![]() |
|
|
Evo već pakiram :D
|
Citiraj:
Ima sad već duže vrijeme pečenjaru na Črnomercu. Čevosi su mu kao i nekad, kebab mu je doar, a hamby je zakon. Peče meso na drvenom ugljenu pred tobom za hamby. UZ JELO ILI ODMAH IZA NJEGA POPIT COCA COLU iz preventivnih razloga. |
|
Ajmo ljubavne jade na PM ;) :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a syss bude mene ubil :D mogla bih ja sutra meksički lonac napravit :D |
Citiraj:
|
Nego BRAĆO MILA, gdje ima za kupiti poštenog jegera? Prije ga se dalo naći po privatnim mesnicama na trešnjevačkom placu ali sada je to fakat žalosno na kaj to liči. Ni boje, ni mirisa, ni okusa to NEŠTO nema. Užas. :([/QUOTE]
Na Dolcu, mesnica Horvatić, dolje ljievo, varira od dobrog do prosječnog, uglavnom dobar. |
@dav... probaj locirat igomat mesnice i zemi jeger, ne buš fulao ;)
e da htio sam i ja pitati isto svekoliko pučanstvo. dakle da li postoji u supermarketima nego onak odlično maslinovo ulje, da barem malo vuče na mlado domaće, ajmo reć money no object pošto ga ne koristim baš svaki dan. plz help i link i pooooooozzz :D |
Citiraj:
|
Nakon 5 dana mučnine i ne jedenja (kemoterapije, ne pitajte...) danas mi se ujutro otvorio tek na ništa drugo nego na hot-dog. Pojeo sam odmah 2 ogromna, jedan sa senfom, a drugi s ajvarom i dobro to zalio sa pola litre čokoladnog mlijeka. Naravno, sad ne mogu doć do zraka ali isplatilo se :D. Za ručak bude bakina sarma :zdero:.
|
Danas planinarski grah:D
Za desert jagode. |
inače često njegove recepte radim, lik je as totalni.
|
Kod mene su gljive, onak saftić i tijesto...
Sutra sam na tortama :D |
Je, dobar je. Taj grah dosta često radimo, odličan je.
Susjeda, koji je totalni antitalent u kuhinji, sam zarazila s tim, pa ga sad i ON sam kuha, na veliku sreću ostatka familije :D Kakvim tortama???? I jaaaa biiiii :D |
ma da dobar... nađi njegov zapečeni grah - MRAK.
|
Citiraj:
Jedna ide: Torta od sira i jagoda :D pazi ovo torta bez brašna i jaja :D |
To neki cheesecake?
|
Citiraj:
|
Obožavam cheesecake :D
Zakaj želatina? @sisa...znam, radili smo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
pojeo valjda trećinu vatrostalne solo. meni je upravo tijesto u rerni bikoz znamo dobro zašto :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne nabrzinu sve gotovo ;) os recept? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Hahaha, nije ti loša ideja :)