![]() |
|
Moja gimna je imala manji proračun pa nije bilo kantina. Žderali smo burek preko puta kod šipca u početku, a kasnije pare za jauznu trošili na ovo. :D
|
Citiraj:
hahaha znala je ona zadocnut bikoz BRANDY :D |
|
Danas za ručak : pečeni oslić, raštika s maslinovim i češnjakom, krem juha od poriluka i krumpira.
Poslije zavrtio 4 lajne bučnice, 3 lajne štrudle od zelja i 3 lajne sir/blitva. Sad isprobavam jednu po jednu... |
Danas hamburgeri s domaćim hambi-pecivima :D
|
Daklem, nakon sto godina pod papucom, jucer zaruzio s ekipom u tkalci. Neizbjeznu glad na kraju pijanke utazio je izvrstan kebab u obeliksu. Kritican sam prema kebabima jer su na 90% mjesta plasticne mase, ali ovo je bilo prilicno fino i s mesom :D
Danas ubio ramsteke nakon dvotjednog paca, prefino i meko ko putar :) Sutra u planu pasticada. |
Citiraj:
Al da...Obelix je nekoć imal super kebulju. |
Haha, i to je moguce, makar nisam bil tolko pijan :D
Rado cu se vratit provjerit. Jako fino, jedino je moglo biti i malo obilnije, ali svejedno sam se fino najeo, necu cjepidlacit obzirom da je bilo kasno u noc :D |
Čudno.
Još nitko nije postavio pitanje "Who is the mr. Trovač?" :D |
Who is mr. Trovač ? :D
|
A ja mislio da svi znaju tko je trovac :D
Mada ne truje cesto, cesce je zatvoren :D |
Kad proba znat će. :D
|
Di da pojedes cevape u 6 ujutro nakon 8-10 sati džihada bijelim bez mineralne? Only Ljuljzim aka Trovač :D
|
Citiraj:
Vratio se iz Accuba, ubio Slavonsku i pol Turopoljske, msilim da je vrijeme da se želudac lagano krene širiti jer mi nestane sve to, a mora stat! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Još ti je čovjek i napisao:
džihad BIJELIM bez MINERALNE :D ja sam imao sličan prekjučer i pri završetku odmah svratio u prvu pekaru koja je radila i uzeo fini burek :D |
Citiraj:
Tokom godine obavezno ga u par navrata razne inspekcije zatvore, ali uvijek se digne iz pepela :D Moja šogica obožava trovačeve ćevape, dočim meni nisu naj naj. Jučer: govedska juha, pašticada, hobotnica ispod peke s krumpirom, grah šalata, miješana sezonska šalata (krastavci, paprika, luk, paradajz). Za desert cheesecake sa borovnicama i medena pita. Navečer sam lupao po ostacima grah salate i mislim da ću uskoro puknut :D |
Citiraj:
Netko uopće bio tam? |
Citiraj:
Nisma čuo ni znao, a i novi zg mi je totalno izvan redovitih ruta. Možda se zaletim provjerit ak me put nanese. |
Citiraj:
https://www.facebook.com/afrim.ramadani.98 Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa čovek mora da bude u društvenim mrežama. :D
|
Ma ne...razlika imena :D
|
|
Ammy, kaj je to slatko? Na tijestu od pizze staviš nadjev kao za pitu od jabuka?
|
Citiraj:
Samo se nisu zapekle jer sam tijesto pretanko razvaljala, morat ću ponavljat gradivo do savršenstva :D |
Dakle jučer ubojstvo u ultimate deep dish pizzi iz chella :)
3 vrste sira + po izboru četvrti ljuti, dvije vrste dimljenog sušenog mesa, svježi špinat, umak od rajčice, naručio još gljive u nju da priča bude potpuna :D i dalje vrhunski fina pizza u chellu, a o okoličini da ne pričamo, dvije osobe tu pizzu ne mogu pojest Jučer popodne jeo još sad se teško diše :D |
Sad pojeo sendvic s prsutom i sirom + kafe und kolač koji sam jucer pravio. To je moj prvi kolac ikad, ledeno nebo :D Odmah sam ubio citavi red, popodne ce uz kavu opet doci na red pa stavim sliku. U zadnje vrijeme me nesto puklo i samo spremam ruckove, kolace.. :D
EDIT: Evo ga :D I usput još nešto. U subotu selim u Zagreb. Kako ne mogu prebaciti sve stvari jer ne mogu ići autom, prvih par dana dok se ne snađem moram negdje vani jesti, a ne jede mi se salama i pašteta. :D Pa bi molio kakvu preporuku gdje bi se mogao par dana usidriti. Evala. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:29. |
|