![]() |
|
Ma mislio sam na otrove poput habanerosa, jalapeno, pobleno itd itd.
|
@roberto, glede janjetine.
Od janjetine priznajem samo dalmatinsku. Nisam bio već sigurno godinu ali jedina i najbolja NK Hrašće prema V.Gorici. Znam da su nabavljali sa Cresa, a mislim i sa Paga. Košta. Moj znanac, teški janjičar, prije više godina, otkrio je to mjesto i lupao se po glavi kako mu je to promaklo. Pečeni su oko pet kila. Prije nešto godina su se malo ušminkali, a do tada se nisam baš trudio otići pišati na WC, rađe na igralište. |
Citiraj:
|
Pardonček, i primorsku.
|
Danas ostaci od jučer + paradajz s bosiljkom i maslinovim uljem na salatu.
I trešnje i jagode :) |
|
Prestani...si čuo. :D
Mi tu krvarimo, a gle Poncije Pilat kak se hrani :D :D |
Danas ..jer mi je sretan dan...(seeeeeelim napokon za zg) pravim meso i gljive zajedno u umaku...i njoke :D
Desert sladoled. |
Pohani sir iz pingvina. :p TAMAN! :)
|
super,eto još dotepenaca u mom gradu :D
Nego,imali akciju Hercegovina 4 dana... janjetine,domaćeg sira,janjaca,kozlića,roštilja,domaćih bureka.... WraGG je odbio doć na cugu 50m od svoje kuće al ne krivim ga,već je nastupila profesionalna devijacija oko 23h :D Danas prvi dan doma....dagnje na buzaru :) |
Bome nije tebi loše trouble :D
|
2 privitaka
|
Cim vidim pizzu sa julienne narezanom sunkom, nebi je pipnuo. :D
|
a ja sam isto pobornik listova sunke, ali mogu ti reć da kad je ovako narezana imam osjećaj da je i ima više :P
|
šunka u listićima je tu for a reason za nas smrtnike bez krušne peći od 500c - protecta tijesto od tekućine paradajza a i ostalih tekućina.
|
Citiraj:
Dobro dok je šunka, ak je to gore "šunka za pizzu" zaljepio bi im tu specificiranu šunku između okica!:fiju: Citiraj:
|
12.06. u 18,00 navecer mi stize pizza.
Slikam. :D |
Citiraj:
:stoopid: sram te bilo Ja moram tam na tresnjevku ..imaju dobar burek :zdero: |
Citiraj:
Jer tak kod mene na pizzi luk izgleda :D Inače kapuciner ima dobe pizze, ali ne idem tam jest od prije par godina otkad sam neljubaznog konobara stero u 3PM :D |
|
Ima Kapuciner i kod mene..pizza 18 kn :D
Bome Raul dobra klopa...šalji :D |
Citiraj:
Pag je precijenjen jer se na tom istom Cresu a i na Krku zna nać ista ako ne i bolja,sa mladim janjcima koji se izvoze na izolirane otočiće tipa Galun kod Stare Baške na ispašu slanije trave :) |
Citiraj:
|
Pa dobro,treba se još otić u Zelenjak i Domaćicu kad je na rasporedu...solidna je,pogotovo za tu cijenu(odi u dva goluba i mirne krovove pa buš videl kaj dođe :) ) i za tu cijenu joj nema ravne.
|
Bio sam tamo, kak ne bi bil. To mi u susjedstvu i jedina mjesta ak oću negdje blizu pojest janjetinu u centru.
Sjećam se još prije sam znal ić na janjetinu kad ideš prema Zaprešiću, tj. to je već prema zagorskoj strani. Nakon tunela se spusti dolje na desnoj strani restoran. Ne znam kak se zove al bila je dobra janjetina. |
Citiraj:
Jos sam na kraju uspio slomiti kljuc od auta, pa me taxi dovezao :D |
Kapuciner (zagrebački, ofkors) je odličan. S ekipom sam često tamo nakon što smo prekrižili Nokturno. Više okolo ne hvalim nikog jer mi se nakon 6 mjeseci dogodi da više ne mogu mjesto nać kad mi treba :D
Usput, veeeelika preporuka za Oštariju pr' noni u Ljubljani http://www.siol.net/trendi/kulinarik...5/pr_noni.aspx Nedavno je firma imala poveći event na toj lokaciji i nisam našao komad klope koji ne bih mogao nahvaliti na sva usta. Od club sandwicha, preko škampa i bifteka, pa sve do cheesecakea s datuljama. Savršeno nešto. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:01. |
|