![]() |
Danas se jelo nesto lagano.:D
Kuhani kupus(onaj sa rizom) u kojeg sam stavio pimpakl(dio slanine od glave),rebara,buncek iz paca,malo jezika,papaka i na kraju sam stavio jednu krvavicu uz tio kao prilog odlicno ide kuhani krompir!!!:beer: :beer: |
Ja ću večeras riješiti odojak i francusku do kraja...ne mogu ga gledat više:p
A nema smisla da se francuska počne kvariti... Nakon toga počinju visinske propreme za Žderonje:) |
Citiraj:
|
ma neću Vam ništa reči :D
|
Baš mi je sad pasala sarma sa pire krumpirom.
Postim, ovaj imam nemrs do sutra.:D Oglabanje suhih kostiju iz sarme se ne računa.:beer: |
Citiraj:
baš mi je pasalo !!! :beer: :beer: |
...danas fino, hrustavo pečeno pile i francuska salata...sad je i službeno više nema...
:) |
Citiraj:
|
Ja sam odlučio priuštiti škembi mali odmor-za večeru ću svježi sir, vrhnje i raženi.
|
ŽDERONJE!!!
Dakle-20.01. Mislim da imate dovoljno vremena slagati ženu, šefa i dogovoriti/promjeniti raspored.:) U ponedjeljak/utorak ćemo Mitzek i ja skočiti do bakut i dogovoriti mesinu i par bačvi Žuje. :beer: :beer: :beer: |
javljam se na dužnost...kao i uvijek...:D:clap:
jelc, slobodno me zapiši za klopu...:beer: |
Citiraj:
|
Zakaj se Žderonje ne organiziraju tjedan dana ranije, za vrijeme školskih ferija, tak da i mi koji imamo školu 20.1. možemo navratiti:confused:
|
Citiraj:
|
Danas za odmor jetre, gušterače i žući, nešto laganije... grah šalata s domaćim bučinim uljem iz Varaždina i mješani kruh raženi/crni/integralni po 30% u vlastitoj produkciji, pečen u namašćenom protfanu sa zlatnom koricom...puuuuno korice !
|
i ja se javljam na duznost zderaca :D
|
Mislim-moramo proslaviti:)
Prešli smo 4000 postova/45000 čitanja, ušli u 2006-tu..gdje češ više razloga... +uobičajeno Žderanje i oblokavanje. Moj skromni prijedlog je da sretnik koji je napisao 4000-ti post plati rundu za Žderonje:D :clap: :beer: |
Tak je.
Sigurno ima neki spamer koji bu zavrnul rundu.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dolazim (s foticem) :beer:
|
Citiraj:
|
heh...
mogel bi i ja žicat JRa da mi solidarno iznajmi svoju Haubicu za jeden den?!!!
|
Citiraj:
Da nije naš prijatelj Tor???:p Mitzek-nemoj to nositi, da ne bi nekom kad se uroče Žuje ispao iz masnih ruku...:D |
Danas sam jel nekaj jako finoga
Kupil sam slučajno u piceriji tu kod nas na bistrici. Radi se o: Tijesto za picu, odozgora je sve u siru onak malo masno i na siru su velki komadi špeka, oni to nazivaju "pogačica sir špek". Stvar je odlična :D |
Ja bi još jedamput brojil unatrag, mi se čini da bu Jelc peneze zvadil na pank...
|
nema veze....
mi stojimo postojano kao klisurineee.... il tak nekak...glavno da sme pri apetitlinu,se druge je majne važne....juj hiće me tastof crnjak...ti bokca...postal sam weekenddrunker!!...hijaoooo baš sam rekel Jelcu, nakon protvanja Gravčeta sa sitno kosanim mesekom zi špicrebrica,par ljutih fefača i Vužgi ga Blaž!! je da bum jutri plakal čez obadva obraza..al vredilo je!!:rolleyes: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
a i sumnjam da bu se JR htel odrec svog Prešsssssssa....:rolleyes: ,mamu mu njegvu...sam fušari okolo,a za Starog oca i ne pita dok je pinka vu žepu...čekam ga da zacvili.....:smoke: |
Citiraj:
|
jap....
da nebu sad i on pre-zaposlen.....:rolleyes: ma jok,nebu, nije on Žid... on je fajn dečko ..od formata..a ja se nekaj z Jelcom prepisujem i dopisujem da bi trebali Paskeovu GĐU ljuubazno pro-siti da ga male pusti z lanceka(jes da je zlatni,al lancek je lancek) ...ak bu nas uopće htela videti ,jel.. a on... otpili me sa moba...okrene se od mene kad je lady znjim vu Cliu....joooj, pa nebumo ga pojeli..same ga male napijemo,pohincamo se i vrnemo ga dimof;kaj ne o Veliki Vogone??:rolleyes: :D |
Sused Mitzek imam jen veliki problem, nisam još dobil Hitler Telekomov adsl, ima mene pomoći il bum još tutnjal na Karanetu i na pedeset . šest K
|
Meni se čini da je Paske skroz-out:(
Ništ od njega više... |
Citiraj:
|
Ja bum, pa makar na jednoj štaki, kak njegov prezimenjak išel gospu Pasarićevu prosit, da ga pusti naj se z nama proveseli, črijevo napuni i peneze potroši. Već bu se neko našel ko bu ga doma pelal, pa makar i ja s štakom gasa i kuplunga tiskal. Nemre se baš tak presvetlog prezimena Pasarićkog zašmirati i nekavim babama, coprnicama reda dati tirati. Kak prosim lepo, Jelca i Mitzeka babe na veselicu pustiju, još im i v žepa nekaj penezih ftekneju, juhicu kiselu im, gda se doma vrneju pripraviju, obloga hladnog na čelo deneju i celi drugi dan ih bedinaju....
a kad projde sve od Žderonja i želučeki se v normalu vrneju, same v pac zajčeka deneju i žgančeke s jetricama na masti pripravljaju...Paske, došel je Vrag po svoje... |
Citiraj:
koka,ne pali ti ni grubost..kad dojdeju,dojdeju...dotad šlajfaj ...na ru-ke(pedesetšestka):rolleyes: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
je...da se male otpo-čine od pranja rajngli....em je tak rekla!!:p :p :D moja je fest omekšala kaj se toga dotikavle,a i nehče bu lačen o-staal....:rolleyes: :beer: |
Citiraj:
Ak' treba ja te bum vozil doma makar mi i nisi baš usput, ali nema veze mam maloga dizelaša kaj malo troši |
Citiraj:
|
lol: roller :
...sad klopam domaci kukurzni kruh, pohano meso od jucer i fetu...njam...i naravno, pijem kavu :D ...i smisljam sto bih mogla kuhati za rucak...:confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:30. |