pleh... uskoro će počet mirisat jako fino u stanu :D nakon nekog vremena baciti kocku za juhu u pleh i još vode pa peć i dalje, pa onda šiknut krumpire koji su napacani u malo ulja, majčine dušice, pimeta, soli skupa sa kojom mrkvom pa pridružiti mesu... sada već opasno dobro miriši :D staviti na pola prerezane prokulice i tako dok se ne ispeče sve skupa i laganu koricu dobije, okrenut meso i 15ak minuta sve zapeć... pojeo sam dva ovakva tanjura toga jer je ovo jedno od najboljih pečenka - krumpir koje sam jeo. ![]() ![]() navečer sam smazao ostatak svega :D |
Citiraj:
|
2 privitaka
Kupres, Begovo selo. Vani -18, unutra vruce i u kratkom rukavu, a pod pekom ovo: http://forum.pcekspert.com/attachmen...7&d=1421661115
Evo malo ugođaja http://forum.pcekspert.com/attachmen...8&d=1421661187 |
Vidi se da švercaš s kinezima po slikama,jel to Dakele Small Cola ili MOtorola V3? LOL
Ne fakat,kae to? Janjetina? :D |
Citiraj:
Lijeva strana piletina za dicu, a desno svinjetina za velike :D |
Ti mogu poklonit fotić za ročkas? Pošto čikn nisam skužil dok mi nisi rekel :D
|
Citiraj:
|
ma dobro slikano je bukovačom, ali skuži se čiketina... samo sam mislio da je ovo desno barem teletina :D
|
grehota je potrositi tolko drva na ovo, to meso je dusu dalo za rostilj.
daj ostavi piceka u komadu, a isto tak i ovu vratinu/carsko, ne vidim najbolje ove piksele :D |
Vatra je tu najvise za ogrijati se, a manjim dijelom je za peku. Vidi se iza vatre sustav cijevi koji grije cijelu konobu.
Sto se tice mesine, bila je predviđena za rostilj, ali smo putem kupili peku i pleh pa smo okrenuli na ovo :D Uglavnom, bolji krompir bio od mesa :D |
Kod mene je sarma na meniu :D
|
Citiraj:
danas rare do medium rare biftek u nekom umaku sa kroketima. Biftek dobar, ali kroketi bolji :D |
Netko se ovdje kune da je Mutti ketchup najbolji? :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |
|