![]() |
|
Žderonje, otkud tu oko Kvatrića naručit gablec? Onaj catering Kralj Krešimir dostavlja jendu porciju?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naručio sam na kraju iz Krešimira i mogu reći da je odlično. Naručio sam piletinu u umaku od zelenog papra sa gljivama + domaći njoki, cijena 28kn. Najeo se super, jelo je odlično bilo. Njoki stvarno domaći a ne neki zaleđeni talijanski. Svaka čast onome tko je predložio Krešimir ranije. Okušat ću i Domaćicu da vidimo. |
Imaš i onaj kineski pored samog placa....gumbao piletina za 30kn....foot loose od hrane :)
|
S kinezima ne eksperimentiram. Rađe standardno grah s kobasicom onda :D
|
I ja sam to mislio dok nisam probao :) filetina,kikiriki,špageti i ljuto povrće...slobodno se može reći da sam se navukao :D
|
Danas špinat,vagon vrnja i češnjaka i faširanci :dajpivu:
|
Napokon mamina kuhinja nakon duuuugo vremena! Dorucak, rucak, vecera - SARMAAAAA :care::care:
|
|
U subotu je tata imao rođendan pa smo bili tamo na ručku - zec na saft s domaćim njokima, pohana svinjetina, pileći zagrebački, francuska, zelena salata.
Desert sam ja radila - čokoladna torta s daškom naranče, odlična je :D Jučer - puretina, ostatak zagrebačkog i rižoto s blagvama. Desert je bila štrudla od jabuka, doduše od kupovnih kora jer mi ostalo neki dan od bureka. |
Citiraj:
|
Jučerašnja....kako volim srnu....a tek ljutu srnu :D
http://www.pohrani.com/f/2E/11k/2ALC...1109134838.jpg |
Dobro zgleda, onak gusto i mocno kak treba. Ja bi rade neke male puzeke sa time.. Ja derem sve ljuto kad sam kuham, stalno.
|
Auuu kako lepo izgleda. :D
Taman po mojem. :D Meni su svi ti umaci i saftovi samo da daju (zadrže) malo okusa i da ih ima toliko da su tu... Mrzim kad ono kaj je važno (meso) pliva okolo na rijetko. Jedino na žlicu kaj cijenim je dobar gusti grah-ričet sa dimljenim rebarcima ili mesom po izboru. :D Jaooo sa dimljenim rebarcima. |
Citiraj:
|
Svježi sir i kajmak bi trebalo bit. Prijatelj što je dobar s lovačkom ekipom dobije često pa se skupi ekipa na ručku. Prošli put bilo i pečenog. :D
http://www.pohrani.com/f/3F/GG/16PM7...0727142802.jpg |
Uvijek je dobro imat dobrog prijatelja koji je dobar sa lovackom ekipom. :D
|
1 privitaka
U lovačkom tonu....vepar gulaš i osjeti se vino. Starom rockas :D
|
I ujutro se probudis polomljen ko da su te trojica........ 😀
|
znaš kak se kaže... ISPLATILO SE!!! :D
osim ove što vidiš bolje da ne znaš koliko još sam ih pojeo :D |
http://flyer.lidl.hr/02408767-4650-4...972e0c1dca/#/6
op op op heads up... 3 vrste cheddara... ima da ih nema :D |
Kad sam vidio na dokumentarcu kako Ameri rade cheddar zgadio mi se :D
|
meh... ameri i sir de brate normalan budi :D
|
Znam, al to kaj rade je odvratno :D
Nadam se da na Lidlovim ne piše USA |
reći ću ti iskreno da je lidlov najbolji koji sam probao unas od ovih mass market i da, stvarno su iz britanije i to malo zabačenijih krajeva ne ono london.
|
Natjerao si me da sad idem do Lidla :D
|
misliš da si jedini? :D
|
Ima nas jos kajmakosiraca sa slicnim porivima :D
|
Kaj nitko ništ ne kuha zadnjih dana? :zdero:
Meni je mama cijeli tjedan tu tako da samo nakuhava sve po željama :D pa je tako bilo redom: nedjelja: mesna štruca i pečeni krumpir + kristalka na salatu ponedjeljak: pečena janjetina iz pećnice + pečeni batati + salata od pečene paprike utorak: kelj i faširanci srijeda: zelje s paradajzom i krmići a danas je na meniju gulaš s njokima :care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |
|