![]() |
|
|
fala drugar :D
|
Ban! :D
Ode ja u Čelo danas podsjetit se kako je to kad nemožeš disat.. :o |
^^
gotham jedan za van bi prosil :D |
Meni chicago deep dish i jednu miješanu pride :D
|
|
Citiraj:
|
Dušu dala uz tekmu! Izgleda pravo dobra :D.
Posuda za pizzu FAT edition! :p |
Thanks, i bila je pravo dobra :D
Posuda - odgovarala je za tijesto duljina puta sirina dimenzijama :D |
|
Cijeli dan samo te lignje, breskva, jogurt i casa frapea od banane,,
http://www.pohrani.com/f/2C/m3/wQWs7...9100249hdr.jpg |
I ostao ti je GPS upaljen pa znamo da si bio u D. Stubici :D
Danas za ručak i za večeru bio sataraš. Prvi ove godine. Zato sam se i prezderao :D |
Citiraj:
Ja sam fino prošli tjedan dobio 4 friške iz Gacke. E to je bilo za prste polizat :zdero: |
Da, bas i ja htio reci. :D Tamo sve zapakirano. :D Ja sam prosli tjedan jeo pravu domacu, upecao tetak na Zrmanji. Ali tu cast imam samo par puta godisnje. Kad smo vec kod riba, Orada mi je zakon, ali je skupa.
Nedavno sam jeo i ribu Kovac. Ruzna za popizdit, ali krmaca kad se ispece je za prste polizati :) |
Di će jadan u Vancouveru kupiti frišku pastrvu :D
Baš sam neki dan naletio na nekakvu emisiju o životu na Aljasci i ženska trči po plićaku i lovi losose rukama. U jednom trenutku je obje ruke gurnula u vodu i izvukla 2 lososa :D Nešto tipa ovo https://www.youtube.com/watch?v=KcvUuq5ob-Y Mislim da je ovo bilo ili neš slično. Uglavnom TLC je u pitanju i cura visi na tom, pa i ja moram pogledati nešto od tih gluposti htio, ne htio :D |
Lososa ima ko dreka i jeftin je za pucat u vugla. Pojeo sam ga toliko da mi se vec zgadio :D
Nije losa pastrva ispala. Al da, Gacka mi je trenutno malo van dometa :) |
|
Ispohao lignje, oslica na komade samo uvaljao u kukuruzno brasno pa na vruce ulje, napravio krumpir salatu i tartar.
Tko je rekao da se riba samo petkom jede? :D |
Citiraj:
|
bili prekjučer u batku i naručili onu gurmansku platu + obavezno gravče.
a ono... šampinjoni oke, mladi krumpači cijeli fini, ćevapi i pljeske punjeni sirom stvarno fini, lepinja ni trunke temeljca samo zapečeno i ima okus po rešetki, gravče jednom rječju slatko (šparka mi i dalje ima najbolje gravče, followed by deda, followed by opatija... koliko sam ja probao), kajmak neki miješani sa paprikom... onaj dućanski (makar mislim da ni ovaj nije domaći) kaj smo raspravljali ga podere po pola. sve u svemu fino smo se naklopali, ali daleko je to od nekog ultimativnog jointa u gradu. pics or didn't happen: ![]() danas pak MEHIKO!!! love that shit :D ![]() tajna je u smoked tabascu ;) :D edit: zaboravio napisat na punjeni lungić - e to je bilo stvarno yebeno fino u batku ;) inače meni je benchmark kod nekog jointa - vratina sa žara, lungić (pogotovo punjeni) i gravče... tu se poznaju junaci imho. |
Danas govedska juha, pečena vratina i meni su se jeli mlinci :D Cikla za salatu, a za desert pita od jabuka.
|
za slavonce: ja bi domacega kulena pa ako prodavate istog ili znate nekog sa dobrom robom cibnite mi pm :)
|
Citiraj:
Svugdje na svijetu možeš nać dobru klupu, samo imaj Yelp pri ruci ili nekog lokalca frenda ili pitaj one malo punije prolaznike. Osobno ne bih nikad taknuo masu stvari koje sam probao zbog preporuke poznanika ili prolaznika. Ona klopa s kolica ili iz kombija na ulicama NY - fenomenalno. Beživotno izgledajući burgeri u Istanbulu - još bolje |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Kad smo se vec opet dotakli hamburgera, evo jednog osvrta/recenzije na koju sam naisao :D
http://www.trusty.hr/putovanja/gastr...nu-i-piti.html |
Citiraj:
Citiraj:
makar ja ću uvijek rađe ostaviti više para ako je klopa korektna i nije mi žao dat za to pošto ne idem sad svaki dan žderat van. btw. hrpa se trpa... ove godine na moru će se žderati sve varijante kineske hrane :D ![]() edit: @roberto... odličan text ;) @svi željni dobrog bureka kojeg sam napravio gore, radio sam po ovom receptu minus jaja u meso i minus krumpir u meso - http://www.coolinarika.com/recept/746281/ isto tako igrom slučaja sam imao duplo manje kora, a ta igra je da je flare napravila opet onu božanstvenu bučnicu :D trebale bi ići sve gore brijem... em bi bio još sočniji, em bi bio "lakši". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |
|