![]() |
Namjesti si tamo na dhcp postavkama da ti bude lease time najvise sta ima, i meni se nekad tako desi i jedino pomaze je iskopcaj-ukopcaj lan kabel.
|
stavili mi danas 035 i stvarno radi super :)
|
oni ti stavili? kak si to uspio
jel možemo mi koji smo ''forumskim'' putem došli do 035, dobit taj apdejt sada nekako? |
Ajde iskreno, da li taj modem bolje drzi vezu na "granicnim" slucajevima za 50Mbit (ZTE mi se synca na 48/16) i da li ga treba resetirati svako toliko jer MaxTV pocne smrzavati? U Bridge modu bi ga koristio za internet. Posto citam da vise ne dijele ZTE mozda bi opet prijavio kvar jer je ovo prilicno glupo da ga moram gasit i palit svakih par dana, a o ogromnoj kolicini FEC i HEC errora da ne pricam.
|
Ne vidim razlog zašto ne prijaviti. Nisi dobio 100% ono što plaćaš, prijavi. Ja nemam nikakvih problema više.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
probao bar 30, neide jel moguće da samo 20 mogu imat prema ovoj slici? |
Pa jbt, ja imam 30 uključeno.
Rekli su mi da radi maxtv ću imati mrvu manje. Ja imam 32mbit/s. A slabije statse nego ti. I to u Lepoglavi, koja je više selo nego grad. |
Zahtjev nažalost nije realiziran radi tehničkih nemogućnosti. Ostala je aktivna brzina Turbo 20.
onda ja kukam da kak nemože žao nam je, no naše provjere su nešto drugačije i kompleksnije. Trenutno nije moguće koristiti veću opciju, no nadamo se kako će uskoro biti moguće. |
Kako sam ti i rekao. 3 ljudi mi je prije toga reklo da mogu imati max 16mbit/s.
Onda sam dobio 4. lika koji je rekao da će napraviti dodatne provjere i rekao mi je da mogu do 66mbit/s. Ja sve riješavam preko korisničke službe, ništa preko maila. http://s29.postimg.org/664u33syr/Brzina.jpg http://s4.postimg.org/4cshx501l/Torrent.jpg |
ja isto prek SZK 08009000 ali eto ne uspjevam preko njih
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne zaboravljam, nego nisu bile spomenute ;)
Inace, ovo su greske kod mog susjeda koji koristi 10Mb+IMS+MaxTv nakon 5 dana od restarta routera: CRC Errors (Up/Down) 22/218 FEC Errors (Up/Down) 1855/38224136 HEC Errors (Up/Down) 32/1888 Unatoc svim tim nakupljenim greskama, sinoc sam gledao kod njega 3 sata MaxTv bez ikakvih nepodopstina; niti on ne spominje ikakve poteskoce ili smrzavanje slike, a (Max)Tv je stalno u pogonu... |
Ovo ti je kod mene situacija, isto oko 5 dana od restarta routera:
CRC Errors (Up/Down) 0/4230 FEC Errors (Up/Down) 38/2761724909 HEC Errors (Up/Down) 0/30866 Primjeti mojih 2,7 milijardi grešaka naspram tvojih 38 milijuna. I meni je radilo sve bez greške dok je bilo 10Mb+IMS+MaxTV, ovo je pocelo stekati otkada sam aktivirao 50Mb+IMS+MaxTV, modem se synca na 48Mb, a maximum attainable je 50Mb. Zato sam i krenuo s pricom, kako Speedport drzi konekciju kad je na granici? ZTE radi dobro 2-3 dana nakon restarta i onda krenu problemi. Najsretniji bi bio da mi se napravi custom profil 35/10... |
Tebi bi pasao i nepostojeci profil 40Mb, ali ga nazalost nisu slozili, i nije mi bas jasno zasto imaju 20, 30, 50, a 40 su preskocili...
|
Zato jer 50mbit/s je već fiktivni pojam optike, pa moraju napraviti razliku između 10 i 30kn.
|
Meni bi pasao i 30/10 i platio bi 50, bitan bi je upload, a ne download.
|
U dropbox folder sam stavio novi fw: 09091601.00.036
Stavio sam isto i neke starije verzije. |
Tko testira neka napise jel 36 valja
|
Citiraj:
|
Evo delbojev link da ljudi ne traže stranice nazad;
https://www.dropbox.com/sh/v96bsynwj...QSYT2kTxa?dl=0 A možda preuveličavate dojam. Da sada preimenuje v35 i objavi kao "v37" vi bi rekli "doista puno brže otvara, bolji je " :D http://i.imgur.com/p3OMtuB.jpg U novoj verziji ne radi telefon ali nem veze :lol2: |
Jel možda još netko stavio 36 i jel mu sve radi (telefon, MaxTv, internet)? Hvala.
|
Citiraj:
|
Ja sam također stavio 36. Za sad mi radi sve bez problema (internet, telefon i 2x MaxTv). I da, istina je da se stranice brže otvaraju.
|
Hvala. Sutra probam kada uzmognem.
|
ocemo li ikad dobit admin login za speedporta
|
Citiraj:
Da nije njega i njegove dobre volje još bi se mi svi natezali s pucanjem neta i tehničkom podrškom HT-a. Hvala, pozz. |
stavio i ja 36
neću sad govorit jel brže otvara stranice jer pojma nemam ALI kat ispod u kući sa speedportom wifia nije bilo na ajfonu, sad su full crtice, kak je to moguće neznam al super za mene :D |
@.Delboy ili tko drugi zna odhovor
Na tom routeru, od pocetnog firmware-a pa do zadnjeg .036, jednom mom kolegi ne radi Exchange mail preko WiFi-a. Sve ostalo radi preko WiFi-a, a Exchange mail radi uredno preko LAN-a.
Radi se o mobitelu Lumia 1020 na WP8.1 i ne pomaze ukidanje zastite niti brisanje pa pnovno postavljanje postavki za WiFi mrezu... Jel zna netko u cem bi mogao biti problem, osim naravno u WP8.1, jer Exchange mail radi uredno preko svih ostalih wifi mreza? :) BTW, kaze kolega da mu verzija .036 generalno radi najbolje do sad, cak savrseno, tj dobija bolje vrijednosti nego na bilokojem routeru do sad! |
Neka u postavkama iskkjuči provjeru mail spamova, ili ako je želi ostaviti uključenu neka u white listu doda taj svoj server
|
I ja sam flashao .036 na router, i radi prilično dobro. Već je mamutarka rekao, ali i meni se čini da je Wifi nešto bolji jer mi sad mobitel lovi mrežu na mjestu gdje je prije bilo problema.
|
Da li Vam se još uvijek dođaja onaj DNS problem sa otvaranjem stranica na 036 verziji firmware-a? :)
|
Je li ima tko da radi u SZK da mi napravi update pošto koristim isključivo Wi-Fi, ili da šaljem mail SZK?
|
Ma slobodno flashaj.
Ja sam 035 i 036 stavio preko wifia, nikakvih problema. |
Malo me prpa. :D
Ipak poznajem sebe jako dobro. :roller: |
Ovog genijalca šta takve stvari radi preko WiFi neću ni komentirati,
očito je zaludu xy puta govoriti da se to ne radi preko WiFi ... @turbojc Organiziraj se malo, premjesti komp / lap kraj routera, spoji se žicom i odradi šta treba, cca 10 min. posla. Ranije u temi ima procedura kao i link na fw. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22. |