![]() |
|
Kecap???
kecap na pizzi???? Ajme bogohuljenja. :D Distrojer znaci uspijelo kaj si pricao, jebemti sad sam se ubio u svinjetini u saftu kaj sam jucer radio ali bi bome probao jedan komad ovog cuda :D sljedeci put radi doomsday, udjeljujem ti kuhinju i namirnice :D |
Citiraj:
al napravim za svoje ukucane kak oni vole ;) |
da li raditi sekeli danas ili sutra?
#croatiantragedies :D |
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
Ajde da da se ja ne sječam, a bio skoro na svim žderama. Ne sječa se ni Syssa, a bio je isto skoro na svim žderama. Navedi barem jednog žderonju koji te je vidio debelog preko 100 kg. PS. Bez korištenja mita. :D |
Ja se prejedam i jedva dvije kile dobila :( :D
|
Ostalo mi od sjeČe borova i jelki. :D
|
Provokacije
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad sam ja išao u školu za lektiru se je Čitala "Ježeva kuĆica" na Ćirilici i uČio se Ruski jezik, a izborni je bio NjemaČki. Da je bio Engleski Jelc bi emigrirao u Kanadu ili Australiju. :D |
Ili u Argentinu :)
Kod mene kritična točka i psihološka granica - 117kg. All time high :) čak se i na mojih 192cm to primjećuje, naročito oko pasa :) tako da sam batalim mesinu tj. smanjujem sa 8 dana tjedno na 2 puta mjesečno. Do ljeta roknem na 105, i onda opet u listopadu pripreme za kolinja i Božić :D lani mi je uspjelo :) |
dok si ti organ išao u školu čitala se ana frank.
orginalno izdanje. :D |
Ana Frank live turnir bio. Kakvo citanje :)
|
Citiraj:
|
Ja sam na praznicima izgubio 4 kg :goood:
Danas za ručak spremio piletinu s gljivama i na kraju bacio vrhnje. Za prilog riža. |
Onaj trenutak sreće kad ti meso poručuje da i ono tebe voli.
http://www.pohrani.com/t/r/MF/3tXJ1v...0113224459.jpg |
ovaj post opisuje ovaj thread :D
@buljo... sad sam tek vidio... ja umak za pizzu radim od passate, obično uzmem neku bolju/skuplju, sol, papar, obavezno maslinovog, origano i svježi bosiljak. |
Na pizzu ne stavljam bosiljak, ni u umak.
Bitnije je kaj stavis gore, recimo sunka za pizzu je cisti promasaj, probao sam ih nekoliko i svima kao da fali okus. Zasad mi je najbolja mislim pureca posebna iz konzuma (rozo pakiranje kplus). I spek onak dimljeni da da malo tog mirisa. |
Jebte se sad mi se jede pizza :(
Ja mogu jesti pelate , al moji burazi to ne vole :/ Nista buljo kad napraviš pozoveš :P |
Pohovana puretina :zdero:
Mogo bi se zajest s time :) |
Citiraj:
Kod mene su lepinje za večeru :D |
Citiraj:
:zdero2: :care: kako je ovo brodoooo :respekt: :goodnite: |
1 privitaka
Ubih zagrebački danas u zelenjaku....stadij ne disanja jos traje
|
Citiraj:
ne stavljam ni ja na pizzu, ali stavljam u umak i velim - svježi... mrak je okus. isto tako ni ne trebaš probavat šunku za pizzu jer je to jednostavno odvratno. pureća? WTF buljo?!?! :D |
Citiraj:
Ja u zadnje vrijeme umutim i žlicu dvije ljutog ajvara nutra, predobro bude. A origana brdo stavim, bosiljka ako imam friškog obavezno, ako nema friškog meni paše i sušeni. Nedavno mi se desilo da nemam origana doma (užas! :D) i nije mi se išlo do dućana pa sam u umak stavio neku smjesu začina za crveni dip iz harisse i ispalo je malo drugačije, ali jako fino. Jučer faširanci, pogača i zelena salata. Nisam dugo faširance jeo, baš su mi pasali i još sam ih dobro natopio sokom od domaćeg limuna, prefino. |
jebote uvijek zaboravim taj vražji šećer :D
da, brdo origana mora ići u umak (suhog) onda ne moraš stavljat poslije i ne dobiješ zagorene papiriće nečega, nego fini, jezgroviti okus origana koji se lagano kuhao u umaku. |
Citiraj:
I prolit malo chili infused maslinovg ulja na kraju po pizzi. Inače za sve žderonje - primjetio sam u konzumu na črnomercu komoru za zrenje mesa :) Imaju steakove unutra na dry agingu od 20 - 30 dana. Ne moraš cijele komade uzimat, odrežu ti kolko hoćeš. Cijena je oko 200kn/kila čini mi se, a režu s kostima. Nisam još probao, ali morat ću probat prvom prilikom :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |
|