![]() |
|
ja sam ga stvarno svuda viđao... sigurno ga imaš u sparu i mercatoru.
|
hm...znam da je malo naglo, ali ste razmišljali za "žderonje španciraju" event usvinjavanja i opijanja za petak ili subotu? :D
|
|
|
3 čiza pored onog 1955 burgera?! Ako nisi probao, obavezno. Perverzija od hamburgera.
Bajdvej, ja na gablec odsad idem u ikeu :D Jedan hot dog je 3 kn, a 2 hotdoga i "all you can drink" za 10 kn i to odmah na ulazu. Pored tog je nekakav dućančić pun skandinavskih čudesa. Haringe, čipsevi, umaci, sladoledi i svaštanešto. Skru d namještaj, klopa je prefina :) U restoranu su pak nekakve ozbiljnije stvari tipa lososi i mesne okruglice i još nekakva čudesa, ali gužva pa nisam isprobavao. |
svi su mi rekli za taj 1955, ali reko idemo mi na sigurno :D
moram probat to i onaj mcwrap vele ljudi da je dobar. jel netko probao te world famos meatballs u ikeji? pojasni ovo all you can drink? šta sokova možeš gutat koliko hoćeš? |
Citiraj:
McWrap je dobar, unatoč imenu :lol2: Ljuti obavezno uzmi. Mali je, ali stvarno fina stvar. Američki princip. 5 kn te košta čaša (plava je za sokove, zelena za čaj/kavu). Odeš s čašom do aparata i točiš do kraja radnog vremena ako hoćeš. Imaš colu, colu light, švedski sok od brusnice (preporuka), nekakav gazirani od naranče i gazirani od limuna i limete (isto preporuka). Senf i kečap su im isto bez ograničenja (free) |
znači možeš i birat ljutinu... znam da možeš plain ili pohanu čiketinu + 1955 će biti sljedeće akvizicije :D
bogati pa idem u ikeu samo zbog ovdje navedenog :D |
Mislim da wrap s grill čiketinom dolazi s ljutim, a onaj s pohanom s blagim ili čak možeš i birati. Jeo sam samo grill i iznenadilo me da sam tamo ekšuli i dobio nešto ljuto što i je ljuto :)
|
Citiraj:
Mene žena za vikend tamo natjerala i još si mislim za 3 kune to mora biti žešće smeće od hrenovki, međutoa, fini su vrući psi, a hrenovke su od perutnine (nemojte pitat kak znam :D). uglavnom za 10 kuna dva hot doga i sok, sasvim solidan gablec za male novce. Mesne kuglice nisam probal, ali kolko vidim idu ko alva, vjerujem da su fine. Dobiš ih desetak s pireom i umakom od brusnica ili umakom od vrhnja. Ak me žena uspije nagovorit da još koji put idem tam, definitivno bum ih probal, i kupil vrećku dvije smrznutih :) |
Citiraj:
Uredu je potajno žderati tamo i to, ali ovako javno... :D |
pa baš se oke najeo za 33kn :D
SOCIJALNO!!! :D |
Ak je sila i ja se znam Socijalno razbit tam, ali izbjeganović već dulje vrijeme. :p
Sljedeća šema, trebamo skuzit di se najbolje najest za 33 kune :D. Recimo Ovdje: 45.807011, 15.960577 Socijalno jelte. |
još oću reć prema streetview jel to ađijina :D
|
|
Citiraj:
Usudio bih se reći da imaju najbolje burgere u gradu. Svaka čast Mekpersu, ali ovi su mi puno puno bolji, a i jeftiniji. |
jel to veliki burger onak pravog old skul zagrebačkog promjera? :D
looks nice svakako. |
Pravi old skul veliki burger. Za njega moraš bit pošteno gladan da ga uspiješ pojesti. Peciva su im isto odlična i mekana.
Uveli su nedavno i male (nisu baš ni mali) burgere koji su mi taman da razvodnim par piva nakon šetnje navečer :) Još bolje pecivo imaju za male. |
Citiraj:
Haj da i to vidim. Ako sam posle burgera gladan, šaljem ti račun! :D |
@syss - ja ne znam kako se ljudina tvojih gabarita moze od toga najest. Ne znam kako se itko moze najest u mcdonaldsu od onog sto prodaju. Mislio sam da zderonje znaju sta je prava hrana, ovo je bogohuljenje topica :)
@ivan - nisam znao za te burgere uopce, a relativno cesto tamo prolazim. Jel to tamo di drze i pizze, ispod one optike na uglu? |
Citiraj:
I onaj novi hvaljeni yellow Submarine burger u Frankopanskoj.. Mekpers meni izvrstan, hamburgeri su odlični, a jedan veliki plus od mene ide im zato što je to jedino mjesto u gradu gdje je ljuti umak fakat ljut, a ne vodica :D |
https://www.facebook.com/foodness.shop
netko bio? čujem pohvale same, baš bih se mogao zaletit po dr pepper :D |
Drugi put danas. Treći put idem kad dođe hrana :)
Dosta stvari koje sam prvi put vidio više nema jer se rasprodalo. Današnji paket https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...59ab15412ff393 |
jel probao tko "papriku u pavlaci"?
Samo takav specijalitet iz malo istočnijih krajeva (Bogojevo - naši uglavnom po nikotin i cugu). Paprike budu onako taman ljute, pa tako i sam kajmak..ajme. :) |
Citiraj:
E sad drugi, Mekpers mi je izvrstan, nezalim se niti na cijenu niti išta drugo ooosim...što fakat ljuto znači ljuto.:fiju: Isusati, uzeo sam ljuti, umro sam doslovno umalo. Htio sam ostavit i zajebat to sve, ali bila je kiklop piletina u pitanju pa sam stisnuo zube. Ja sam plakao, zgodne konobarice(!) gledaju kako plačem jbt. :D haha Cura se ponijela muški, malo isprala usta vodicom, ja sam bio crven ko sotona :fuming: :D |
Imao sam i ja tamo vatreno krštenje :D
Inače svugdje uzimam ljuti i uvijek se razočaram, pa rekoh ajde ljuti i tu i još sam uzeo ljute feferone kao prilog. Koja greška. Isto sam isplakao i iznojio sve što sam imao tekuće u sebi, ali sam dovršio taj zloburger :D |
Odlično izgleda.. Obožavam takvu hranu.. :)
|
Citiraj:
Citiraj:
edit: šta sve neće izmisliti, a šta sve ja neću nagurat u sebe :D ![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:11. |
|