![]() |
|
|
Još 50 minuta. :)
|
|
1 privitaka
|
:D:D:cool:
Citiraj:
|
Nino provokator aahaha
A ljudi napeti 24 sata vec |
ban? :D
|
Jutro :D
E danas su na redu kolači... Dan započet s baklavom :D |
Citiraj:
|
Upravo pravim pravi Hercegovački sataraš sa malom modifikacijom: ubacio sam iza luka i paprika i pileća prsa na kockice. Kad bude gotovo, ohladiti i klopati :D
|
1 privitaka
Večera :D
3 jaja, konzerva tune i kukuruz :P |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa koliko ih možeš pojesti ili koliko si mesa kupio. Meni je tako bolje jer onda možeš pojest s više različitih kombinacija nego ako je veliko hambi pecivo. A ovo nisu papričice nego paradajz :D Bamije smo sadili prošlu i pretprošlu godinu, ovu ne. Danas za doručak palačinke, a za ručak će biti roštilj, pomfri, lepinjice i salata (zelena, rikola i mini mozzarela, sa bučinim uljem - to sam radila i jučer, bila je vrhunska!). |
Ručak, teletina, umak od gljiva i njoki :D
|
Citiraj:
|
od bratića pizzeria, ispast će da reklamiram :d
http://pizzabar.grillbar.hr/ ima i grill bar vrhunski :D |
Pa ispalo je da :D
Danas krmići i đuveđ :) |
Citiraj:
sinoć daddy i žena na meksičkoj... dinstana piletina na ulju, pa onda van i onda lidl mješavina meksičke smrznute na luku, začini, pa piletina natragt nutra i onda ugasiti. condements - ribani sir, sitno rezana zelena salata, crveni i zeleni tabasco, crveni i bijeli umak koje vam neću otkrit jer su prefini... dobro otkrit ću :D crveni je paradajz (spar passata), tabasco, sol, papar, malo ulja... bijeli je domaće vrhnje, jogurt, sitno-sitno rezani krastavac svježi, sol. ovaj zgodan lik je daddy :D ![]() danas ovo kaje flare rekla: ![]() |
Delišes, as olvejs ;)
Zadnje dane često sa posla naručujemo tortilje (sa sirom i tabascom), lagano a puno piletine na žaru i salate.. EDIT: preporučite nešto što vam se svidjelo iz Lidla vezano za ovu Azijsku akciju.. Kakvo je vopi? |
vopi smo uzeli 6pack jer sam ga pio prije u kineskom i to je jedno od najboljih laganih piva kaj sam pio valjda ikad... recimo ko hajniken, smo što nije voda nego ima izričaj :D
uzmi, nećeš požalit. i da... pouzimajte one breadcrumbs, ovo gore su sa aromom nori algi, sušena tuna i još brdo sranja nutra, nakon pohanja su tvrdi ko kamen (doslovno, ako udaraš s njima u tanjur dobiješ zvuk kamena :D) imaju još sa paprikom i panko. panko je expensive šit kojeg sam gledao u sparu i reko ono wtf 20+kn za buksu prezli?! onda sam nedavno gledao onu nemoguću večeru i onaj specijalac je pohao neku čiketinu i veli onak usput - pošto je ovo delikatesna večera koristit ćemo najbolje mrvice avejlbl i to je panko. nakon što smo ovo jeli (a nisu "čiste") mi je jasno o čemu je pričao ;) otišao u lidl i uzeo dve bukse, brijem da ću uzet još danas. |
ja rijetko poham pa sam to preskočio :D
Od onog kaj sam njajviše htio - rižin ocat, noodlesi i stakleni reezanci, već drugi dan ujutro niej bilo u meni dva najbliža lidla, tako da dalje niam ni tražio :D Uzeo sam, zato grickalica i čipseva. Onaj coated kikiriki je ok, ali niš spešl. Drugo još nisam probao. Začina raznih za wok ima od prije, a gotove umake već dugo ne kupujem jer su mi finiji doma napravljeni. Inače bil je gadna žderačina proteklih dana. U petak sam se ubio na janjetini, prefina je bila. U subotu bio u Istri, jelo se između ostalog junetinu na saft s domaćim fužima i njokima, svinjetinu, kuhano zelje i krumpir... svega bilo :D Navečer satrao ostatke pizze od neki dan i pola noći proveo na wcu :D Zato jučer za ručak samo salata - friški krastavci, paradajz, luk, masline, paprika, na maslacu poprženi špek i tost narezan na kockice. Malo maslinovog i bučinog ulja, balsamico i jedan friška tabasco papričica. Divota :) Danas bi mogo kinesku radit :D |
ja isto nisam nudlse našao ni u jednom lidlu skupa sa rižinim octom :(
zato sam pouzimao ona ukiseljena povrća i ove prezle... tog nikad dosta. |
Citiraj:
Čak sam u Lidlu na Oranicama dobio info od prodavačice kako misli da nisu sve dobili odmah. Što je i moguće obzirom da nisam nigdje ni vidio natpis za noodlse i rezance. S druge strane, od octa je bila već prazna kutija... Bio jučer opet ali svejedno nije bilo... |
evo ga opet od danas - http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-C054C...s.xsl/3510.htm
unti ima se nakupovat ovog konzerviranog povrća te terijakija i soje za cenera :D |
dupli ali se ne broji tako da je oke :D
uzeo wok povrće, 2 x teriyaki a cenera svaki, soye naravno nije bilo, lemon tempura batter i tekilu... klasični azijski začin :D večera: ![]() kakvi predivni komadi vratine se nađu u sparu pa to je čudo jedno... ostavio u ulju i papru, zagrijao suhu tavu (fakat je vrh ovaj wmf) jedno 5 minuta, prije stavljanja na tavu posolio s te strane koja ide dolje i rokaj sine... evo sa kruhom pokupila mater i ja sve što je ostalo na dnu - maestralno. ![]() prilog krpice sa mladim zeljem... hijaooooooooo što to volim, pa mogao bi se intravenozno pikat s tim :D salata prije nastajanja: ![]() :D :D :D (ne amdo, ovo ne ide tebe) :D |
:D :D
djeca, djeca, pubertetlije.. Sad će se curke javit :goood: |
2 privitaka
Citiraj:
Evo jedne "komplicirane" sa menija gore postanog linka:chears:. Dakle, jučerašnji predručak, 2. krug: Privitak 13535 Privitak 13536 p.s. Tako su brzo pukle da sam jedva uhvatio te frejmove. |
Ja sam danas samo na svojim kiflicama..jer sam upravo stigla na Jarun
:D Zna netko dobar restac s free dostavom i da nije daleko od mene? I da naravno nije skupo Plus curke ak ste za kavu javite ;) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |
|