![]() |
Malo mi na k ide "iphone kasni za androidom", "to smo na androidu imali prije x godina"...
Brate mili iOS je u svakom pogledu bolje ispeglan OS, a njega ne možeš imati na Samsungu, Oneplusu, Huaweiu i štatijaznam. Android danas nije na razini iOS-a prije 3 godine (a možda i više). I dan danas ne nudi support i updates na razini iOS-a. Koga boli kurac što si prije 3 godine na samsungu mogao snimati po noći i što mogu poredat ikonice na homepagu u obliku penisa, koliko moram čekati na update sustava na androidu, zašto je telefon vruć u standbyu i troši bateriju, zašto mi randomly ne stižu notifikacije?? Uvijek neki kurac s tim androidom, i nakon 10 godina nisu riješili to. Zato iphone i iOS. Kupio sam sedmicu kad je izašla prije 3 godine i dan danas ona radi kao prvog dana i ima support proizvođača. Ne znam što se događa s Androidom ali nakon 3 godine to nije isti uređaj. Svakog vesele druge stvari valjda... |
Citiraj:
Nevezano za ovo gore, jeste instalirali iOS update 12.4.1? Sad sam na 12.3, čitao sam da je bilo sigurnosnih problema sa 12.4. iPhone 8+. |
Citiraj:
Vidiš, na kraju uopće nije bitno tko što voli ili čega je fan, gledamo činjenice a njih sam ti gore napisao. Inače, mene boli k tko će što kupiti. |
Citiraj:
iako, za koji dan stavljamo svi 13 kaj ne :D |
Ok, sad bi bilo dobro prestati s usporedbom android/iOS i vratiti se na temu.
|
Citiraj:
|
Isto kao i svake godine, pricekas 2-3 mj , skicnes po netu i sam zakljucis. Ja bih pricekao prvo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da, s obzirom da sa zadnjim iOS iteracijama dosta ''udahnu život'' u starije uređaje, mislim da će i 13 u tom smjeru
|
Citiraj:
Ok, nisam to ubrao, ali ovako na prvu i ne vidim neki uber benefit od toga ili sam nesto propustio? Citiraj:
Pa kao ono, prosle godine je fail bio jos zesci, pa sam mislio da ce se ove godine malo vise isprsit. |
Citiraj:
Zadnji put sam se tako zeznuo sa 4s i ios7. Nakon stavljanja 7, mob je postao smeće. Sam OS je trošio 2x više rama pa ga nije ostalo za aplikacije, stalno ih je ponovno ucitavao. Nakon stavljanja sedmice prodao ga u roku par tjedana kako je to bilo loše.. |
Citiraj:
Odličan mi je, baš sam zadovoljan. Kad sam trebao odabrati kojega ću uzeti na poslu, kad sam vidio "zub" na vrhu ekrana na X-u... reko daj ti meni 8+. Hebiga, godine pa teže prihvaćam promjene :beer: |
moj frend ima 8, to je isto ko 8+
ja imam XS, kad ih usporedim, 8 je brz ko metak, znači iOS 12 je samo takav posao odradio i na dosta starijim uređajima od 8 npr https://www.cnet.com/news/ios-12-sur...-my-iphone-5s/ |
Takoder na SE, sa ios12 leti, ne sumnjam da ce i ios13 radit ko sat.
|
uz enormne cijene kao glavni faktor, siguan sam da je i ta iOS optimizacija doprinijela slaboj prodaji prošlogodišnjih ajfona
|
Citiraj:
Super! To da je app store izmijenjen je samo plus jer je dosadašnji očajno dizajniran, barem meni. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Dark mode isto radi savršeno, možeš i dodati prečace u control center. To je plus. |
Sad još jedan post o koštanju života, popovanjima oko cijene i nadjebavanju čiji je veći, čestitamo vam Božić i Novu godinu jer se tad opet vidimo na forumu :)
Sent from S7 Presidency Phone |
a da se napravi lista tko može podjebavati na forumu tko ne pa da se konačno zna koji su povlašteni, a tko nije?
Ja sam dao na komentar ovima koji stalno seruckaju da iphone nema inovacija kao da zadnji par godina uopće netko ima, a o cijeni samo na balkanu komentiraju kada je iphone u pitanju. To što je huawei dostigao pa i prestigao cijenu samsunga to nije nikakav problem jer maindset ljudi je da je huawei još uvijek jeftin, a gledaj iphone cijena stagnira zapravo manjem iphone 11 je cijena pala po prvi puta. evo cijene u HR https://www.24sata.hr/tech/zelite-no...19-kuna-648570 iPhone 11 dolazit će u varijantama od 64, 128 i 256 GB i stajat će - 6719, 7139 I 8149 kuna. iPhone 11 Pro sa 64, 256 i 512 GB stoji - 9659, 11.099 kuna i 13.059 kuna. iPhone 11 Pro Max sa 64, 256 i 512 GB stoji - 10.529, 11.949 i 13.889 kuna. |
Ke si nabrijan? Uopće nije problem da se kaže cijena nečega. Kao ni sve ovo što si nabrojao.
Ali problem je kad krenu "moj je veći od tvog" i "ja bolje utrošim 10kkn nego neko ko kupi mobitel" i "ljudi nemaju za kruh a mob uzimaju na 48 rata" i na kraju "ja sam za 3500 dobio bolji telefon nego ti za 10000 jer moj već 5 godina ima XY stvar koju upalim jednom u 7 mjeseci" :) Jebote, netko postavi pitanje stručno oko nekog problema, 3x bumpa svoj post u mjesec dana jer nema odgovora. Netko spomene cijenu mobitela, eto 100 ministara financija, boraca za ljucka prava i savjetodavalnih tijela kako trošiti svoje novce, u roku od 20 sekundi :) Ponavljam, stvarno nemamo niš protiv spominjanja cijena, čak i komentiranja iste. Ma nebi bio problem ni neke normalne rasprave iOS vs And, ali kad se krene adhominem nakon prvog posta, zaboravite. A za listu povlaštenih se pravim da nisam vidio ;) |
Citiraj:
Ti sigurnosni problemi su ubiti exploiti za jb. Digao sam XS max i 6 na 12.4 prije nego su prestali signat Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Podj...nja na neki način ima iz oba tabora, iako kad krenu ministri financija, ubiju i te 😁 Ontopic: i dalje nisam ciljana publika iOS-a, ali da mi se sviđa kako se kreću, sviđa. A i ovaj frosted dizajn mi je odličan. |
Znaci da se prestanem nadati nasljedniku SE-a u normalnoj dimenziji? :(
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ako se nadaš istom compact form factoru, izgleda da je tako.
|
:roller: aj drago mi je da se i sami sa sobom sprdaju, i utjecateljkama s instača :D |
iPhone 11 reportedly has two-way wireless charging but Apple disabled it in software:kafa: |
Ne kontam njihovu logiku u vezi ovog dvosmjernog bežičnog punjenja. Koji q si nešto ugrađivao ako to ne želiš osposobiti?
Moje je osobno mišljenje da su iP (i dalje) precjenjeni. |
Da se mogu kasnije kurcit
Hidden gift Mi vam dajemo i kasnije kroz updejte I ameri budu popusili Meni se updejtal gejfon i sad mogu vuro puniti, kaj tvoj huaveji nema updejt za to? :) |
Neka to pokuša reći nekom Samijevcu sa S10 :D
A dok to oni updateaju, izaći će S11. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:24. |