PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Virus7 03.01.2006. 18:41

Danas se jelo nesto lagano.:D
Kuhani kupus(onaj sa rizom) u kojeg sam stavio pimpakl(dio slanine od glave),rebara,buncek iz paca,malo jezika,papaka i na kraju sam stavio jednu krvavicu uz tio kao prilog odlicno ide kuhani krompir!!!:beer: :beer:

Jelc 03.01.2006. 23:15

Ja ću večeras riješiti odojak i francusku do kraja...ne mogu ga gledat više:p

A nema smisla da se francuska počne kvariti...

Nakon toga počinju visinske propreme za Žderonje:)

vga killer 04.01.2006. 03:09

Citiraj:

Originally posted by ZED
Kaj negdje 20-og il 27-mog:beer:
Danas sam naletil na el-prezidente njegova "malenkost" mitzeka i veli da je klopanje 20-og tak da pripremite želučiće.

damir1 04.01.2006. 09:01

ma neću Vam ništa reči :D

Amdejac 04.01.2006. 17:34

Baš mi je sad pasala sarma sa pire krumpirom.
Postim, ovaj imam nemrs do sutra.:D
Oglabanje suhih kostiju iz sarme se ne računa.:beer:

Željac 04.01.2006. 17:41

Citiraj:

Originally posted by AMD
Baš mi je sad pasala sarma sa pire krumpirom.

tog je danas bilo i kod mene...
baš mi je pasalo !!!
:beer: :beer:

flare 04.01.2006. 17:42

...danas fino, hrustavo pečeno pile i francuska salata...sad je i službeno više nema...

:)

Amdejac 04.01.2006. 18:06

Citiraj:

Originally posted by flare
...danas fino, hrustavo pečeno pile i francuska salata...sad je i službeno više nema...

:)

Francuske sam se već zasitil, ali pečeni picek, njami njami i namakanje kruha u onu slanu maščobu.:beer:

Jelc 04.01.2006. 21:27

Ja sam odlučio priuštiti škembi mali odmor-za večeru ću svježi sir, vrhnje i raženi.

Jelc 05.01.2006. 13:56

ŽDERONJE!!!

Dakle-20.01.

Mislim da imate dovoljno vremena slagati ženu, šefa i dogovoriti/promjeniti raspored.:)

U ponedjeljak/utorak ćemo Mitzek i ja skočiti do bakut i dogovoriti mesinu i par bačvi Žuje.

:beer: :beer: :beer:

masni 05.01.2006. 14:33

javljam se na dužnost...kao i uvijek...:D:clap:

jelc, slobodno me zapiši za klopu...:beer:

ZED 05.01.2006. 14:37

Citiraj:

Originally posted by masni
javljam se na dužnost...kao i uvijek...:D:clap:

jelc, slobodno me zapiši za klopu...:beer:

Isto i kod mene:D :beer:

rendula 05.01.2006. 14:43

Zakaj se Žderonje ne organiziraju tjedan dana ranije, za vrijeme školskih ferija, tak da i mi koji imamo školu 20.1. možemo navratiti:confused:

Dawar 05.01.2006. 14:50

Citiraj:

Originally posted by rendula
Zakaj se Žderonje ne organiziraju tjedan dana ranije, za vrijeme školskih ferija, tak da i mi koji imamo školu 20.1. možemo navratiti:confused:
Da bilo bi poželjno a ako nejde probajte što kasnije 20-og organizirat

panoramix 05.01.2006. 15:04

Danas za odmor jetre, gušterače i žući, nešto laganije... grah šalata s domaćim bučinim uljem iz Varaždina i mješani kruh raženi/crni/integralni po 30% u vlastitoj produkciji, pečen u namašćenom protfanu sa zlatnom koricom...puuuuno korice !

Trek 05.01.2006. 16:56

i ja se javljam na duznost zderaca :D

Jelc 05.01.2006. 22:03

Mislim-moramo proslaviti:)

Prešli smo 4000 postova/45000 čitanja, ušli u 2006-tu..gdje češ više razloga...
+uobičajeno Žderanje i oblokavanje.

Moj skromni prijedlog je da sretnik koji je napisao 4000-ti post plati rundu za Žderonje:D :clap:

:beer:

Amdejac 05.01.2006. 22:21

Tak je.
Sigurno ima neki spamer koji bu zavrnul rundu.:D

panoramix 06.01.2006. 08:03

Citiraj:

Originally posted by Trek
i ja se javljam na duznost zderaca :D
Čestitam sretniku no zamalo je Tora strefilo...

Jelc 06.01.2006. 14:49

Citiraj:

Originally posted by panorama
Čestitam sretniku no zamalo je Tora strefilo...
Mrmlj..."sretnik" se ništ ne javlja:D :D :D

Costa 06.01.2006. 19:52

Dolazim (s foticem) :beer:

Amdejac 06.01.2006. 20:11

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Mrmlj..."sretnik" se ništ ne javlja:D :D :D
Da, da. Misli da smo nepismeni.:D

mitzek 06.01.2006. 20:15

heh...

mogel bi i ja žicat JRa da mi solidarno iznajmi svoju Haubicu za jeden den?!!!

Jelc 06.01.2006. 21:21

Citiraj:

Originally posted by AMD
Da, da. Misli da smo nepismeni.:D
Tko je ono bio sretnik sa 4000-tim postom???
Da nije naš prijatelj Tor???:p

Mitzek-nemoj to nositi, da ne bi nekom kad se uroče Žuje ispao iz masnih ruku...:D

Tommek 06.01.2006. 21:24

Danas sam jel nekaj jako finoga
Kupil sam slučajno u piceriji tu kod nas na bistrici.
Radi se o:

Tijesto za picu, odozgora je sve u siru onak malo masno i na siru su velki komadi špeka, oni to nazivaju "pogačica sir špek".
Stvar je odlična :D

panoramix 06.01.2006. 21:29

Ja bi još jedamput brojil unatrag, mi se čini da bu Jelc peneze zvadil na pank...

mitzek 06.01.2006. 21:39

nema veze....

mi stojimo postojano kao klisurineee....

il tak nekak...glavno da sme pri apetitlinu,se druge je majne važne....juj hiće me tastof crnjak...ti bokca...postal sam weekenddrunker!!...hijaoooo

baš sam rekel Jelcu, nakon protvanja Gravčeta sa sitno kosanim mesekom zi špicrebrica,par ljutih fefača i Vužgi ga Blaž!!

je da bum jutri plakal čez obadva obraza..al vredilo je!!:rolleyes: :beer: :beer: :beer:

mitzek 06.01.2006. 21:42

Citiraj:

Tko je ono bio sretnik sa 4000-tim postom???
Da nije naš prijatelj Tor???:p

Mitzek-nemoj to nositi, da ne bi nekom kad se uroče Žuje ispao iz masnih ruku...:D

kaj ne vidiš da sem prešel na Crnjaka tastovog....:rolleyes: :D

a i sumnjam da bu se JR htel odrec svog Prešsssssssa....:rolleyes: ,mamu mu njegvu...sam fušari okolo,a za Starog oca i ne pita dok je pinka vu žepu...čekam ga da zacvili.....:smoke:

Jelc 06.01.2006. 21:44

Citiraj:

Ja bi još jedamput brojil unatrag, mi se čini da bu Jelc peneze zvadil na pank...
Sad sam brojal-Tor:D

mitzek 06.01.2006. 21:51

jap....

da nebu sad i on pre-zaposlen.....:rolleyes:

ma jok,nebu, nije on Žid... on je fajn dečko ..od formata..a ja se nekaj z Jelcom prepisujem i dopisujem da bi trebali Paskeovu GĐU ljuubazno pro-siti da ga male pusti z lanceka(jes da je zlatni,al lancek je lancek) ...ak bu nas uopće htela videti ,jel.. a on... otpili me sa moba...okrene se od mene kad je lady znjim vu Cliu....joooj, pa nebumo ga pojeli..same ga male napijemo,pohincamo se i vrnemo ga dimof;kaj ne o Veliki Vogone??:rolleyes: :D

Tommek 06.01.2006. 22:02

Sused Mitzek imam jen veliki problem, nisam još dobil Hitler Telekomov adsl, ima mene pomoći il bum još tutnjal na Karanetu i na pedeset . šest K

Jelc 06.01.2006. 22:06

Meni se čini da je Paske skroz-out:(
Ništ od njega više...

Amdejac 06.01.2006. 22:21

Citiraj:

Sad sam brojal-Tor:D
Probaj još jedanput. :D :beer:

panoramix 06.01.2006. 22:22

Ja bum, pa makar na jednoj štaki, kak njegov prezimenjak išel gospu Pasarićevu prosit, da ga pusti naj se z nama proveseli, črijevo napuni i peneze potroši. Već bu se neko našel ko bu ga doma pelal, pa makar i ja s štakom gasa i kuplunga tiskal. Nemre se baš tak presvetlog prezimena Pasarićkog zašmirati i nekavim babama, coprnicama reda dati tirati. Kak prosim lepo, Jelca i Mitzeka babe na veselicu pustiju, još im i v žepa nekaj penezih ftekneju, juhicu kiselu im, gda se doma vrneju pripraviju, obloga hladnog na čelo deneju i celi drugi dan ih bedinaju....
a kad projde sve od Žderonja i želučeki se v normalu vrneju, same v pac zajčeka deneju i žgančeke s jetricama na masti pripravljaju...Paske, došel je Vrag po svoje...

mitzek 06.01.2006. 22:23

Citiraj:

Originally posted by Tommek
Sused Mitzek imam jen veliki problem, nisam još dobil Hitler Telekomov adsl, ima mene pomoći il bum još tutnjal na Karanetu i na pedeset . šest K
ak si bli-zu bum ti puknul AP-a pa se zakvači....:rolleyes: :D

koka,ne pali ti ni grubost..kad dojdeju,dojdeju...dotad šlajfaj ...na ru-ke(pedesetšestka):rolleyes: :D

Jelc 06.01.2006. 22:36

Citiraj:

Ja bum, pa makar na jednoj štaki, kak njegov prezimenjak išel gospu Pasarićevu prosit, da ga pusti naj se z nama proveseli, črijevo napuni i peneze potroši. Već bu se neko našel ko bu ga doma pelal, pa makar i ja s štakom gasa i kuplunga tiskal. Nemre se baš tak presvetlog prezimena Pasarićkog zašmirati i nekavim babama, coprnicama reda dati tirati. Kak prosim lepo, Jelca i Mitzeka babe na veselicu pustiju, još im i v žepa nekaj penezih ftekneju, juhicu kiselu im, gda se doma vrneju pripraviju, obloga hladnog na čelo deneju i celi drugi dan ih bedinaju....
a kad projde sve od Žderonja i želučeki se v normalu vrneju, same v pac zajčeka deneju i žgančeke s jetricama na masti pripravljaju...Paske, došel je Vrag po svoje...

Moja je sretna kad joj se malo maknem s očiju...već me počela klat da kaj još nemamo Žderonje...:p

mitzek 06.01.2006. 22:44

Citiraj:

Moja je sretna kad joj se malo maknem s očiju...već me počela klat da kaj još nemamo Žderonje...:p

je...da se male otpo-čine od pranja rajngli....em je tak rekla!!:p :p :D

moja je fest omekšala kaj se toga dotikavle,a i

nehče bu lačen o-staal....:rolleyes: :beer:

Amdejac 06.01.2006. 23:16

Citiraj:

Originally posted by mitzek
je...da se male otpo-čine od pranja rajngli....em je tak rekla!!:p :p :D

moja je fest omekšala kaj se toga dotikavle,a i

nehče bu lačen o-staal....:rolleyes: :beer:

Tak saki put pripovedaš :D , a posle te nigde nema.
Ak' treba ja te bum vozil doma makar mi i nisi baš usput, ali nema veze mam maloga dizelaša kaj malo troši

Jelc 07.01.2006. 23:07

Citiraj:

Originally posted by AMD
mam maloga dizelaša kaj malo troši
Sa Mitzekom unutra bu popil barem litru više:p

flare 08.01.2006. 10:25

lol: roller :

...sad klopam domaci kukurzni kruh, pohano meso od jucer i fetu...njam...i naravno, pijem kavu :D

...i smisljam sto bih mogla kuhati za rucak...:confused:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:30.