![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...mislim da bi predator dobio ban.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:frend: |
|
imam jedan problem
kad mi se pojavi loading opcija u bilo kojem dx modu zacrni se ekran i ode u dektop :/ imam 10.2 ccc (konfa pod moj kompjuter) , molim pomoč ! ,fala :) |
Citiraj:
Instaliraj Visual C++ 2005, tj updejtaj ili nest takvog :P http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1135180 offtopic, btw daj mi wall plz :D |
Citiraj:
|
bilo ko ? help !
|
Citiraj:
Problem je sa zvukom. Desni klik na ikonu zvucnika--sounds--playback--desni klik speakers--properties--enhancments--oznaci disable all sound effects,advance--stavi kvalitetu zvuka ispod 48000 Hz. Nadam se da je pomoglo ! |
Citiraj:
|
Da li se tkome dešava CTD?
Kad mi loada misiju "Research Lab" (ljudska kampanija) mi se odmah nakon učitavanja igra crasha bez ikakovg errora, probao i reinstall i ne pomaže (sa drugom verzijom) :( Zna netko riješenje? Tražio po netu i ništa našao, osim nekog lika kojemu se prva misija crasha -.- |
Može netko uploadat save game sa završenom "Marine" kampanijom, reinstalirat ću ponovo, al ću druge sejvove koristit
|
Aliens vs. Predator Update Released
Citiraj:
|
Krasno, nerfali su Predatora, a ja jos nisam poceo ni igrat :hitthewal:
salim se, i trebalo je onaj glupi disk sredit, kad se sjetim samo onih seratora koji bi samo trcali po serveru i instafragali sve sto im se nadje na putu :nono: Ja disk nikad ni ne koristim.. :kafa: Inace, tek' sam na nekih 25 % SP sa Alienom i Marineom.. mislim da cu na kraju k'o i ti Jelc, zavrsit igru 'blago' razocaran.. imam osjecaj da je cijela mehanika na razini igara od prije 10 god. :stoopid: AI netju ni spominjat'.. :care: dekapitiras jednog po jednog marinca na doslovno 2 m od onog sljedeceg, a oni konstantno do zadnjeg ponavljaju jednu te istu frazu ... :rolleyes: Igra je trebala biti puno bolje skriptirana.. kao da u zadnjih par god. CoD 4, 5 i 6 nikad nisu ni izasli.. Polazem sve nade u Predatorovu ulogu, koju u cjelini ostavljam za kraj :zdero: |
|
:roller: upish'o sam se skoro !
... sto je najgore, review prilicno objektivan uz svo karikiranje ;/ Meni jos ostao Predov SP... sve se nadam da ce bar donekle moj naturalni fetish spram Predatora bar djelomicno spasit ukupni dojam. :kafa: |
Ma pogledaj sve njegove review-ove, lik je legenda recenziranja :)
Obavezno štivo ako se hoće nasmijati :D A na kraju krajeva, reviewovi mu jesu jako kritični, ali i prilično objektivni. |
Citiraj:
|
|
ima kakvih šifri za ovu igru, ili se moram mučit s marincem? ne bi stavljao nikakav god mode, već samo municiju bi mu nakrco da može bušit aliene iz više solucija. tek sam na početku, a ubijaju me ko od šale, još sam počeo na normal igru a ne na hard i night mare mogu mislit šta bi mi tek tad radili. :D
|
igra tko ovo? vidim ima na GMGu za 3€.
|
Zadnji put kad sam probao mp igrat, tražilo mi je gejmove po 10 min, jedva da je bilo nešto igrača :( Sumnjam da je sada što bolje.
|
da, pretpostavio sam da je tako. nista od kupnje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |