PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

syss 16.01.2015. 15:01

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2720490)
Mutti ketchup, najbolji kod nas koji se može kupit. I koliko mi je poznato jedini koji se kod nas može kupiti, a da nije napravljen sa šećernom melasom od kukuruza. I stavrno je malo drugačijeg okusa, nemoš ga fulat.

Nakon toga heinz, pa onda ostali. O slatkima govorim, ljute se ne isplati kupovat.

Ja već neko vrijeme ketchup zaljućujem svježim ljutim papričicama, a majonezu chilli prahom.

nigdje ne vidjeh tog muttija, a pričalo se već o njemu... kad naletim obavezno uzmem.

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2720493)
Po taj Felix se išlo u Austriju jer ga nije bilo kod nas. :D

da, kad god je netko išao - e buraz ovo-ono daj dofuraj slatkog i tog kečapa, nakon toga se pojavio i kod nas.

neću nikad zaboravit trenutak kada sam ga ugledao u lokalnom mini marketu, valjda smo tjedan dana kolektivno živjeli na pomfirju i kečapu :D

Juice 16.01.2015. 15:23

Gdje ima za kupit tog Mutti? Vidio sam samo pasiranu od njih.
Felix ljuti imam tu u kvartovskom koji drzi sve te rjedje stvari. 29kn je flasica ona od 400g ili kolko je.

buljo 16.01.2015. 17:42

Citiraj:

Autor syss (Post 2720412)
prekini trolat, nikad nisam niti ću reći da je najbolji ljuti kečap heinz... ako ćemo o ljutom mogu ti na slijepo bez da sam probao reć da je bolji onaj neki ultra ljuti od felixa ;)

Trolat KRE :D
Eh kad bi bilo lakse nac post taj tvoj. Kupio sam i taj ljuti heinz pa se razocarao a sjecam se dobro bas zbog tog posta. :p

A kakav vam je onaj mcdonalds kecap?

1v@n 16.01.2015. 17:58

Čisto ok za običan slatki kečap, ali previše para za premalo muzike...

Roberto 16.01.2015. 19:01

http://online.konzum.hr/#!/products/...up-340-g-mutti

Ima ga u svakom super konzumu, mislim da sam ga i u intersparu vidio.
U konzumu obično stoji pored mutti pasirane rajčice.
I meni dodatni velki plus - u staklenoj flaši je :)

Amdejac 17.01.2015. 01:51

Bauljo, SMB kuglice i maune ti spržile mozak. :D

mamutarka 17.01.2015. 13:58

http://i.imgur.com/Qmr7MSn.jpg
http://i.imgur.com/h3j012z.jpg
http://i.imgur.com/Z2jYPVe.jpg

trouble 17.01.2015. 17:35

Upravo idem na odojka al celovitog :D

syss 17.01.2015. 19:46

Citiraj:

Autor buljo (Post 2720556)
Trolat KRE :D
Eh kad bi bilo lakse nac post taj tvoj. Kupio sam i taj ljuti heinz pa se razocarao a sjecam se dobro bas zbog tog posta. :p

A kakav vam je onaj mcdonalds kecap?

mekdonalds je oke, ali ni sjena heinzu imho (slaki).

međutim pošto si ti razina reference: zvijezdin kečap - onda nam je svejedno :D

syss 17.01.2015. 19:53

Pohrani.com

kristalka na salatu sa bučinim i accetom, domaći paradajz sos i domaći špek na saft, grana padano na ribanje, barilla špageti, dve čaše talijanskog chiantija... ma mrak drugovi moji.

još to sve u wmf (preskupim) tanjurima za tjesteninu (majke mi 40cm promjer) mrak :D

buljo 17.01.2015. 20:47

Citiraj:

Autor syss (Post 2721104)
mekdonalds je oke, ali ni sjena heinzu imho (slaki).

međutim pošto si ti razina reference: zvijezdin kečap - onda nam je svejedno :D

Da je zvijezdin tak los rekao bi nesto, ovak samo seres kvake. :p

Danas suspajz od poriluka i rebarca sa dima kaj su ostala od kobasica.

Roberto 17.01.2015. 22:14

danas vajn gulaš s krumpirom, plus domaći kruh od krumpira.

sys, ova tjestenina sa špekom je mrak :)
ja doduše često radim ovu varijantu špeka s tjesteninom:
popržim brdo špeka na maslacu, ubacim tranu kuhane pužiće, doro promiješam da se tjestenina nasafta u masti od špeka, dodam neku arabiatta smjesu začina ili sličnu egzotiku, i malo vrhnja (fakat mrvicu, do pol deci) za kuhanje da još malo poveže i to je to.
eventualno naribat parmezana gore.

nego, prije koji mjesec ubacio u pol litre alkoholnog octa jednu ljutu 7 pot brain strain papričicu.
negdje za Božić sam se sjetio probat i ostao - oduševljen.
obzirom da je ta papričica ekstremno ljuta egzotika (i mirisom i okusom koji pdosjeća na neko egzotično voće) ocat je dobio fantastičan miris,a o ljutini da ne pričam.
s ovim možeš zaljutit sve osim juhe :)

za nekog tko želi imati neki ljuti umak a ne zna po kojem receptu bi ga napravio, ovako nešto je savršeno rješenje.
malo ovog možeš ubaciti ne samo u gotova jela već i u druge začine da ih zaljutiš (majoneza, kečap, ajvar...)

Pupo 17.01.2015. 23:00

Citiraj:

Autor syss (Post 2721106)
Pohrani.com

kristalka na salatu sa bučinim i accetom, domaći paradajz sos i domaći špek na saft, grana padano na ribanje, barilla špageti, dve čaše talijanskog chiantija... ma mrak drugovi moji.

još to sve u wmf (preskupim) tanjurima za tjesteninu (majke mi 40cm promjer) mrak :D

Koliko tanjuri dignu sveukupni dojam.

Mogo bi za stilista kolko si kreativan :D

Ta tjestenina sa špekom je vrhunska kad hoćeš nešto nabrzinu pripremit za najest se i da bude fino.

Amdejac 18.01.2015. 10:48

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2721165)

Mogo bi za stilista kolko si kreativan :D ...

Hhahahaha.
Pa nisu to Syssini tanjuri. Da nema ženske ruke on bi još uvijek jeo iz limenih tanjura ili JNA limene porcije. :D :D :D :roller:

Brko 18.01.2015. 13:24

Hahahahahahahahaha

trouble 18.01.2015. 13:28

ROFL :D

Danas njušim krvavice i zelje,nisam zicer

syss 19.01.2015. 10:06

Citiraj:

Autor buljo (Post 2721121)
Da je zvijezdin tak los rekao bi nesto, ovak samo seres kvake. :p

pa nije zvijezdin toliko loš koliko je KATASTROFALAN :D

daj čovječe, ako ima ijedne osobe na ovom svetom threadu koja čisto posjeduje okusne pupoljke reći će ti da jedeš jedan od najgorih kečapa kojeg možeš kupit.

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2721165)

Mogo bi za stilista kolko si kreativan :D

majke mi ako nije finije jest iz ovak dobrih tanjura ;)

Citiraj:

Autor Amdejac (Post 2721272)
Hhahahaha.
Pa nisu to Syssini tanjuri. Da nema ženske ruke on bi još uvijek jeo iz limenih tanjura ili JNA limene porcije. :D :D :D :roller:

hijaooooooo kako širiš lažne informacije, ja sam ih personalno donio neki dan sunce ti tvoje :D :D :D

nego ajmo ozbiljno sada, ja nisam ništa radio osim žderao pa možda i fulam nešto, ali priča ide ovak nekak:

dobar drugar čiča iz mesnice sa domaćim mesom, a ne bugarima razno raznim mi je dao skoro 1.5kg komad vratine, fino prošarane i zveknuo ju je na par mesa po kosti.

taj komad nasolit izvana, špikovat sa lukom, bacit na pleh kost strana gore, zaliti uljem meso i pleh i staviti malo vode u pleh... uskoro će počet mirisat jako fino u stanu :D

nakon nekog vremena baciti kocku za juhu u pleh i još vode pa peć i dalje, pa onda šiknut krumpire koji su napacani u malo ulja, majčine dušice, pimeta, soli skupa sa kojom mrkvom pa pridružiti mesu... sada već opasno dobro miriši :D

staviti na pola prerezane prokulice i tako dok se ne ispeče sve skupa i laganu koricu dobije, okrenut meso i 15ak minuta sve zapeć... pojeo sam dva ovakva tanjura toga jer je ovo jedno od najboljih pečenka - krumpir koje sam jeo.

Pohrani.com

Pohrani.com

navečer sam smazao ostatak svega :D

trouble 19.01.2015. 10:46

Citiraj:

Autor syss (Post 2721778)
pa nije zvijezdin toliko loš koliko je KATASTROFALAN :D
daj čovječe, ako ima ijedne osobe na ovom svetom threadu koja čisto posjeduje okusne pupoljle reći će ti da jedeš jedan od najgorih kečapa kojeg možeš kupit.

Nažalost sisoje je u pravu....

WraGG 19.01.2015. 10:53

2 privitaka
Kupres, Begovo selo. Vani -18, unutra vruce i u kratkom rukavu, a pod pekom ovo: http://forum.pcekspert.com/attachmen...7&d=1421661115
Evo malo ugođaja
http://forum.pcekspert.com/attachmen...8&d=1421661187

trouble 19.01.2015. 11:03

Vidi se da švercaš s kinezima po slikama,jel to Dakele Small Cola ili MOtorola V3? LOL

Ne fakat,kae to? Janjetina? :D

WraGG 19.01.2015. 11:07

Citiraj:

Autor trouble (Post 2721809)
Vidi se da švercaš s kinezima po slikama,jel to Dakele Small Cola ili MOtorola V3? LOL

Ne fakat,kae to? Janjetina? :D

A nego sta nego Kinezi :D

Lijeva strana piletina za dicu, a desno svinjetina za velike :D

trouble 19.01.2015. 11:10

Ti mogu poklonit fotić za ročkas? Pošto čikn nisam skužil dok mi nisi rekel :D

WraGG 19.01.2015. 11:56

Citiraj:

Autor trouble (Post 2721812)
Ti mogu poklonit fotić za ročkas? Pošto čikn nisam skužil dok mi nisi rekel :D

http://goo.gl/6VdMGP :lol2:

syss 19.01.2015. 12:01

ma dobro slikano je bukovačom, ali skuži se čiketina... samo sam mislio da je ovo desno barem teletina :D

adaksinjo 19.01.2015. 12:27

grehota je potrositi tolko drva na ovo, to meso je dusu dalo za rostilj.

daj ostavi piceka u komadu, a isto tak i ovu vratinu/carsko, ne vidim najbolje ove piksele :D

WraGG 19.01.2015. 13:41

Vatra je tu najvise za ogrijati se, a manjim dijelom je za peku. Vidi se iza vatre sustav cijevi koji grije cijelu konobu.
Sto se tice mesine, bila je predviđena za rostilj, ali smo putem kupili peku i pleh pa smo okrenuli na ovo :D
Uglavnom, bolji krompir bio od mesa :D

Ladytron25 19.01.2015. 14:02

Kod mene je sarma na meniu :D

Fatal 19.01.2015. 14:15

Citiraj:

Autor WraGG (Post 2721887)
Uglavnom, bolji krompir bio od mesa :D

cest slucaj kod svinjetine i uvijek slucaj kod piletine - da je krumpir bolji - to je dobar znak :):D

danas rare do medium rare biftek u nekom umaku sa kroketima. Biftek dobar, ali kroketi bolji :D

gin.tonic 19.01.2015. 19:00

Netko se ovdje kune da je Mutti ketchup najbolji? :D

adaksinjo 19.01.2015. 19:05

Citiraj:

Vidi se iza vatre sustav cijevi koji grije cijelu konobu.

jos gledam kakvi su ovo divlji dimnjaci.

Citiraj:

Sto se tice mesine, bila je predviđena za rostilj, ali smo putem kupili peku i pleh pa smo okrenuli na ovo :D

oprošteno ti je :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36.