![]() |
|
Citiraj:
|
ajde budem baš navratio... thx 4 teh tip ;)
|
Citiraj:
Danas sam jela samo burek i jogurt i sad kad gledam svu tu hranu idu mi sline :zdero: |
Citiraj:
|
Pitanje za uzgajivace: treba li prorijediti/pocupati male izboje na ljutim paprikama da ubrzam rast ostalih. Nekako mi se cini da se rast usporio u zadnje vrijeme, a na ovoj jednoj stabljici ima milijun izboja...
Da ne budem bas off, danas stara spremila nekakav borsc. plus salata. Doo-bar :zdero: |
Citiraj:
|
|
@Flare čuvaj se Syssine kuhinje da kile ne bi krenule gore. ;)
|
Citiraj:
Ja ne čupam ništ, nek raste kak želi. Ak stoji u razvoju duže vrijeme, može biti da joj nekaj drugo ne štima... |
Citiraj:
Došla sam doma s posla gladna ko vuk i napravila sam tjesteninu sa špekom, češnjakom i paradajzom. Stavila sam suhog bosiljka i origana i podlila s malo crnog vina. Gotovo za 20 min i super fino :goood: |
|
|
Citiraj:
Upravo je bila fina paradajz juhica sa svježim bosiljkom i peršinom s ukuhanim noklecima od svježeg sira. |
Ovdje to zovemo šnenokle :D
|
prvi puta jeo pizzu ovdje, i zadovoljan sam, obična vesuvio, bogata i sočna.
https://drive.google.com/folderview?...Wc&usp=sharing |
Danas pastrve, zaželila sam se ribe :D
|
Citiraj:
Ja se ubijam u šenoklama inače! ..neznam tko vino spominje? .D |
|
Postoji li ovdje netko da je izbacio gluten iz prehrane?
Cura je nedavno skužila da joj više paše hrana bez glutena. Ima problema sa štitnjačom i nekih sa želucem pa joj se stanje dosta popravilo otkad uzima stvari u kojima glutena nema. Gdje tražiti, što preporučate od sastojaka i tak to. U šopingu sad gubimo sate čitajući deklaracije jer naravno da nigdje nema posebno označenih takvih proizvoda :lol2: |
kaje to gluten? :D
nego :D jučer ručak by me, upute by flare: ![]() - krmići na naglo, luk, paprika, pelati, krumpir, žute mahune, kurkuma, kajenski i polagano... salata za mene mali krastavci, paradajz ![]() - flare mini sirnice, udavili se majko isusova i ta zaraza :D ![]() - dotične mahune, najdeblji krmić kojeg sam ikada radio i epska salata koja je počela ko tzatziki, a završila ko nešto ne znam šta :D sitno krastavac i paradajz, malo maslinovog i jabučnog, svježi kopar i bosiljak, jogurt i 2 žlice masnog vrhnja, sol, papar... maestralno. |
Sve dobro, ali sirnice :D :D
@flare kak ih radiš? Nego, syssa kakvi su ti to mali krastavci? |
bureki sigurno nisu :D
mali krastavci oni domaći sa placa kaj se mogu kiselit ali obično služe kao snack iz frižidera dok nemrem odlučit šta ću uzet iz istog :D znam ja kak ih radi! :D stavi u buksu dva svježa sira, vrhnje za kuhanje malo, jaje i soli pa razmuti i onda red kora - mješavina vode, praška za pecivo, ulje - fila... tako redom i onda se zarola i onda se okomito reže i vodoravno postavi na papir za pečenje. |
Citiraj:
http://online.wsj.com/articles/how-w...thy-1403491041 Od cure mama je isto bila na gluten free hrani, pa bivši cimer, trajalo je to par mjeseci i vratili se natrag normalnom režimu hrane... Hranu bez glutena bi trebali jesti samo ljudi koji imaju celijakiju. A proizvodi bez glutena imaju posebni prostor u svakoj trgovini (ako imaju takve proizvode) u DM-u, Kozmo, Muller bi trebao naći... |
Citiraj:
Meni osobno recimo tjestenina bez glutena ima okus po kartonu. Probao sam tijesto za pizzu bez glutena isto katastrofa... :nono: |
E danas sam bila prava kuharica.
Po prvi put sam leće spremala Malo leća, malo slanine unutra, malo mrkvice i malo krumpira...i spekla si bijelo meso... Milina... Dobro sta ste zaboravili na mene? Nitko me ne zove da isprobam klopu? :/ :D |
Carraca Trsat, hrana odlicna a cijene đabalesko, preporuka :)
https://drive.google.com/folderview?...0k&usp=sharing |
|
![]() novi prezvuršt u suradnji sa domaćim krastavcima... čisto da probam :D ovo dolje je http://www.coolinarika.com/recept/755912/ + svježi kopar - kocka za juhu koju sam iskoristio za tjestetninu i uzeo od tamo šalicu vode nakon kuhanja malo škroba i to... predivno :D |
Prezvrušt...dije onaj smajl šta bljuje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41. |
|