![]() |
|
@nino - danima, satima, minutama cekam sliku famozne pizze, jedini razlog dolaska na forum... :D
|
Jučer sam na brzinu napravila piletniu sa senfom i vrhnjem + njoke i cikla na salatu.
Sada za doručak: kruh sa sjemenkama namazan sirnim namazom s travama i povćem i mortadela gore. :goood: |
|
@ flare - thanks na box of brown goodies :D :D
|
|
|
Eto..danas sam kuharica... :D
Skuhala si krumpir pire..i ispekla pile :D |
Citiraj:
|
Malo ketchupa, domaći ukuhani paradajz i slatko ljuti umak :D Nešto sam kemijala i ispalo je jakoooo dobro
|
Purica, mlinci, cikla :)
|
Citiraj:
Danas je trebalo provesti detoksikaciju no kak sam u Chellu bil neki dan odlučih se za Pani. Maksimirska,tu u kvartu,uglavnom ja i frend uzeli dve različite tortilje i neznaš koja bolja :) Topla preporuka! |
Bil sam u Paniju prije nekih mjesec dana i dobil hladni Buffalo chicken wrap, dok je cura nekakav drugi wrap dobila vruć.
Pošto je bio dobar, nisam se žalio, ali sljedeći put ću radije uzet negdje drugdje. |
Da,postoje topli i hladni wrapovi...lijepo te pitaju koju vrstu želiš :D
|
Mrtvo hladno sam rekao da hoću buffalo pa je pretpostavio da hoću hladan :lol2:
|
Citiraj:
Citiraj:
Enivej, razgovor od jučer ujutro: Ja - Kaj ćemo danas kuhat? Brijem da ne trebamo ništa jer ima još graha i zelja i bunceka i one tjestenine. Sisa - kakvo je vrijeme? Ja - sunčano Sisa - ha ništ, onda ćemo roštilj :D Vratina (napacana u ljutom pacu i običnom), odkošteni zabatci (to je nekaj najbolje kaj postoji od piletine :)), čevapi + veliki šampinjoni i paprike. Za salatu - paradajz i krastavci :zdero: |
|
Pošto sam danas osuđen na klopu u centru grada, naravno da se jelo u Kapucineru. Pureći file Toscana sam uzeo na preporuku konobara i bez teksta sam ostao. Savršeno.
Obavezno probati. |
Bolonjez sa grana padano :)
|
|
Molićulijepo, što je šalutek? Pretpostavljam da ima još naziva. Imam neku pretpostavku koja je to vrsta luka, ali ne bi htio pred rudo. Već sam se jednom zaznuo s ledenima. :D
|
Napisala je odmah nakon rijeci te.
"To je luk koji raste u grmićima i uvijek je mladi, ne radi glavice." |
Citiraj:
Prije mjesec i pol smo sadili lučice veličine 1x2 cm i sad su izrasli buseni mladog luka u kojemu je oko 5 do 6 komada. |
Otkad sam se preselila i zivim sama...učim se kuhat samo za jedno :D
Danas je pileći saft i pire :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
doma sam kuhala za 5 ero sad et samo ja |
Citiraj:
|
šta smo sve žderali ovih dana :D
![]() - priprema za pacanje mesine na moru, dalje nemam slika jer je ova tekila kicked in :D ![]() - flare na poslu, ja na go pa radim kelj i goveđu juhicu ![]() - svi pokemoni na okupu, ovaj smoked tabasco je zlo kako je fin... PREDOBRO! ![]() - mešavina za faširance ![]() - sve spremno za pohanje + ovaj mali tard faširanac :D ![]() - iz done :D ![]() - usput je imalo ubit 10 jaja na špeku i ponešto povrća :D |
di si kupil taj smoked tabasco? na njega i na zelenog nikak da naletim...
|
spar, plodine... ono fakat bilogdje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |
|