![]() |
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Enivej, došla sam doma strgana s treninga i sad jedem sir i pekmez. Da, tvrdi sir i domaći pekmez od jagoda. I fino mi je :) |
Koliko sam ga ja nakon onog kuhanja hvalila već je počelo biti sumnjivo :D
|
sisa is blushing :D
|
Haahaha... syss..
Posto sam u Osijeku restac mi ne gine danas: ) ima prijedloga? |
Hoće tko torte? :D
|
Nece.
Danas mahune koje je stari spremio sa puno prsuta i ostalih suhomesnatih proizvoda. Sutra je moj red, a onda stara u subotu :D Mislim da ce sutra biti pastrva. Ako ne pastrva, onda skarpina :) BTW. jagode su mi sad taman. One prve mi nisu bile bas nesto. Dok ne krene prava sezona nektarina, jagode su no 1 :D |
Moj prvi kolač - Monte kocke
Ovo je krajac pa se ne vide petit keksi ispod :D, ali ispalo je super. Kreme se drže bez problema, ukusno i obzirom da se klopa hladno, fino osvježi. Ovaj recept: https://www.coolinarika.com/recept/756127/ Svi oko mene su se fascinirali kako nemam grudica od margarina unutra i kako mi se kreme drže odlično. Protvanj nestao u roku pol dana... |
Citiraj:
|
Super su vam kolači...ja bi sve :D
Danas sam dan počela zdravo i zeleno :D Za ručak sam jela krem juhu od cvjetače, restani krumpir, pureće šnicle na naglo i zelenu salatu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Može al da nije ljut :D |
|
|
Danas je na redu fiš...
Znači ja cu meso :D |
Ovih par dana gutam junk, zasrao sam se totalno.
Danas orade s krumpir salatom. Nema zafrkancije. |
Kava.
I tulumbe, drito iz Istanbula :) |
Kava odavno popijena,,,
Sad si spremam filmove za večeras :D |
Ja već drugu rundu kave pijem, i gruntam kaj jest danas.
Vuče mi za sad na paštetu od tune, špagete bolonjez, moglo bi nekaj takvog :D |
Citiraj:
Ja sam došla u 1 sat doma sinoć i pojela ostatak kolača :D btw evo današnji kolač |
Sisa i ja kuhamo :) gulaš. Fotke kasnije :D
|
Sad bi vam najradije banuo! :D
Danas sam pojeo dovratno loše lignje i još povrh svega nisam dobio odmah krumpir salatu koju su kao zaboravili. :D Dobio sam je cca 15min kasnije i bila je užas. :) Cattering mali ali je provajdao lignje. :) Salate su im fakat super kada ono osoba s 1/8 mozga zapamti kaj si naručio. Jeo sam tamo i čiketinu zapečenu u gorgonzoli i paradajzu..fakat je bila brutalno dobra. Ali opet lutrija je dobiti ono kaj si naručio. :D Recimo naručiš salatu s tjesteninom i napomeneš tri puta da ne stavi majonezu. :D AJ POGODITE JESAM LI DOBIO MAJONEZU? :D |
Danas je za gablec pila pizza iz obližnje pekare.
@flare jedva čekam slike :D @Lady kakva je krema u roladi? Hehe Hamm, mrzim takve, još te xy puta pitaju i ponove za tobom i opet naprave po svom. Ja pečem kolač...slike sutra :D |
Ammy krema je od kokosa ;)
Ja danas pravim špagete...i s takom slašću pošto sam sama doma.... :D nevecer si spečem pizzu ...pa uz filmove :D |
|
|
Juha , pohana piletina i pomfrit! Današnji ručak :D
|
Danas kirbaj, bit ce juhe, sarme, carskog, krumpira, rize, salate, kolaca etc.
Mislim da cu se prekobacit danas :) |
Citiraj:
Bome ja sam se pretovarila...sad bih mogla na bajs treba to potrosit:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |
|