PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

syss 26.08.2014. 11:22

ja sam ga stvarno svuda viđao... sigurno ga imaš u sparu i mercatoru.

domis 26.08.2014. 11:38

hm...znam da je malo naglo, ali ste razmišljali za "žderonje španciraju" event usvinjavanja i opijanja za petak ili subotu? :D

syss 27.08.2014. 13:17

današnji ručak:

Pohrani.com

:D

inače this stuff iz najs, 9.99kn spar salted, paprika i ovaj sweet chilli:

Pohrani.com

Fatal 27.08.2014. 13:38

Lijep rucak. lignji i pomfri svježe spremljeni, a pomadore odlicne. i sve ovo za dvajest tri kune :)

Pohrani.com

1v@n 27.08.2014. 13:46

Citiraj:

Autor syss (Post 2650746)
današnji ručak:

Pohrani.com

3 čiza pored onog 1955 burgera?! Ako nisi probao, obavezno. Perverzija od hamburgera.

Bajdvej, ja na gablec odsad idem u ikeu :D
Jedan hot dog je 3 kn, a 2 hotdoga i "all you can drink" za 10 kn i to odmah na ulazu. Pored tog je nekakav dućančić pun skandinavskih čudesa. Haringe, čipsevi, umaci, sladoledi i svaštanešto. Skru d namještaj, klopa je prefina :)

U restoranu su pak nekakve ozbiljnije stvari tipa lososi i mesne okruglice i još nekakva čudesa, ali gužva pa nisam isprobavao.

syss 27.08.2014. 13:50

svi su mi rekli za taj 1955, ali reko idemo mi na sigurno :D

moram probat to i onaj mcwrap vele ljudi da je dobar.

jel netko probao te world famos meatballs u ikeji?

pojasni ovo all you can drink? šta sokova možeš gutat koliko hoćeš?

1v@n 27.08.2014. 14:05

Citiraj:

Autor syss (Post 2650775)
svi su mi rekli za taj 1955, ali reko idemo mi na sigurno :D

moram probat to i onaj mcwrap vele ljudi da je dobar.

jel netko probao te world famos meatballs u ikeji?

pojasni ovo all you can drink? šta sokova možeš gutat koliko hoćeš?

Požuri jer te njihove limited edition akcije (pre)brzo prođu.
McWrap je dobar, unatoč imenu :lol2: Ljuti obavezno uzmi. Mali je, ali stvarno fina stvar.

Američki princip. 5 kn te košta čaša (plava je za sokove, zelena za čaj/kavu).
Odeš s čašom do aparata i točiš do kraja radnog vremena ako hoćeš. Imaš colu, colu light, švedski sok od brusnice (preporuka), nekakav gazirani od naranče i gazirani od limuna i limete (isto preporuka).

Senf i kečap su im isto bez ograničenja (free)

syss 27.08.2014. 14:16

znači možeš i birat ljutinu... znam da možeš plain ili pohanu čiketinu + 1955 će biti sljedeće akvizicije :D

bogati pa idem u ikeu samo zbog ovdje navedenog :D

1v@n 27.08.2014. 14:21

Mislim da wrap s grill čiketinom dolazi s ljutim, a onaj s pohanom s blagim ili čak možeš i birati. Jeo sam samo grill i iznenadilo me da sam tamo ekšuli i dobio nešto ljuto što i je ljuto :)

Roberto 27.08.2014. 14:34

Citiraj:

Autor syss (Post 2650795)
znači možeš i birat ljutinu... znam da možeš plain ili pohanu čiketinu + 1955 će biti sljedeće akvizicije :D

bogati pa idem u ikeu samo zbog ovdje navedenog :D

I idi :D

Mene žena za vikend tamo natjerala i još si mislim za 3 kune to mora biti žešće smeće od hrenovki, međutoa, fini su vrući psi, a hrenovke su od perutnine (nemojte pitat kak znam :D). uglavnom za 10 kuna dva hot doga i sok, sasvim solidan gablec za male novce.

Mesne kuglice nisam probal, ali kolko vidim idu ko alva, vjerujem da su fine. Dobiš ih desetak s pireom i umakom od brusnica ili umakom od vrhnja.
Ak me žena uspije nagovorit da još koji put idem tam, definitivno bum ih probal, i kupil vrećku dvije smrznutih :)

Halos 27.08.2014. 15:41

Citiraj:

Autor syss (Post 2650746)

MOD može LOCK na temu. :kafa:

Uredu je potajno žderati tamo i to, ali ovako javno... :D

syss 27.08.2014. 15:43

pa baš se oke najeo za 33kn :D

SOCIJALNO!!! :D

Halos 27.08.2014. 15:57

Ak je sila i ja se znam Socijalno razbit tam, ali izbjeganović već dulje vrijeme. :p

Sljedeća šema, trebamo skuzit di se najbolje najest za 33 kune :D.
Recimo Ovdje: 45.807011, 15.960577 Socijalno jelte.

syss 27.08.2014. 15:59

još oću reć prema streetview jel to ađijina :D

flare 27.08.2014. 16:10

Od zadnjih par dana:

Pohrani.com
Pohani patliđani + salata od paradajza

Pohrani.com
Tortelini s kozjim sirom u umaku od vrhnja, posipani parmezanom

Pohrani.com
Mladi krumpir začinjen ružmarinom, čilijem, posoljen i ispečen u pećnici + salata od mladog špinata

Pohrani.com
Šnicli u umaku od paradajza i paprike.

1v@n 27.08.2014. 16:26

Citiraj:

Autor Halos (Post 2650862)
Sljedeća šema, trebamo skuzit di se najbolje najest za 33 kune :D.
Recimo Ovdje: 45.807011, 15.960577 Socijalno jelte.

Definitivno ovdje.
Usudio bih se reći da imaju najbolje burgere u gradu. Svaka čast Mekpersu, ali ovi su mi puno puno bolji, a i jeftiniji.

syss 27.08.2014. 16:28

jel to veliki burger onak pravog old skul zagrebačkog promjera? :D

looks nice svakako.

1v@n 27.08.2014. 16:32

Pravi old skul veliki burger. Za njega moraš bit pošteno gladan da ga uspiješ pojesti. Peciva su im isto odlična i mekana.

Uveli su nedavno i male (nisu baš ni mali) burgere koji su mi taman da razvodnim par piva nakon šetnje navečer :) Još bolje pecivo imaju za male.

panda505 27.08.2014. 17:09

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2650883)
Za njega moraš bit pošteno gladan da ga uspiješ pojesti.

Ha, čelenđ aksepted.
Haj da i to vidim. Ako sam posle burgera gladan, šaljem ti račun! :D

fran123456 27.08.2014. 17:17

@syss - ja ne znam kako se ljudina tvojih gabarita moze od toga najest. Ne znam kako se itko moze najest u mcdonaldsu od onog sto prodaju. Mislio sam da zderonje znaju sta je prava hrana, ovo je bogohuljenje topica :)

@ivan - nisam znao za te burgere uopce, a relativno cesto tamo prolazim. Jel to tamo di drze i pizze, ispod one optike na uglu?

Roberto 27.08.2014. 18:36

Citiraj:

Pravi old skul veliki burger. Za njega moraš bit pošteno gladan da ga uspiješ pojesti. Peciva su im isto odlična i mekana.

Uveli su nedavno i male (nisu baš ni mali) burgere koji su mi taman da razvodnim par piva nakon šetnje navečer :) Još bolje pecivo imaju za male.

Ha, to moram probati, thanx :)
I onaj novi hvaljeni yellow Submarine burger u Frankopanskoj..

Mekpers meni izvrstan, hamburgeri su odlični, a jedan veliki plus od mene ide im zato što je to jedino mjesto u gradu gdje je ljuti umak fakat ljut, a ne vodica :D

mamutarka 27.08.2014. 18:37

https://www.facebook.com/foodness.shop

netko bio? čujem pohvale same, baš bih se mogao zaletit po dr pepper :D

1v@n 27.08.2014. 18:57

Drugi put danas. Treći put idem kad dođe hrana :)

Dosta stvari koje sam prvi put vidio više nema jer se rasprodalo.
Današnji paket
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...59ab15412ff393

listerstorm 27.08.2014. 23:02

jel probao tko "papriku u pavlaci"?

Samo takav specijalitet iz malo istočnijih krajeva (Bogojevo - naši uglavnom po nikotin i cugu). Paprike budu onako taman ljute, pa tako i sam kajmak..ajme. :)

Halos 28.08.2014. 00:40

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2650936)
Ha, to moram probati, thanx :)
I onaj novi hvaljeni yellow Submarine burger u Frankopanskoj..

Mekpers meni izvrstan, hamburgeri su odlični, a jedan veliki plus od mene ide im zato što je to jedino mjesto u gradu gdje je ljuti umak fakat ljut, a ne vodica :D

Potpisujem prvi dio teksta.

E sad drugi, Mekpers mi je izvrstan, nezalim se niti na cijenu niti išta drugo ooosim...što fakat ljuto znači ljuto.:fiju:

Isusati, uzeo sam ljuti, umro sam doslovno umalo. Htio sam ostavit i zajebat to sve, ali bila je kiklop piletina u pitanju pa sam stisnuo zube. Ja sam plakao, zgodne konobarice(!) gledaju kako plačem jbt. :D haha
Cura se ponijela muški, malo isprala usta vodicom, ja sam bio crven ko sotona :fuming: :D

1v@n 28.08.2014. 00:49

Imao sam i ja tamo vatreno krštenje :D

Inače svugdje uzimam ljuti i uvijek se razočaram, pa rekoh ajde ljuti i tu i još sam uzeo ljute feferone kao prilog. Koja greška. Isto sam isplakao i iznojio sve što sam imao tekuće u sebi, ali sam dovršio taj zloburger :D

Roberto 28.08.2014. 08:21

Citiraj:

Autor Halos (Post 2651090)
Isusati, uzeo sam ljuti, umro sam doslovno umalo. Htio sam ostavit i zajebat to sve, ali bila je kiklop piletina u pitanju pa sam stisnuo zube. Ja sam plakao, zgodne konobarice(!) gledaju kako plačem jbt. :D haha
Cura se ponijela muški, malo isprala usta vodicom, ja sam bio crven ko sotona :fuming: :D

A vidiš, meni se baš to svidjelo :D

I mene je malo šokiralo jer je to bilo prvi put u Zg da mi je ljuti umak bio fakat ljut. Još je konobarica ostala u čudu kad sam odbio da mi ga pomiejša s blagim jer je ljuti fakat jako ljut :D

No i bez toga tamo je fina klopa, sve kaj sam probao bilo je izvrsno - hamburgeri, tortilje, sendviči...

Kad bude prva prilika idem i na ova dva mjesta.

Jučer jeli pieltinu na kineski, imam samo sliku in the process, ne finalnu :D

Omerta 28.08.2014. 08:28

Odlično izgleda.. Obožavam takvu hranu.. :)

syss 28.08.2014. 09:09

Citiraj:

uf... ima pojest nekaj tamo kad sam u centru ;)

Citiraj:

Autor fran123456 (Post 2650896)
@syss - ja ne znam kako se ljudina tvojih gabarita moze od toga najest. Ne znam kako se itko moze najest u mcdonaldsu od onog sto prodaju. Mislio sam da zderonje znaju sta je prava hrana, ovo je bogohuljenje topica :)

ja se isvinjavam :D

edit: šta sve neće izmisliti, a šta sve ja neću nagurat u sebe :D

Pohrani.com

JuiceBox 28.08.2014. 09:12

Citiraj:

Autor Amdejac (Post 2645686)

Ma kakav ebay ;) http://www.volimljuto.com/product-ca...svjezi-plodovi Sto god ti treba ;) nije moje i ne reklamiram al sopingirao sam tamo i ok su :)

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2651064)
jel probao tko "papriku u pavlaci"?

Samo takav specijalitet iz malo istočnijih krajeva (Bogojevo - naši uglavnom po nikotin i cugu). Paprike budu onako taman ljute, pa tako i sam kajmak..ajme. :)

Odlicna klopa ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:11.