![]() |
Citiraj:
Brdo pomfača, dvije pečene kranjske i još ti na to pljusne dva jaja na oko:D Nego-mislim da je krajnje vrijeme da negdje početkom rujna napravimo kakve Žderonje??? |
Citiraj:
|
Sljedeći tjedan se i debeli Mitzek vraća sa GO pa ćemo odzujati baki i nekaj dogovoriti:)
:beer: |
Ajd nekaj smislite nismo se vec prevec dugo vidli :beer:
|
Citiraj:
|
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
kajeeeee,deca?????? su vam dopizdile splačine pa bi male krklj... ovaj papali pri Babici????? hmmm,hmmmm morali bumo Jelc i ja nekaj zdogovoriti, tam oko 1. .9...........haaaaa???? :D :D :D :D ko i uvjek, nadam se grooooo odazivu... imalkobidošoooooo??????:p :D :D :D |
Citiraj:
Uz faking dijetu sam sa ženom na pas mater. Tako da je prestala kuhati. Probaj sjediti pred compom gladan - pa bogati tipke budem počel grickati :fuming: Uf loše rođo, loše .... |
Citiraj:
Eh, kad si navikao da ti drugi kuha... Native Žderonja zna kuhati:) Znam tipa koji je mrtav-hladan jambral u birtiji kak mu žena ne da jesti (lagao pes, nije mu se išlo doma), gazdarica se sažalila i dala mu dva masna bunceka. Jednog je požderao odmah, drugi masni buncek je ponosno par sati kasnije dobro pijan odvukao doma:D :D :D Trebalo bi napomenuti da je birtija ODMAH do njegove kuće.:clap: Jadnica nije od sramote mjesec dana nije iz kuće izlazila, kad je otišla prvi put u mesnicu veli njoj tip oho-ho pa kaj bu te mu meso delali za ručak???:D :D :D Da ne pričam o susjedama-malo malo su je poslije zapitkivale: booook susjeda, a kaj bute kuhali danas??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni se sam treba reć vreme kad se treba dojti.. |
Citiraj:
|
neki dan sam pekla komad svinjskog snicla u komadu i mlade krumpire...
jelc...jel' ovo dobra zderonjska klopa?:) |
A kak je šnicla bila velika?
|
I ja papam fine stvari : nuts :
Bio sam kod mame na ručku, a ono iznenađenje: Lisičke s vrhnjem Plučica na kiselo I za desert Bučnica. |
Citiraj:
Teleći već da, on se da tak fino napraviti da se topi u ustima. Ali zato fini but na šnicle pa npr. gazdin odrezak...mljac.. |
Citiraj:
|
Hihi pa ima jos kandidata za glodanje, ne dirajte Rendulu :)
|
Citiraj:
Ajd-Horza, Beren...:D :D :D |
evo mene da vam malo spamam :D :cool:
ja sam danas za ručak radila njoke s 3 vrste sira : nuts : već treći put ovaj mjesec..kak je to fino : nuts : |
Citiraj:
Ali pazi!!!!!!!!!! Od toga se deblja:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam baš fairy, nemoj se plakat kad ti škemba počne rast:p
|
a s obzirom da je bilo kisovito zadnjh mjeseci....... :D
|
Citiraj:
ima i drugih aktivnosti osim trčanja :o blah..idem spavat..boli me glava :( :( :( |
hebot ovo mi je treći dan za redom da se po noći dižem jest...
sad mi se više ne spava...:grrr: |
Ja se baš spremam maznut šnitu kruha sa sirom.(Zdenka topljeni sa šampinjonima):)
Hmmm..možda mrknem i sendvič sa mortadelom :p |
Citiraj:
Jedino je problem kaj se kalorije skidaju u paru.:D |
Kupio sam si u trgovini već pečeno pile i cijeloga sam pojeo, i zalio to sve sa pola litre kefira.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |