PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

panoramix 21.07.2014. 10:09

Citiraj:

Autor syss (Post 2633499)
flare napravila maestralnu klopu... krmići u sataraš-like umaku, pire i zelena salata.

poubijali smo se od žderačine.

Pohrani.com

Zamamno izgleda , pohvala kuharici !

Zakaj na nečemu bijelom piše "ctrl" ?

syss 21.07.2014. 10:15

to su naše ctrl - alt - delete posudice za umake :D

Pohrani.com

panoramix 21.07.2014. 10:34

Citiraj:

Autor syss (Post 2633521)

Pohrani.com

:goood::goood::goood:

virus1 21.07.2014. 10:35

Citiraj:

http://www.pohrani.com/t/2O/cv/CmycK...444android.jpg

I Macbook punjač sa malčice kore od limuna :D

Daddy 21.07.2014. 10:36

Citiraj:

Pohrani.com

Hijooooj daj više kupi taj nexus, monitor će mi se pokvariti od silnih loših piksela koje ta experia stvara :D :D

syss 21.07.2014. 10:41

Citiraj:

Autor virus1 (Post 2633533)
I Macbook punjač sa malčice kore od limuna :D

to su njeni punjači, ja se ne petljam sotom gej jabukom :D

Citiraj:

Autor Daddy (Post 2633536)
Hijooooj daj više kupi taj nexus, monitor će mi se pokvariti od silnih loših piksela koje ta experia stvara :D :D

dobra je još!!! osim oštećenog kućišta na 50 mjesta, kamare bed pixela po ekranu i očajnom kamerom ne zaostaje za današnjim flagshipima! :D

Fatal 21.07.2014. 11:40

Citiraj:

Autor Dottore (Post 2633429)
Ahaha, kud vi po Mostaru? :)

Tamo idem često. Janjetina je vrhunska i najbolje jesti usred vručine.

Isli na atomsko i tita, a bogami i tarantulu :D daj nabaci koju preporuku za dobru zderacinu tamo, vjerojatno cemo doc i na west-fest (mada i nije neki lajn-ap)

aski 21.07.2014. 11:57

Danas mahune, a unutra sam vec ubacio prsuta i pancete :D Jutros ubio sendvic sa sunkom i nekim mladim kajmakom. Prvi put ga probao na preporuku i ostao ugodno iznenadjen :)

listerstorm 21.07.2014. 17:41

Odojak bio 12 ipo kila, šećer za kraj:

http://www.pohrani.com/f/2a/Tb/1rPwR...0721172544.jpg

flare 21.07.2014. 17:57

Jučer - pohani odkošteni zabatci + pureća prsa i rizibizi. Za salatu; paradaj, paprika i krastavci.

Ostalo je te mesine pa sam to danas za ručak + paradajz na salatu. I lubenica za desert :D

petar75 21.07.2014. 19:41

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2633736)
Odojak bio 12 ipo kila, šećer za kraj:

http://www.pohrani.com/f/2a/Tb/1rPwR...0721172544.jpg

Skoro pa si ko drug Tito :D:D

WraGG 23.07.2014. 20:40

Citiraj:

Autor Dottore (Post 2633429)
Ahaha, kud vi po Mostaru? :)

Tamo idem često. Janjetina je vrhunska i najbolje jesti usred vručine.

Janjetina se jede u Jablanici a ne u Mostaru. Ako ces jesti u Mostaru, onda mogu preporuciti samo pilece filete u Gage. Sve ostalo je teski prosjek.

Ako budete prolazili kroz Capljinu, preporuka da svratite na leskovacki rostilj u https://www.facebook.com/resto.sanmarino
Nalazi se odmah na glavnom trgu, a klopa je vrhunska. Bolje cevape nisam ni u Sarajevu jeo. :D

adaksinjo 23.07.2014. 20:50

kakav je to odojak od 12kg, to ko da jedes mladi luk prije nego proklije iz zemlje :D

daj se strpi da naraste macan na bar 25kg :D

Amdejac 24.07.2014. 00:01

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 2634760)
kakav je to odojak od 12kg, to ko da jedes mladi luk prije nego proklije iz zemlje :D

daj se strpi da naraste macan na bar 25kg :D

Onda je već premastan. Najbolji je kad se sa sise skine. :D

trouble 24.07.2014. 00:15

Citiraj:

Autor WraGG (Post 2634757)
Janjetina se jede u Jablanici a ne u Mostaru. Ako ces jesti u Mostaru, onda mogu preporuciti samo pilece filete u Gage. Sve ostalo je teski prosjek.

a) janjetina se ne jede u BiH uopće,samo ispašu sa otoka priznajem,i to prije Krka nego ovih razvukanih. Ovi sa Vranskog jezera su isto navodno specijalitet al te nisam probao :D

b) Romanca Mostar,odlična klopa,poznati glavni kuhar :D

BTW,Mostarci su kodmene sinoć i nočas poslje tekme,odveo ih sinoć na kebab....veli da tak neš kodvas ne postoji :lol2:

syss 24.07.2014. 09:23

čak i kad mi se ne da nikaj raditi po ovim vrućinama složim si finu te inventivnu klopicu :D

Pohrani.com

teleće hrenovke iz lokalne mesnice (igomat 60kn/kg), senf, hren, bošpor i dok se kuhale hrenovke napravio tzatziki na svoj način: 3 domaća krastavca (veći burazeri od onih koji se kisele), sol, svježe rezan bosiljak, maslinovo, jabučni, 3-4dcl meggle jogurta i jedna žlica naranđastog zbregov vrhnja.

love that shit.

danas hrenovke ponovo kako stvari stoje :D

Amdejac 24.07.2014. 11:35

Ma di vadiš ta kulinarska imena. BOŠPOR. Obična gusta paradajz juha. :D

syss 24.07.2014. 11:40

nemaš pojma te se nisi školovala :D

di je to brate od guste juhe, totalno treći okus... naravno samo domaći paradajz dolazi u obzir.

Amdejac 24.07.2014. 11:52

Ma šta nisam školovana. Pa tako radim paradajz juhu sa domaćim sosom od paradajza. Identično, ako stavim manje vode da bude gušči i domaću dimljenu kobasicu ŠTA TI NISI STAVIO JER NISI ŠKOLOVANA. :D

Mad_Duke 24.07.2014. 12:04

Sekeli opet sa svinjicom. Hijaooo :) Sad se kuhat na vrućinu za pol sata :D

syss 24.07.2014. 12:48

Citiraj:

Autor Amdejac (Post 2634979)
Ma šta nisam školovana. Pa tako radim paradajz juhu sa domaćim sosom od paradajza. Identično, ako stavim manje vode da bude gušči i domaću dimljenu kobasicu ŠTA TI NISI STAVIO JER NISI ŠKOLOVANA. :D

ja sam stavio za primjer šta je to jelo... nije po tom receptu, receptura je od pokojne prabake iz onih podneblja.

Amdejac 24.07.2014. 12:53

Nisi školovana iti da pravilno primjer staviš. :D

Nisam znao šta ću pa ću bacit na tavicu 4 krmića. :)

Ammy 24.07.2014. 19:05

Za jučerašnji gablec sam radila roladu od špinata punjenu sa svježim sirom :goood:
Pohrani.com

Halos 24.07.2014. 23:32

Do je bil u Mekpersu nedavno?Nis znal da su se onak preširili j****e :D :o

Što je najgore, polupuno je bilo maloprije. A vlasnike više nevidim tam, imaju tim koji dela. Ugl., pala kiklop piletina sa ljutim umakom. :v

Z-man 25.07.2014. 11:50

Veliki čevapi sa lukom i ajvarom na Kvatriću "kod Đanija" - tako to zovu. 12 ih se dobije ako se ne varam i koštaju 20 kn. Za te pare ne mogu bit toliko loši, ubio sam se jučer s tim da sam još pojeo i pola lepinje od djevojke (samo lepinje). Ona je uzela male i koštaju 12 kn, tajođer s lukom i ajvarom. Nisam prvi put jeo ovdje, prije su bili čak i jeftiniji. U svakom slučaju cijena je humor.
To je druga čevabđinica s lijeve strane sjeverno ulicom na Kvatriću kod Konzuma i s lijeve strane je. Ima 6 kvadrata i izgleda neuredno i odmah tamo vidite kako se peče i radi. Pojest se moze za nekim jadnim stolom i "šankom" iki naravno ponijet da nisam u tom prostoru :D. Prije nje je još jedna jeftina čevapđinica koja je navodno nešto ljepša, veća, skuplja ali nije bolja. To mu je od brata, bar se tak priča :D.
Bio tko? Dojmovi? :D

Bubba 25.07.2014. 11:58

Citiraj:

Autor Z-man (Post 2635442)
Veliki čevapi sa lukom i ajvarom na Kvatriću "kod Đanija" - tako to zovu. 12 ih se dobije ako se ne varam i koštaju 20 kn. Za te pare ne mogu bit toliko loši, ubio sam se jučer s tim da sam još pojeo i pola lepinje od djevojke (samo lepinje). Ona je uzela male i koštaju 12 kn, tajođer s lukom i ajvarom. Nisam prvi put jeo ovdje, prije su bili čak i jeftiniji. U svakom slučaju cijena je humor.
To je druga čevabđinica s lijeve strane sjeverno ulicom na Kvatriću kod Konzuma i s lijeve strane je. Ima 6 kvadrata i izgleda neuredno i odmah tamo vidite kako se peče i radi. Pojest se moze za nekim jadnim stolom i "šankom" iki naravno ponijet da nisam u tom prostoru :D. Prije nje je još jedna jeftina čevapđinica koja je navodno nešto ljepša, veća, skuplja ali nije bolja. To mu je od brata, bar se tak priča :D.
Bio tko? Dojmovi? :D

Vec smo pretresli Djanija prije nekog vremena ovdje. Nakon ljeta, opet odose cevapi (klasicna porcija) na 13 kuna i Bog da ti grijehe prosti.

syss 25.07.2014. 12:03

ćevosi su mi super onak mali za zalogaj, ali lepinja je extra dobra.

Z-man 25.07.2014. 12:55

Mrzim kad mi u žderonjama išta promakne :D. Doduše jučer je bila lepinja maalo zagorena. A i ćevosi ali ajde nećemo cjepidlačit. Nešto više od 500 metara dalje, dolje kod kružnog toka ispod rebra platim velike ćevose sa ajvarom i lukom 32 kn i nisu bolji, pa koja sramota.
Nego, zanima me tu blizu Rebra gdje uzet nešto za jest? Velim uzimo sam ćevose na Kvatriću, McD ne računam i jeo sam tu u kebabđinici Maksimir okej kebab ali bi htio npr. Pizzu neku dobru uzet. Inače u Zgu preferiram samo Chello jer je najbolji ali me trenutno treba nešto ovdje na potezu Kvatrić-Rebro....nije nužno Pizzeria, nešto gdje se isplati uzet neka hrana za normalne i pristojne nofčeke?
Tenks

Milentije 25.07.2014. 16:39

Citiraj:

Autor trouble (Post 2634830)
a) janjetina se ne jede u BiH uopće,samo ispašu sa otoka priznajem,i to prije Krka nego ovih razvukanih. Ovi sa Vranskog jezera su isto navodno specijalitet al te nisam probao :D

b) Romanca Mostar,odlična klopa,poznati glavni kuhar :D

BTW,Mostarci su kodmene sinoć i nočas poslje tekme,odveo ih sinoć na kebab....veli da tak neš kodvas ne postoji :lol2:

Janjetina se jede kod Gojka!

trouble 25.07.2014. 16:53

Citiraj:

Autor Milentije (Post 2635558)
Janjetina se jede kod Gojka!

Janjetinu bi zabranio za sve iznad južnog djela Like a kamoli za BiH tek :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38.