![]() |
|
Citiraj:
Meni su neki dan stigle iz slavonije svježe tikvice..tak da je danas to na meniju.. neki povrtni meni :D |
|
|
LOL foretina
|
Tak možeš očistit samo mladi krumpir. Za stari i dalje vrijedi nož ili gulilica.
|
Citiraj:
E, odo sad do vježbališta na izvanu u kvartu, da ubijem želju za syss-ovom postavom. Inače syss :care:, gdje ti je stalo sve :D. |
|
|
jel imas certifikat za to? :D
|
Citiraj:
''U lijevoj ruci crijevo s tekućom vodom,a u desnoj električni alat pod naponom. Genijalno i poučno.'' Citiraj:
|
Preko vikenda smo bili na viksi kod frenda i kaj bi se drugo klopalo nego roštilj :amen:
U subotu smo krenuli s ćevapima, šiš ćevapima, kobasicama i kad smo napunili dvije velike zdjelei onda smo skužili da imamo previše mesine za nas četvoro pa samo ostatak odlučili ostavit za nedjelju. Tako da su u subotu bili samo ćevapi i kobase + kajmak (Đuređevačke mljekare…predobar :goood:) i paradajz, grah salata, krumpir salata i najbolji "zapečeni" grah koji sam ikad jela (Sisa kuhao) :zdero: ![]() ![]() U nedjelju smo bacili ostatak mesine na roštilj (krilca, zabatke, vratinu + gljive (bukovače i šampinjone) i paprike. ![]() :chears: |
awwwwwwwwwww :D
ljudi grah je stvarno bio predobar... da podijelim s vama: na mast (yebiga mi imali ulje) bacio luk, češnjak, kiseli feferon i sol, dinstanje, ondak komadi špeka (bijelog) i kad se već počne primat ide voda od bijelog i smeđeg graha te mrvicu vegete, kad to prokuha onda idu oba graha i tabasco to taste i onda mala buksa paradajza pasiranog, simmer to boil i začiniti to boil... bez uporabe rerne - gravče I TO KAKVO :D kajmak valjda najbolji kupovni koji sam probao, imate u kauflandu ;) |
:zdero: |
to je posao... kuhao kore ili samo stavio?
|
ma nisam ja imao veze s time :D
sestra je te kore kupila, jesu barilla ili nešto tako nemam pojma, u plavom paketu su listići :P |
ama čemu javljanje ovamo ako ne znaš svaki dio proizvodnog procesa?! čisti amaterizam :D
p.s. je, barilla je. |
ma gledao sam pomno, ako ima pitanja bilo kakvih, na raspolaganju sam :D
|
to te možda netko drugi mora priupitat, ja sam se školovala za lazanje :D
|
Citiraj:
Izvrsno izgledaju lazanje :) Kaj je to gore, paradajz ili kečap po siru? |
kečap na moj zahtjev, ukusnije mi je od rajčice u tubi ili nesto slicno
|
@roberto... hijaaaaaaaao kad ja moram educirat ekipu na ovoj svetoj temi - školovala :D
@mamutarka... znači niti pravio i još stavijo kečap gore hijaaaaaaaaao :D dakle idući put fino zemeš pasiran paradajz, sol, papar, malo maslinovog i poželjno natrgaš svježeg bosiljka i s tim zaliješ... onda si se školovala za ispravan paradajski premaz :D |
|
Samo provokacije od kanadjanina :D
Ovaj desni hambi izgleda ukusno |
Oba su ista, samo smo uzeli različite priloge. A krilca su bila za krepat fina, taman ljuta, Burbon BBQ sos :nuts:
Fora je kaj uz uobičajene salvete dobiš i gro vlažnih maramica da se možeš obrisat kad se usereš s krilcima :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Baš ga neki dan ulovio na akciji, esencijalno je to okusom bliže paradajz sosu nego kečapu, prefino. Inače u bolonjez i pizzu samo paradajz sos priznam, gore na lazanje može ovakav kečap :D |
Citiraj:
Citiraj:
edit: večera - teleći gulaš sa tijestom i sitno rezanom salatom... maestralno :D ![]() ![]() ![]() |
Citiraj:
Citiraj:
uj, večera po mjeri pravog žderonje :D |
probat ću svakako, ne brini ;)
di ga ima ono zasigurno? ma večera je epic :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |
|