![]() |
Evo i ja dolazim :D
Jelc možeš me zapisat za klopu ;) |
Slobodno me stavi na popis za cugu i klopu :gringo:
Samo dajte definirajte vrijeme "obračuna kod Bake" :D |
Budem navečer ili sutra ujutro napravio i popis za Žderonje i vrijeme.
Uglavnom-kao i zadnji put... |
Slobodno dodaj i mene gore, i ja bi nekaj krknuo.
Koliko cujem 20-og jel tak? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sa koje strane??? |
kružni tok-adžijina-nakon svih zgrada sa lijeve strane, uvučena dugačka dvokatnica; nemreš promašiti
edit: ak se ne varam, sad su na dvije lokacije... |
hrkljužžžžžžžžžžžž
ubio trifrtalja lavora HLADETINE,od punice!! da brzo ozdravim i budem spreman za žderonje....jooj kak šepa,i Ličkog kruva tute se je mazalo uz to iiii,odma me manje bole rebarca....
dakle visinske pripreme Velkog Ždere su u puunom jeku,znači, čuvajte se biljojedi..to je sve kaj bu vam ostalo kad protutnji Precjedništvo po platama...:D :beer: :beer: :beer: ehmmmm,nekaj je i Pasarić rekel da bi mu mogli isprićnicu,hihihi ,napisat za gospoju..onak u 3 primjerka zi štembiljem..:D ,uglavnom,dolazi i on...ak mu lancek pukne...:rolleyes: |
Citiraj:
Samoborček, tak nekak... |
je, samoborček...bio sam u Medi zadnji dan kad su radili u Savskoj i konobar se sav potrgao da mi objasni di će biti :)) nisam ga puštao dok nije uspio:p
|
Re: hrkljužžžžžžžžžžžž
Citiraj:
Već je bilo i vrijeme da lupi šakom u stol i kaže: Pusti me draga na Žderonje...mooooolim teeeee.....:p |
Citiraj:
|
sendwitch sa čizzom
|
ah...rado bih sad prije ovog sto ce sljediti svasta rekla ali naucila sam da se ne isplati...:rolleyes:
@ jelc: meni se cinilo da je jednostavnije reci da je na kraju badaliceve...jer kad ides badalicevom prema sjeveru jednostavno se zaletis u "medvedgrad", zar ne?..da :) ...klopam sendvich sa zimskom u pecivu sa sjemenkama :) a danas cu kuhati junece snicle na saftic i njoke... :rolleyes: |
I kod mene su visinske pripreme u tjeku tak da trenutno radim na proširivanju želuca.
Uz svako jelo pojedem mnogo kruha po mogučnosti toploga ili uzimam duplu porciju lepinja. :D Jučer za ručak smazao sam porciju čevapa iz Rubikona i mogu reći da sam se ugodno iznenadio. Porcija se sastoji od 10 povećih čevapa (moral sam ih samo malo popapriti), porcije pomfrija, skoro za šaku luka narezanog na veće komade i suha topla lepinja. Stvarno sam se najeo, ali sam sa susjednog tanjura sa pizze pojeo feferone i većinu špeka. Sa drugog tanjura pojeo sam još komad pizze koji je ostao. Ali frend nije ostavio ni mrvicu Zagrebačkog. Isto je kapacitet kao i ja i šije me za cca 20 kg. :D |
Citiraj:
|
Fala na info-u di je novi Medo...
Inace, i ja sam bil tam zadnji dan, kad us davali jos veci popust na cugu:D Citiraj:
@AMD, preporucujem probati slavonsku pizzu (al pomogucnosti, makni feferone..:)) Inace, jel itko od vas ikada jeo u bivsoj "Mamici", u Novoj cesti? Tamo sam bio isto zadnji dan, i rekel bum vam samo jedno, nas 4 (od toga, 2 su bili kao Mitzek:)) se najelo od 2 porcije cevapa i 1 porcije zapecenog graha... mljac... al sad su ih delozirali i cekaju novu poziciju...:( |
Evo i ja se javljam na žderonje za klopu. :D Ovaj put moram stvarno doć
|
@Vucko
Zakaj da maknem feferone. Jučer sam ih smazal jedno 8 komada sa pizze i nisu bili previše ljuti. Istina da rijetko na pizzi vidim toliku količinu feferona. I Zagrebački za 40 kn je fakat veliki i dobije se puno priloga. |
Citiraj:
Nisu ljuti!?!? Jucer jeo jednu slavonsku, maknem feferone s pizze (jer su meni ljuti:)) i onda obliznem :D prste s kojima sam ih micao i nakon toga sam na jeziku osjecao 15min jacinu tih feferona...:fuming: Zagrebacki nisam nikad narucio, al posto si sad to rekao, budem...:beer: |
Rekord mi je 23 ljuta feferona marke Podravka. :)
|
tu sam i ja nekako blizu tvojih rekorda....
|
Dobro atha, ti kolko si star, nije ni cudo kad zvaces sve bez problema:D:D
A mozda su meni bili ljuti jer sam ih "cuclo":D s prstiju, mozda ih treba sam u čvalje stavit i to je to...:) Inace, danas za rucak, pecene kobasice, pire krumpir i zelje...sad na vecer si moram nes prigristi, bananu il tak nes (zdrava hrana)... Nemre se teska hrana prije spavanja (Jelc not included)... |
Citiraj:
|
AMD kak prda to podnosi:D:D:D:D
|
Citiraj:
|
Covjece, upravo si ubio thread Zderonja...:D
Al sva sreca kaj sam prije citanja mrknuo pola protvanja mramornog kolaca...:D |
Citiraj:
|
Oš da ti na žderonje jednu frišku donesem :D
|
Citiraj:
|
Tko još jedamput takvo nešto spomene na Žderonjama-mogao bi ga i dobiti:fuming:
|
Citiraj:
|
popis za Žderanje
Ovak-ovo je popis za jelo, dakle samo za one koji će jesti.
Tko dolazi samo na partiju tračanja i ubijanje Žujom ne treba se zapisivati.:) Mitzek Jeltz AMD Tor Pinsla? Masni Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy385 Dawar dk Možda sam nekog i zaboravio zapisati-neka se javi da ga dopišem:) |
Re: popis za Žderanje
Citiraj:
A debelog gazde nikad nema, jel uvjek ima neku izliku:rolleyes: Nego oce se ovaj put stvarno pojavit da upoznamo tog prigorca vec jednom, mislim bio bi red:D :p |
daj mi molim te Jelc reko u kolko sati da se znam zvuč iz škole/predavanja/prakse :)
|
Fleks-klopa je u pravilu oko 17.00-17.20, tu negdje.
|
danas za rucak:
govedska juhica s domaćim knedlama od grisa :) ...govedina iz juhe, pire krumpir i sos od paradajza...:) |
Sam da kazem da sam danas prolazil pored bake, i da su ocito pocele pripreme za nas dolazak....:D Da ne velim da je smrdilo do sjeverne zgrade FSB-a...:clap:
|
A nisi vido šleper s mesinom onda pripreme još nisu započele ;)
|
I ja bi papal: nuts :
Stavi me na listu:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |