PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   1.HNL 2008/09 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113539)

Router 16.12.2008. 12:30

Hm , ovo je šteta , ajmo peticiju nabaciti da Bole Top ode buditi ljutnju u navijacima neke druge ekipe :
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/16/0079006.html

A jos jedna 'dobra' vijest :
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/15/0543006.html
2.2milje otisle , vjerojatno jos jedan macak u vreci kojem ce trebati par godina da se privikne na Europu .
Sad je pravo vrijeme da se broj stranaca u ekipi u Hnl-u dodatno smanji ...

timmy 16.12.2008. 13:21

normalno da će bole top ostat, ko će mu drugi na svijetu dat 500 000 evreja po sezoni :)

giga 16.12.2008. 17:58

Citiraj:

Autor Router (Post 1221738)
Hm , ovo je šteta , ajmo peticiju nabaciti da Bole Top ode buditi ljutnju u navijacima neke druge ekipe :
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/16/0079006.html

A jos jedna 'dobra' vijest :
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/15/0543006.html
2.2milje otisle , vjerojatno jos jedan macak u vreci kojem ce trebati par godina da se privikne na Europu .
Sad je pravo vrijeme da se broj stranaca u ekipi u Hnl-u dodatno smanji ...

Toliko ja ni na manageru ne kupujem Brazilaca...ne pita se struka, ne pita se trener, ode Mamic u izlog i izabere iz izloga broj dva...Brazilca...

Jelc 16.12.2008. 21:06

Argentinac, ali nema veze...treba kliknut na link pa pročitat, jelda?:)

Router 10.01.2009. 19:03

Ovo Dvoransko nema veze sa zdravim mozgom , kako igrati kad cijelo vrijeme igrace gadjaju sa kovanicama i upaljacima , onda jos i rasisticki ispad koji komentator Hajdukovac naravno samo spomene kao Ovo nije lijepo , onda navijanje sa Za dom spremni , onda jos i napad na igrace u hotelu , pa razbijen bus . Policija dolje previse toga tolerira dok ovdje je potpuno suprotno ... ja samo ne znam kaj ti sa juga misle , pa ionako ih je tu hrpa i onda ce se cuditi i plakati kad se vrati istom mjerom ( ne mislim ja na osvetu ali ima ovdje puno usijanih glava koji i sa jednom pivom ce reagirati na ZD ili ST tablice ili na naglasak ) , a nastradati ce oni koji nemaju veze sa ispadima i jedini grijeh ce im biti sto su i oni od tamo , jadno .

pinkskin 10.01.2009. 19:23

Citiraj:

Autor Router (Post 1244646)
Ovo Dvoransko nema veze sa zdravim mozgom , kako igrati kad cijelo vrijeme igrace gadjaju sa kovanicama i upaljacima , onda jos i rasisticki ispad koji komentator Hajdukovac naravno samo spomene kao Ovo nije lijepo , onda navijanje sa Za dom spremni , onda jos i napad na igrace u hotelu , pa razbijen bus . Policija dolje previse toga tolerira dok ovdje je potpuno suprotno ... ja samo ne znam kaj ti sa juga misle , pa ionako ih je tu hrpa i onda ce se cuditi i plakati kad se vrati istom mjerom ( ne mislim ja na osvetu ali ima ovdje puno usijanih glava koji i sa jednom pivom ce reagirati na ZD ili ST tablice ili na naglasak ) , a nastradati ce oni koji nemaju veze sa ispadima i jedini grijeh ce im biti sto su i oni od tamo , jadno .

Pa koliko ja vidim stalno se dešava da neko tko je iz Splita ili Zadra nastrada u Zagrebu. Sranja su se događala i u Zagrebu, mislim da je bio mali nogomet kad je uletio navijač dinama u teren i išo tuć Carevića, a napadi na navijačke skupine kad igra repka od strane BBB.

Svugdje ima budala, pa ni Zgareb nije isprika. Hočeš reč da u zagrebu na tekmama se neviče Za Dom Spremni, Ubij Srbina ili Ubij Tovara, Hukanje onom crncu iz Engleske, pa kad je hajduk gostovo u zagrebu kad je pletikosu skoro baklja u glavu pogodila, ima još...

kao što rekoh svugdje ima budala i oni če uvjek nači razloga za radit svinjarije.

Sad hočeš reć da se dvoransko samo treba igrat u zagrebu?

I hočeš reč da policija tolerira više nego u Zagrebu, nebudi lud.

Ajd da si iz nekog drugog grada nebi ništ reko ali pošto si iz Zagreba, normalno je da svako svoga konja brani.
Dinamovci se uvrijedili zato jer nije sve po njihovom pa se sad gluposti pišu da bi se opravdali

Ne podržavam ih i nisu smjeli hukat onom crncu ali sve drugo se dešava na svakim utakmicama (bacanje novčića i čega sve ne), možda je policija trebala otiske skinuta sa svakog novčića i upaljača i uhiti one koji su ih bacili.

Router 10.01.2009. 19:37

Citiraj:

Autor pinkskin (Post 1244678)
Pa koliko ja vidim stalno se dešava da neko tko je iz Splita ili Zadra nastrada u Zagrebu. Sranja su se događala i u Zagrebu, mislim da je bio mali nogomet kad je uletio navijač dinama u teren i išo tuć Carevića, a napadi na navijačke skupine kad igra repka od strane BBB.

Krivo , to je bilo na Kutiji , to nema veze sa dvoranskim .

Jer policija dolje ikad upadala u bakljade koje su prekidale utakmice po 10 minuta ili jer oduzimale uvredljive transparente ili šalove kao u ZG ? nikad , uvijek se Boyse prikazuje kao primitivce pogotovo poslije svega u zadnje vrijeme , a sad za ove hukanje Sammiru mi se sve cini da ce se to jednostavno zaboraviti . Nije da branim nekog , ali mnoge navijacke skupine su si same krive što kad dodju u Zg na repku imaju problema , zato jer mnogi od njih priuste u svojim mjestima Boysima svasta i zato sve i ispadne tako kako ispadne , a ekipa iz ZG su uvijek primitivci u ocima javnosti i pogotovo komentatora i novinara . I ne pisu se gluposti zato jer nije po tome kak bi Mamic htio - napad u hotelu NIJe glupost , kao ni kamenovanje autobusa ... a i nitko iz Zagreba ne zeli da bude po Mamicevom vec uglavnom se zeli da on ode :)
Dvoransko se po meni treba igrati svake godine kod jednog prvoligasa , tako bi bilo zanimljivije ,a na institucijama je da naprave da sve prolazi u fer tonu , a ovu u Zadru apsolutno nije , i ne bi rekao da se radi o pojedincima jer letilo je malo previse toga da se izvlaci sad to na pojedince .
Ja svoje nemam zasto hvaliti , samo sam realan , a svoje uvijek branim i po svojem srati ne dam nikome , pogotovo zato jer od 365 dana ja 363 provedem u Zg ,a ne u Splitu kao sto provede hrpa Dalmatinaca u Zg . I ne mrzim nikog na osnovi toga otkuda je , niti bi mi ikad palo na pamet siriti mrznju unutar svog naroda , to je apsurd , mozda zbog takvih stavova su utakmice uzivo za mene i proslost , ali zato su ostale mnoge uspomene i nesto jos trajnije sto nije bas za javnost :)

Dizel 10.01.2009. 19:47

Ne, oni mandrili odozdol imaju problema s temperamentom i imaju "vrelu mediteransku krv" kao i ostala juznjacka braca, Boysi su jednostavno divljaci i treba ih izbacit sa stadiona da Torcida i ovi navijaci provincijskih klubica sto ih drze Reno, Karadzoka i ostali mogu sami sebi bacati petarde i baklje uz juznjacki temperament, ma lol :D

pinkskin 10.01.2009. 19:52

Kakve veze ima dali je bilo na dvoranskom ili kutiji šibica, upo je navijač Dinama u teren i išo tuč igrača Hajduka.

Kad igra repka onda se zna da nema tučnjave i da svi navijaju zajedno i nema veze koliko je tko kome prije šta napravio kad igra repka onda se sve zaboravlja, a i tuča tih nevijača je počela prije jedno 2 godine, jedino neki BBB se naprave pametni pa tuku druge navijače, pa one budale što po zagrebu tuku navijače drugih država (nekih koji su samo u prolazu) i to omjer 10 na 1, i mislim da su oni prvi počeli jer uvjek repka igra službene tekme u Zagrebu

Svi su primitivci, a to što se piše više o nekim a ne drugim to je zato da se skrene pozornost sa važnijih tema u Hrvatskoj, a i baš se BBB ne pokazuju u najboljem svijetlu. Sad kad je dinamo igro u europi BBB su napravili puno, puno, puno više sranja od Torcide ili navijača Slavena. Istina igrali su više tekmi ali skoro na svakoj u gostima je bilo problema, osim u Engleskoj jer su znali da ako tamo naprave sranja neče se tak brzo vratit kući.

Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme zbog tih budala, jer nikome ne pomažu več samo odmažu svojim klubovima.

Router 10.01.2009. 19:54

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1244708)
Ne, oni mandrili odozdol imaju problema s temperamentom i imaju "vrelu mediteransku krv" kao i ostala juznjacka braca, Boysi su jednostavno divljaci i treba ih izbacit sa stadiona da Torcida i ovi navijaci provincijskih klubica sto ih drze Reno, Karadzoka i ostali mogu sami sebi bacati petarde i baklje uz juznjacki temperament, ma lol :D

:lol2: Zaboravi si i nogomente djelatnike poput Šoše spomenuti :D

Sva divljanje je za osudu , a ne samo ako su autori Boysi , to sam žeo reći ukratko , uglavnom samo Boysi pokupe loše i u očima javnosti su najnajgori navijaci .

Router 10.01.2009. 19:57

Citiraj:

Autor pinkskin (Post 1244713)
Kakve veze ima dali je bilo na dvoranskom ili kutiji šibica, upo je navijač Dinama u teren i išo tuč igrača Hajduka.

Kad igra repka onda se zna da nema tučnjave i da svi navijaju zajedno i nema veze koliko je tko kome prije šta napravio kad igra repka onda se sve zaboravlja, a i tuča tih nevijača je počela prije jedno 2 godine, jedino neki BBB se naprave pametni pa tuku druge navijače, pa one budale što po zagrebu tuku navijače drugih država (nekih koji su samo u prolazu) i to omjer 10 na 1, i mislim da su oni prvi počeli jer uvjek repka igra službene tekme u Zagrebu

Svi su primitivci, a to što se piše više o nekim a ne drugim to je zato da se skrene pozornost sa važnijih tema u Hrvatskoj, a i baš se BBB ne pokazuju u najboljem svijetlu. Sad kad je dinamo igro u europi BBB su napravili puno, puno, puno više sranja od Torcide ili navijača Slavena. Istina igrali su više tekmi ali skoro na svakoj u gostima je bilo problema, osim u Engleskoj jer su znali da ako tamo naprave sranja neče se tak brzo vratit kući.

Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme zbog tih budala, jer nikome ne pomažu več samo odmažu svojim klubovima.

Ima veze itekako , Kutija je nesto drugo , inace svetinja malog nogometa , i taj Carevic je tada igrao za neku birtiju a nije bio kapetan Hajduka . Boysi su napravili svasta u Europi jer su i igrali u Europi , ovo Hajdukovo nije igranje , dvije tekme , jao nisu imali ni vremena smisliti kaj bi napravili ...
A ovo što sam boldao je nešto s čime se slažem 101& :D

pinkskin 10.01.2009. 19:57

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1244708)

A ovi odozgo nemaju "vrelu krv", skoro zaklali nekog u Osijeku, sranja po pragu, napadanje navijača koji su prolazili kroz Zagreb, sranje u Udinama. napadi na svoju "braću" kad igra repka.

Evo sad na NOVOJ TV kažu da je osiguranje obavilo svoj poso, a znamo kome ta televizija naginje.

Sve budale koje rade sranja treba kaznit.

Citiraj:

Autor Router (Post 1244719)
Ima veze itekako , Kutija je nesto drugo , inace svetinja malog nogometa , i taj Carevic je tada igrao za neku birtiju a nije bio kapetan Hajduka . Boysi su napravili svasta u Europi jer su i igrali u Europi , ovo Hajdukovo nije igranje , dvije tekme , jao nisu imali ni vremena smisliti kaj bi napravili ...
A ovo što sam boldao je nešto s čime se slažem 101& :D

ovo boldano je istina i takva sranje se tamo nebi trebala dešavat, mogla je Torcida demolirat A Coruña, ali nije, dok se to malo BBB previše put ponavlja.

I ti hočeš reč da pošto je Dinamo igrao više utakmica u Europi BBB smiju više sranja radit, koliko se ja sječam Torcida još uvjek prednjači u kaznama iz Europe, ali BBB su na putu da ih prestignu.

Jedna je dobra strana, dinamovci sad imaju puno sitniša za plačat parking.

Kako koristiti multiquote
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121

Jelc 10.01.2009. 20:36

Citiraj:

Autor Router (Post 1244715)
Sva divljanje je za osudu , a ne samo ako su autori Boysi , to sam žeo reći ukratko , uglavnom samo Boysi pokupe loše i u očima javnosti su najnajgori navijaci .

Je, ali se nije igralo u Zagrebu i nsu BBB, da jesu već bi čkepi Sušec i Prasićko držali konferenciju za štampu a Deica slala materijale po svijetu:)

pinkskin 10.01.2009. 20:42

Znam kako koristiti multiqoute, ali nemogu qoutat nešt što još nije bilo napisano kad sam ja počeo pisat svoje, jar nepišem baš brzo, a i treba smislit šta da napišem pa se oduži.

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1244754)
Je, ali se nije igralo u Zagrebu i nsu BBB, da jesu već bi čkepi Sušec i Prasićko držali konferenciju za štampu a Deica slala materijale po svijetu:)

a i ovo da sam očekivao da kaže netko iz Zagreba jer vi ste ugorženi i svi su uvjek nepravedni prema vama i netretiramo vas kao kraljeve.

A prasičo bi tjekom tekme svršavao na poteze igrača dinama i govori da nisu protivnici koji pobjede dinamo toliko bolje koliko je dinamo slab.

Jelc 10.01.2009. 20:59

Ti nogomet očito ni ne pratiš...

pinkskin 10.01.2009. 21:07

Pa čemu pratit hrvatski nogomet, ima boljih stvari za radit nego gledat nazovimo ih nogometaše kako igraju po njivama.

A što se tiče prasička, čovjek skoro da nije zaplako kada je Hajduk pobjedio Dinamo na Maksimiru, a svršava tamo po stolovim na dobre poteze dinamovaca, to se čuje iz aviona.

Router 11.01.2009. 11:30

Citiraj:

Autor pinkskin (Post 1244721)

I ti hočeš reč da pošto je Dinamo igrao više utakmica u Europi BBB smiju više sranja radit, koliko se ja sječam Torcida još uvjek prednjači u kaznama iz Europe, ali BBB su na putu da ih prestignu.

Kako moze prednjaciti ako su im u zadnjih deset godina najveci dosezi 2. i 3. pretkola Europe :D Uglavnom kako smo iz drugih sredina , svi mi gledamo drugacije , i mene nitko ne moze razuvjeriti u to da su Boysi crne ovce i dezurni krivci , a zapravo nisu nista ni bolji a ni gori od ostalih 'navijaca' u ovoj drzavi koji svojim ispadima stvaraju sliku primitivizma . Da su ono jucer hukanje napravili Boysi nekom tamnoputom igracu Hajduka , danas bi to bilo na cijeloj stranici u novinama , ovak gledam jedne novine i to je spomenuto onak sa 3 rijeci ...
Eto , danas u 16-30 repriza Hajduk - Dinamo , nek mi se cini da rasplet bude isti ko jucer u svemu - od rezultata do vrijedjanja i bacanje stvari na teren ... Drugo polufinale Zadar - Zagreb , biti ce zanimljivo vidjeti rasplet .

Amdejac 11.01.2009. 11:59

Samo naka nastave sa sranjima. Novi zakon (samo malo prepravljan) stiže.
Do sad su oni uhvaćeni u neredu morali do 2 sata prije utakmice javiti se na policiju i reći gdje će biti 2 sata prije, za vrijeme tekme i 2 sata nakon tekme, a policija ih je kontrolirala.
Ali sad su im njihova braća po navijanju smjestila kitu do jaja.
Prije utakmice će morati doći u policijsku postaju i tamo presjediti utakmicu.
Već se pripremaju metode da im nebude dosadno, a to znači da sigurno neće gledati utakmicu nego će slušati predavanje o štetnosti droge, alkohola, razmnožavanju sobova u laponiji i slične teme. :D
Uglavnom zamislite si 1 do 2 godine ispiranja mozga za svaku utakmicu o štetnostima koječega, a predavača psihologa ima koliko hočeš. :D

TrgT 15.01.2009. 08:07

Hajduk4ever <3

Mad_Duke 15.01.2009. 11:19

Citiraj:

Autor AMD (Post 1245133)
Samo naka nastave sa sranjima. Novi zakon (samo malo prepravljan) stiže.
Do sad su oni uhvaćeni u neredu morali do 2 sata prije utakmice javiti se na policiju i reći gdje će biti 2 sata prije, za vrijeme tekme i 2 sata nakon tekme, a policija ih je kontrolirala.
Ali sad su im njihova braća po navijanju smjestila kitu do jaja.
Prije utakmice će morati doći u policijsku postaju i tamo presjediti utakmicu.
Već se pripremaju metode da im nebude dosadno, a to znači da sigurno neće gledati utakmicu nego će slušati predavanje o štetnosti droge, alkohola, razmnožavanju sobova u laponiji i slične teme. :D
Uglavnom zamislite si 1 do 2 godine ispiranja mozga za svaku utakmicu o štetnostima koječega, a predavača psihologa ima koliko hočeš. :D

Znas mozda hoce biti retroaktivan ili?

BTW. Vidio sam ono novo vozilo. Bas izgleda zakon!

Vejita 15.01.2009. 11:34

Vidim da govore da moze i neku boju okinuti koja se skida nakon otprilike 25 dana s koze. :D

Mad_Duke 15.01.2009. 16:24

Citiraj:

Autor Vejita (Post 1249562)
Vidim da govore da moze i neku boju okinuti koja se skida nakon otprilike 25 dana s koze. :D

Ja mislim da je to onaj isti drek kaj stavljaju u "kutije" sa novcima. Ako neko proba ukrast dobro ce se pozabaviti da ga nitko ne skuzi :D

Jelc 26.01.2009. 15:24

http://www.net.hr/sport/page/2009/01/26/0357006.html

Pak smo kupili krivog Kovača:suicide:

buljo 26.01.2009. 15:32

Ma neka bolje da smo uzeli domačeg nego nekog sa greškom iz tunguzije, ovaj amerike.

Jelc 26.01.2009. 15:36

Citiraj:

Autor buljo (Post 1260374)
Ma neka bolje da smo uzeli domačeg nego nekog sa greškom iz tunguzije, ovaj amerike.

Da smo kupili Niku a ovog dobili u paketu još nekak ali ovak...

~Kaiser_Chief~ 26.01.2009. 15:36

ma nema veze... koji god kovac bio dobar je a jos je i domaci :)

Vejita 26.01.2009. 15:37

Kojeg vraga njega hoceju kupiti. :hitthewal:

Router 26.01.2009. 15:51

Samo nek dodje , sigurno nece pogorsati obranu , a mozda i ovi mladi nekaj nauce od njega.

spawn 26.01.2009. 22:13

Citiraj:

Autor Router (Post 1260396)
Samo nek dodje , sigurno nece pogorsati obranu , a mozda i ovi mladi nekaj nauce od njega.

je,on moze biti dobar samo ako je neki suigrac jos bolji od njega. ali neka,bolje losi domaci nego dobri stranci :goood: . Ne mislim na ove lose koji su sad trenutno u D-u

Thoroughbred B 26.01.2009. 22:19

on ima 35 godina i on ako i dodje u dinamo sigurno ne dolazi zbog nogometa,dolazi kući...uz to povremeno napucavanje lopte u dinamu i pokoji milijun više.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48.