![]() |
|
Citiraj:
![]() Kod nas je recimo ovakav burger 15 baksa. ![]() eto ti cjenik No uvjerljivo najveće otkriće mi je Sharky's Chophouse, ova dva tanjura dođu 16 dolara što je džabe. ![]() ![]() ![]() |
Gdje su JIR i ZKI, sunce ti jebem prevarantsko!? :D I nemoj mi se na neku Kanadu vadit, ima da bude reda, scuo!
|
Treba im poslat linića i šukera da uvedu reda :D
|
|
Jučer sam svratio do divljih voda na papicu. :p
http://www.pohrani.com/f/15/KQ/2jUia...0140531003.jpg http://www.pohrani.com/f/3g/7P/3lLOI...0140531005.jpg Dobio sam dobre količine wasabi snacksa. :p http://www.pohrani.com/f/2O/64/37DAe...0140601006.jpg |
Ak si več išao tamo na klopu pod normalno je uzet pastrve. Mogao bih tamo od jutra do navečer žderat pastrve,
|
Bio sam gladan, a od jedne pastrve se nemrem najesti. Inace tamo pojedem pastrvu.
Racunaj da sam se noc prije devastirao do 4 ujutro stoga mi je trebala konkretna klopa. |
jučer se zaletio s dragom do crnko 2 u kelemenu, hrana odlična web malo manje :D
danas su ih očito akirali :D |
Danas peceno meso i krumpir..a za desert ledeni vjetar :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak' ti se ostvari ( a ja ti to od srca želim ) : i am searching for... misliš da bu te dragi štedil ? Iz početka krene sve fino a onda kad ti odrapi, prvo tihomira po noći za probu, a ujutro zvonka za buđenje...:fuming: Što buš bolje i finije kuhala to će nagrada biti bolja. :goood: Rekli su stari ljudi ( stariji čak i od mene ) da svaki prdec izbija doktoru kunu iz džepa :D Za ledeni vjetar uvijek ima vremena. |
Citiraj:
ma nece se ostvariti... ;) bome pojeli mi sav kolač :( |
Citiraj:
Nikad ne treba gubiti nadu. :) |
Citiraj:
bude bude..ne ne..opet dobro ;) nista ne gledam..ode gledat neki horor film :D |
1 privitaka
|
2 privitaka
|
Dan pipls :D
Doručak je standarad..a za ručak je danas..samo povrće :D Pohane tikvice i brokula...te zapečeni krumpir... Ja bi mesa ! |
Privatnu spiku, spiku o avatarima i potrebama za mesom selite na pm.
|
Syss hrana je super ali da nema feferona bila bi bolja :D
mah.. nist im ne valja... :/ kod mene su danas pohane tikivice..samo ja vise ih volim onak naribat pa u smjesu za palačinke... nekak mi finije tako |
Lađice od tikvica su mi fine, samo baš i ne pojedem te tikvice jer mi budu gnjevace :roller:
Crumble standardno odličan! Mi smo jučer bili kod mojih na ručku, vratina s roštilja, pileći zagrebački, pomfri, miješana salata i grah salata. Za desert sam napravila tortu sa karamel preljevom (ja ju imam pod nazivom torta :D moram joj neko ime dat) Slikicu iste stavim kada dojdem doma. Danas za gablec ostatak zagrebačkog i fine, slatke, domaće trešnjice :D |
gnjecave su ti jer se nisi školovala za izradu ispravnih tikvica :D :D :D
|
@ ammy - ne smiješ ih predugo peći, samo toliko da se na siru uhvati korica (jer ti je sve već maltene gotovo). Onda ti ostanu onako "pod zub"
Ja danas ostatke od jučer - pečena piletina + salata od malih paradajza i krastavaca :) |
Citiraj:
|
Budem, fala vam :D
Mislim da je po nekom mom receptu bilo da se blanširaju prije, nemam pojima. syss išla sam u krivu školu pripremanja tikvica :p |
ma kaki blanširat... filu radiš na tavici do stadija gotovo i onda napuniš prilično izdubljene kadice (reko bi debljina jedno 3mm), sir gore mi smo stavili tilzit i grana padano i na lagano u peć na 170c.
što se blanširanja tiče... svatko tko radi lazanje obavezno mi mora napomenut kako ima jednu tajnu i ja mrtav hladan kažem da znam koja je tajna, a radi se o tome da prije blanšira listove lazanja u vodu i onda dobije šupačke i gnjecave lazanje i da je ta tajna čisti bulšit :D edit: dinner is served: ![]() - bucka šampinjoni preko maslinovo, sol, papar i krumpiri u maslinovom, soli, papru i svježem ružmarinu sa paga iz mog vrta ![]() - prirodni prijatelj gore navedene kombinacije provučeni kroz pac od krumpira, a pred kraj pečenja dodana ova voda iz šampinjona na obje strane IMA JEST :D |
|
ni ja isto... barilla kore u tepsiju sa ostalim sastojcima i to napravi al dente lazanje par ekselans.
pih torta... gle gore gozbe :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |
|