![]() |
|
Odlično sočan.. Obožavam takve :chears:
|
Jučer doma žena radila pohane sunčanice sa šunkom i sirom, došle friške iz zagorja :)
Ubio se, prefino bilo :) |
Citiraj:
S čim?kak?Daj pojasni recept taj :beer: |
Kaj su sunčanice? :gloop: 😁
|
Gljive sa sunčanicom :D
|
http://www.coolinarika.com/recept/pohane-suncanice/
Ovo je jednostavnija varijanta, mi ih presavinemo po pola, a unutra staviš šunku i sir i onda uvaljaš u smjesu i pohaš. Nikaj kompliciranog, ko kad pohaš meso :) I ne radimo nikakv umak uz to, mada može ić. Budem poslikal drugi put, sutra se ide opet po friške :D Sunčanice su inače prefine ovak, a ima i drugih varijanti pečenja i pohanja. Čak smo jednom probali ispeć ih kao pizzu, gdje umjesto tijesta koristiš sunčanicu na koju staviš sastojke i ispečeš. I tak su fine :) |
Još uvijek sam pod dojmom klokana kojeg sam probala u Beču...
Trenutno je na meniju slavonska kuhinja...al samo dva dana...onda natrag za ZG.. Stoga danas je kobasa, krumpiri, i čvarci :D |
hijaoooooo koliko sunčanice nisam derao... predobre su mi.
pohane sunčanice, patliđani i tikvice - sveto trojstvo :D |
Da je čovjek trebao da pase imao bi rogove. :D Ne priznajem ništa što nije hodalo, puzalo, plivalo, letilo,...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako si ga točno opisao. :D |
Ne, ja sam Milentije čudotvorac, Drago mi je. :D
|
Ajde onda napravi da Mančester osvoji PL.
Ontopic: Što leti ili pliva, ako baš mora, može za post/dijetu. Za sve ostalo, tu je što hoda (na 4, da ne bude zabune). Edit: Ko ima rogove? :D |
|
Bezveze komplicirate. Jede se sve što je imalo mamu i tatu, a ono što se posadi je za ukras ili prilog :D
|
I ja priznajem uglavnom samo ono kaj hoda na noge, ali suncanice su jako, jako, jako fine. :D
|
3 privitaka
|
Citiraj:
Citiraj:
Valjda. Citiraj:
|
Teletina i pomfri sa nekim USA kečapom....prolaz :D
|
ako nema heinz kečapa - FALA BUDEM DRUGI PUT! :D
kupio sam si na moru malo dimljenih rebrica i par kobasa i kiselog zelja... morski grah FTW! čekam prvu kišu da se malo OKREPIM :D |
Citiraj:
|
Hoće tko knedle s šljivama? :D
|
Citiraj:
Sad sam ko strvinar zadnji ubio kebab...Chello obavljen,Kebab obavljen...još zagrebački i nazad sam na režimu ZG :D Citiraj:
|
Jela sam onu chicago double decker...bome..zasitna... :D
Ja sam danas pravila si rižot.....al za sutra bi mogao past grah s rebarcima :D |
Ja se dva dana ubijao u chili grahu, mogao bi eksplodirat :D
Kava i napolitanke za doručak. |
Hjao Roberto...jao si ga onima u tvojoj blizini :D
Trenutno kava i 2 kroasane s šunkom :D |
Jučer sam radil focacciu tj. po zagorski je to Fukača.
Recepata ima raznih na netu a ja sam ubacil masline, pršut i feta sir a začinio origanom, ružmarinom i premazal obilno s maslinovim. Zaboravil sam slikat al nisam zaboravil 3 Laška hladna uz to... |
Danas junetina na saft s kus kusom. Pacao junetinu pet dana u kombinaciji senfa, cesnjaka, svjezih chili papricica i brda drugih zacina i octa. Uz to sam i ostatke salse od paprike od neki dan potamanio.
Milka za desert i mogu zaspat :D |
To se jede vikendom, a kroz tjedan dok te nema je na kruhu, pašteti i podriguši. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |
|