![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
probao bi svakako sušene i nemam ništa protiv toga, dapače, ali hebiga ostao bez :(
možda u nekom drugom rižotu bi stavio to, ali pošto je ovdje gljiva nositelj okusa (skoro 1kg) koji nije baš neki dominator, brijem da bi ga sve drugo sem sira pobilo. možda se varam... zapravo sad sam se sjetio stavio sam trakicu koncentrata od paradajza u temeljac dok sam ga kuhao, ali to je stvarno malena količina na ovo sve. |
|
Ledene :)
Hmmm...pretpostavljam da je trebalo dodati malo više oštrog brašna da se zgusne. Naravno, pričam o receptu koji je meni poznat, a tu su sastojci za smeđu kremu: mlijeko, puding, oštro brašno i kakao. U zdravlje brašna u prehrani ne ulazim, jer bi to bio oftopik, pošto ovo nije tema o zdravoj prehrani. :D |
Crna krema je puding, mlijeko, čokolada i kada se ohadi maslac.
Okusom jesu kao ledene, ali se drugačije radi :) Recept je ovaj |
|
Citiraj:
Al svatko ima svoj ukus. |
Citiraj:
|
Hvala :-)
Za veceru topli sendvici :zdero: |
:D tek sam sad skužio da se ovaj ždero :zdero: oblizuje :D
|
Jučer - onaj Sisin rižoto (stvarno je bio fini, čak i drugi dan i podgrijan (da, da, znam da se gljive ne bi smjele podgrijavati but who cares :D)
A danas idem kod frendova na ručak. Kuhaju kotlić štoćereći - divljač + junetina i neka tjestenina uz to :chears: |
|
Dobra klopa .......:eek: :D
Pošto je buraz jučer ulovio šarana danas je fiš na redu.... Znači ja si pravim pizzu :D |
|
čuj ejmi na bolovanju... šta sada kad organ nije onda koristiš priliku? :D :D :D
|
A moram malo i ja doć na red :D :D
|
neka ti je, ima se odmoriti ;)
jučer napravio goveđu juhicu dragoj da ne jede rižoto na prazan želudac :D |
Jao kako sam se ubio jučer, hot dog american style :D
Glavni sastojci pečenice, friški francuz, ementaler. Prilozi: kiselo zelje, luk, paradajz, ljuti kečap i ajvar (sve domaće osim paradajza) Francuz prerezan s jedne strane bočno, i natrpano svega da curi van na sve strane :D Nisam dugo jeo pa mi se danas ponavlja gradivo |
Citiraj:
|
|
|
Opaa...flare tebi baš lijepo ...:D
Moram si ja nać jednog..koji kuha :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas je kod mene varivo od graška.. Grašak, malo meseka, mrkve, krumpira i noklica unutra :D |
Citiraj:
|
A kakva je bila torta?
Dečki svaka čast na ukazanom trudu, baš ste super za slastičare :D |
Citiraj:
|
Ima radit gulas danas!! Ihjooo, a sutra neku cajniz ciketinu! :D
|
Evo moj ručak :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:13. |
|